azorek mi dominik przestal spac w dzien jak mial 1 rok i 9 miesiecy , zdazalo mu sie jeszcze od czasu do czasu miec drzemke ale tak raz w tyg.. wiec jak urodzilam patryka to on juz nie mial drzemek.. przyzwyczajaj sie do tego bo teraz odpoczywac bedziesz tylko wieczorami sa tez plusy braku drzemki w ciagu dnia mi dominik do dzis spac chodzi 20 gora 21. a jak byl mlodszy i mial drzemki to chodzil spac ok 22...
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
Anitha aaaa nie strasz mie kochana bo moja wstaje nadal o 7 (no dzisiaj byla u nas w wyrku o 8.30 ale od 7.20 bawila sie klockami w pokoiku) a idzie spac o 22 kiedy ona sie zmeczy?? aaaa jak mozna miec tyle energii latac caly dzien po dworze i pasc dopiero o 22 ona taka majutka;-) no ja mam nadzieje ze choc ze 30 min sie kimnie zebym mogla spokojnie na kibelek usiasc(za przeproszeniem) choc raz dziennie
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Oj już nie mogę się doczekać kiedy będzie po wszystkim
IzabellL nie wiem czy w ten piątek uda nam się coś oblać bo mój mąż się bierze już za robotę. Ma prawie 3 dni wolne i chciałby choć jeden pokój skończyć. Ale kawka jak najbardziej aktualna. :-) Daj tylko znać o, której przyjedziecie.
Azorek84 moi chłopcy przestali spać jak mieli 22 miesiące. Zaczęli w tedy przedszkole. Ja bardzo chciałam, żeby jeszcze spali w dzień bo pracowaliśmy z mężem oboje na full tima na nocki więc każda minuta spokoju była na wagę złota. Ale niestety Bobki miały inną wizję swojego życia. Potrafili przesiedzieć 2 godz w łóżeczku i nie zasnąć nawet na minutę. Więc dałam sobie spokój. Ale za to wieczory mam dla siebie. Tak ich ma uczyłam, że o 19 góra 20 są już w łóżkach. Czasem jest tak, że i do 22 ich tam słyszę ale to już mnie nie interesuje, mają kategoryczny zakaz wychodzenia z łóżek i kropka. A ja mam wieczór dla siebie. Choć jestem już wtedy tak zmęczona, że właściwie to padam na twarz.
IzabellL nie wiem czy w ten piątek uda nam się coś oblać bo mój mąż się bierze już za robotę. Ma prawie 3 dni wolne i chciałby choć jeden pokój skończyć. Ale kawka jak najbardziej aktualna. :-) Daj tylko znać o, której przyjedziecie.
Azorek84 moi chłopcy przestali spać jak mieli 22 miesiące. Zaczęli w tedy przedszkole. Ja bardzo chciałam, żeby jeszcze spali w dzień bo pracowaliśmy z mężem oboje na full tima na nocki więc każda minuta spokoju była na wagę złota. Ale niestety Bobki miały inną wizję swojego życia. Potrafili przesiedzieć 2 godz w łóżeczku i nie zasnąć nawet na minutę. Więc dałam sobie spokój. Ale za to wieczory mam dla siebie. Tak ich ma uczyłam, że o 19 góra 20 są już w łóżkach. Czasem jest tak, że i do 22 ich tam słyszę ale to już mnie nie interesuje, mają kategoryczny zakaz wychodzenia z łóżek i kropka. A ja mam wieczór dla siebie. Choć jestem już wtedy tak zmęczona, że właściwie to padam na twarz.
Azorek moja ma takie dni kiedy nie chce spac i czasami pozno wieczorem siedzi ale ogolnie spi w dzien i to po 2 godz
Bzyczek a moze potrzebujecie pomocy? Jarek ma wolny weekend a my sie przeciez mozemy napic
my zaraz idziemy do nowego przedszkola, zobaczymy jak to bedzie. Pogoda sie opsula i ma byc tak przez conajmniej koleje 5 dni
Bzyczek a moze potrzebujecie pomocy? Jarek ma wolny weekend a my sie przeciez mozemy napic
my zaraz idziemy do nowego przedszkola, zobaczymy jak to bedzie. Pogoda sie opsula i ma byc tak przez conajmniej koleje 5 dni
IzabellL pomoc to nam będzie bardzo potrzebna Więc jak by Jarek miał chęć pomóc to bylibyśmy wdzięczni:-) To byłby dobry plan. Oni by sobie tam robili a my byśmy posiedziały przy jakimś winku. :-). Ja mam dziś trochę spraw na głowie, muszę popłacić rachunki, zamówić kasę itp. Ale właśnie chcę to wszystko dziś, żeby jutro mieć wolne. Więc daj mi znać co i jak. Może pogadaj najpierw z Jarkiem.
