reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Witam po ciezkim dniu w pracy.. Na szczecie mala spi wiec ja zaraz tez mykam sie kapac i spac bo ledwo co patrze na oczy..
Azorek wspolczuje ty to masz przeboje z tym counsilem.. mam nadzieje ze szybko to sprostuja i szybko odzyskasz kase..
Isabell z tego co piszesz wnioskuje ze mialas dzien pelen przygod:tak: wracaj szybko do zdrowia:-) Widzialam ze bylas na forum na emito. Tez tam pisze od nie dawna. Moze dolaczysz do nas w srode?
Marlenka w poniedzialek juz nie dam rady.. sorki... ale mam czwartek wolny wiec moze przesuniemy nasz wypad na miasto na czwartek? co ty na to? Jesli chodzi o lozko to ja bym wziela juz duze singiel..

reklama
Doty w srode nie dam rady bo pracuje.
Ewa ja tez mialam takich znajomych, ona prywatnie sprzatala domki i ciagneli benefity rowno. Ogolnie jak dla mnie spoko kazdy robi po swojemu ale im wiecznie kasy brakowalo wiec ja nie wiem co oni z ta kasa robili.

kurcze ale mialam dzisiaj noc do kitu.. nikola obudzila sie przed 2 w nocy z calym nosem zawalonym... pol nocy nie przespalam bo nie umiala zasnac. Miejmy nadzieje ze ten katar szybko minie.. Nici z uczenia nocnikowania bie chce zeby sie rozchorowala.. :-(

Co za pogoda, nic tylko pod kocykiem lezec
Doty to chyba jakis wirus, bo Maje w zeszlym tyg tez wzielo i mnie tez tak z nienacka, wieczorem zaczelo gardlo bolec i juz cala noc nie przespana a wczoraqj zdychalam. Dzisiaj troche lepiej ale tez do kitu sie czuje

Isabelll, zyczę szybkiego powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że ci szybko przejdzie choróbsko
Doty, zdrówka dla córeczki... Faktycznie, lepiej się wstrzymać od nauki siusiania na nocnik chwilowo

Ja też już się zastanawiam nad znalezieniem czegoś na czarno, bo mi głowa pęka od kombinowania :no:
A w ogóle to w zeszłym tygodniu byłyśmy w końcu u okulisty z okiem małej. I co powiedział pan specjalista? SAMO PRZEJDZIE :wściekła/y:Strata czasu i nerwów. Tylko tyle, że pokazał jak porządnie masować oczko i chyba coś pomaga, bo za każdym razem, jak to robię, to wypływają z oka litry ropy... I juz nie wygląda tak źle, nie budzi się z zalepionym okiem. Więc oby pomogło. Tylo zastanawia mnie- czemu mi nikt tego nie pokazał wcześniej?

Vampiria powiem Ci ze ja tez najchetniej znalazlam bym cos na czarno, odbebnilabym gdzies swoje minimum 16 godz a reszte na czarno. Czlowiek chce byc uczciwy, pracuje jak wol a jak mu brakuje to ma problem i sam go musi rozwizac a tacy co robia na czarno to maja wszystko.
Ja dzisiaj odwalilam 3 godz prasowanie, z nosa mi sie leje ale ogolnie lepiej sie czuje, mam nadzieje ze rano bedzie prawie dobrze bo jakos dzien w pracy trzeba przetrwac

Witam z kawka w reku. Pewnie jak wroce z pracy to podne. Wczoraj spalam wdzien wiec do polnocy nie nie moglam zasnac, potem kilka razy sie budzilam bo nos zatkany i jak zasnelam na dobre to budzil przed 6 zadzwonil. Jak narazie czuje sie lepiej, zobaczymy co bedzie w pracy. milego dnia dziewczyny

reklama
ktos chetny na kawke u mnie dzisiaj?? jakis zamulony dzien dzisiaj...wstawac mi sie nie chcialo woglole:/ pije kawusie i jakas ciagle snieta jestem :/ vampiria mam dla ciebie propozycje odezwij sie na kom do mnie jakos sie spotkamy. mogla bys zaczac juz od srody :D potrzebne zastepstwo :D

Do góry