reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

reklama
Witam....
melduję się po długim okresie.... ale jakoś ostatnio dużo się dzieje i do tego mam kłopoty z zorganizowaniem się.....
po drodze przeżyłam....
1. 70 urodziny mojego taty......
2. 2 moje koleżanki mi pozazdrościły i zaszły w ciążę.....
3. w pracy była aktualizacja programu... po której co chwilę coś się sypie;-)
4. zgłosił się klient któremu robiłam kiedyś stronkę i cały czas mu coś przerabiam dlatego jestem przy kompku ale nie na BB
5. moje Olo pierwszy raz się pochorowało... dostał paskudnej gorączki, ogromną biegunkę a co za tym idzie ma strasznie obszczypaną pupę... i trochę nad tym nie panuję ale myślę że idzie ku lepszemu.....

to tak w telegraficznym skrócie.....
ale mam nadzieję że wystarczy argumentów na moje usprawiedliwienie.....:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

aha.... i jesze mam uczucie że wszystkie cioteczki "z dalsza" przypomniały sobie o nas.... i Olusiu .... więc ostatnio co rusz mam jakąś dyskretną imprezkę....

pozdrawiamy

100 lat dla taty;-) to przezyłaś;-)usprawiedliwiamy ;-)cie
Ta pupka obszczypana to to dopiero Olusowi nie miło ,jak oliwia mala 5 miechów to też dopadł ja wirus ,bieguna mało co omineliśmy szpital bo mogła sie odwodnic a pupa tragedia ,wszyskim robiłam i jakos przeszło ale to jest pieroństwo:-(

pupa już lepsza... Olucho zdrowieje.... dzisiaj był wesolutki ... jutro Przemo ma urodziny a w czwartek mamy rocznicę ślubu:-) :-) :-)

Byłam dziś w Pepco w Pszowie i kupiłam Oluchowi super czapęna ostre mrozy "czapka czekisty" jak mói Przemek:-) :-) :-)

to fajniutko ze Olusiowi ;-)humorek dopisywał :happy:ipupcia prawie zagojona .
To bedzie sie działo w waszym domku impreza za imprezką;-):-)
Napewno mały fajnie wygląda w tej czapie:tak::-)

Witam!Jestem tutaj zupełnie nowa, trochę zagubiona w gąszczu tematów...Mieszkam w Wodzisławiu do 3 miesięcy (dopiero!). Mam 6-letnią córeczkę i drugą w drodze.Bardzo chętnie poznam inne mamy. Pozdrawiam:-)

Witaj:-) Ja też jestem z wodzisławia. Napisz coś o sobie lub o was ;-).Mieszkasz w centrum ? Na tym watku jest nas z toba trójka z wodzia .Pisz czesto i dużo:-D

Dzięki za odzew. A więc mieszkamy praktycznie blisko centrum, na Tysiąclecia. Czuję się tu samotna, bo praktycznie prawie nikogo nie znam, cała rodzina mieszka w innym mieście, a mąż...no cóż pracuje po 14 godzin. Obecnie córka jest w przedszkolu, a ja z moją dzidzią w brzuchu siedzę sobie i uh tracę czas przy kompie he he (wczoraj spędziłam 2 godziny na oglądaniu wózków w necie na przykład)...Zostało mi około 7 tygodni do porodu a ja nie wiem gdzie właściwie rodzić, jak tu jest w tym szpitalu??(może ktoś mi powie).Pozdrawiam i czekam na jakieś nowe posty:eek:

reklama
Fajnie ze odpisałaś:happy:didi ja mieszkam dosłownie na przeciwko szpitala.A z okna widze tysiaclecia ;-)Ja rodziłam w naszym szpitalu i jestem zadowolona nawet bardzo ,porodówka przesympatyczne połozne,teraz nawet po remoncie jest.Połozniczy bez zastrzeżeń a noworodki róznie ;-)ale ogólnie najlepsze wrazenie zrobiła na mnie porodówka:-)A termin masz na grudzień? Jak ci sie nudzi zagladaj częściej ;-);-)

Do góry