A pogoda do bani i choć jestem na nogach od 6 to nic jeszcze nie zrobiłam tak mi się nie chce, że szok. Lenia mam strasznego
A pogoda do bani i choć jestem na nogach od 6 to nic jeszcze nie zrobiłam tak mi się nie chce, że szok. Lenia mam strasznego
azorek84
mama Amelii 2009
a mnie roznosi... dostalam payslipa z samego rana za ostatnie 2 a nie 4 tyg!!!! w podsumowaniu jest napisane i podliczone ze niby poprzednia kase dostalam gdzie ani payslipa ani kasy ni ewidzialam na oczy a teraz to....dzwonilam do managera: [poczta glosowazostawilam wiadomosc ze chce widziec warunki umowy z firma i kopie kontraktu i jego osobiscie zeby mu nawtykacwidzialam go raz porzy podpisaniu umowy i pozniej 1 raz przelotem tylko jak wpadl na moment do nas do pracy wyslalam mu tez emaila i skontaktowalam sie z moim supervisorem z pracy ze mam dosc!! wogole to powinnam miec placone za 12,5h a mam na payslipie 12h za [pierwsze 5 tyg zarabali mi 5.5h szlag by ich normalnie grrrrrrrrrrrrrrrrrr
ide sie odstresowac i robic gofry na sniadanie z truskawkami i bita smietanka
ide sie odstresowac i robic gofry na sniadanie z truskawkami i bita smietanka
azorek84
mama Amelii 2009
na gofery zapraszam :-):-) jak sie zrobia to cykne fotke i wkleje heheheh wczoraj w pracy jak wspomnialam ze na sniadanko goferki robie to sie nawet maz kolezanki chcial wprosic hehehehhe rzadko jadam takie smakolyki bo jakos po diecie dukana zmalala mi ochota naslodkie za to jak mnie najdzie to musze na juz ;-) CHETNE NA GOFERY ZAPRASZAM do pracy wychodze o 16.30 to jak co to pisac i sie umawiac hehehhe
Azorek ty to masz przeboje z ta praco, no i zrobilas mi smaka na gofry chyba sama dzisiaj zrobie
Bzyczek moj maz powiedzial ze nie ma problemu
Maja w przedszkolu podobno super tylko jak mnie zobaczyla to wpadla w taki ryk ze nie moglam jej uspokoic, jutro idzie na 2 godz.a ja w tym czasie ogarnelam dom a jak wrocilysmy to zupe nastawilam. Teraz czekam az mala pojdzie spac i biore sie za prasowanie plus musze jeszcze ubezpieczenie na auto wykupic i rachunki poplacic, dobrze ze wszystko mozna przez internet zrobic
Bzyczek dzisiaj lozko przyszlo, jeszcze szafki z argosa musimy odebrac
Bzyczek moj maz powiedzial ze nie ma problemu
Maja w przedszkolu podobno super tylko jak mnie zobaczyla to wpadla w taki ryk ze nie moglam jej uspokoic, jutro idzie na 2 godz.a ja w tym czasie ogarnelam dom a jak wrocilysmy to zupe nastawilam. Teraz czekam az mala pojdzie spac i biore sie za prasowanie plus musze jeszcze ubezpieczenie na auto wykupic i rachunki poplacic, dobrze ze wszystko mozna przez internet zrobic
Bzyczek dzisiaj lozko przyszlo, jeszcze szafki z argosa musimy odebrac
reklama
BZYCZEK- na pewno będzie ciężko, remont (kosztowny), 2 czynsze( koszotwne), i urlop... aczkolwiek fajna perspektywa...... domek... ogródek ... Rozmarzyłam się.
A jak długo czekaliście na ofertę z housingu?
Azorek- masz szczęście,że pogoda do kitu..... a mniam mniammmm...... gofry .
Co do spania dzieci, ja zawsze myślałam że,będzie mi spać po 2 godziny do wieku, hmmm powiedzmy 3 lat ;p. A tu takie wiadomości, aż się boję, co to będzie z 2 dzieci.... Jestem przerażona, jak pomyślę że Wiktoria zrezygnuje z drzemki.
Co do urlopów, trzeba tu liczyć samemu, bo oni niby przypadkiem, mogą się pomylić. A co najciekawsze jeszcze się nie spotkałam, aby pomyłka była na ich niekorzyść. Walcz o swoje.
A jak długo czekaliście na ofertę z housingu?
Azorek- masz szczęście,że pogoda do kitu..... a mniam mniammmm...... gofry .
Co do spania dzieci, ja zawsze myślałam że,będzie mi spać po 2 godziny do wieku, hmmm powiedzmy 3 lat ;p. A tu takie wiadomości, aż się boję, co to będzie z 2 dzieci.... Jestem przerażona, jak pomyślę że Wiktoria zrezygnuje z drzemki.
Co do urlopów, trzeba tu liczyć samemu, bo oni niby przypadkiem, mogą się pomylić. A co najciekawsze jeszcze się nie spotkałam, aby pomyłka była na ich niekorzyść. Walcz o swoje.
Podziel się: