reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Cześć:happy: Termin mam gdzieś na 11 grudzień. Jeśli możesz powiedz mi czy trzeba sie wcześniej rejestrować w szpitalu i gdzie można dostać listę niezbędnych rzeczy do szpitala. Z góry dziękuję. ;-) A tak z innej beczki; jaka ta nasza jesień jest piękna na tym Śląsku, czyż nie?? Oliwka, gdzie chodzisz na spacery z Olusiem?Pozdrowienia

reklama
no hej:-)to jeszcze troszke fajnie bedzie prezencik na swieta:-Dnie trzeba sie nigdzie rejstrowac .Tylko jak juz sie zacznie to na izbe przyjęć ,dajesz dyskietkę i karte ciązy ,każą ci sie przebrac i zawiozą na trakt porodowy a tam dopiero sprawy papierkowe;-)A gdzie chodzisz do lekarza? bo ja chodziłam do nas i tam wisiał wykaz co trzeba wziąć do szpitala :-)jak bys chciała to ci moge podać co trzeba:tak::tak:
Piekna jesień ale niedługo ma sie to zmienić a różnie chodze ,przeważnie na
piasta taka rundke robie ,czasami na miasto bo tu kompletnioenie ma gdzie chodzić:szok::szok::szok:

didi1977 witaj w naszym gronie..... ja też jestem z Wodzisławia mieszkam na Jedłoniku to jakieś 1,5 km w lini prostej na zachód od tysiąclecia.... miło Cię poznać..... aha i mała korekta.... Oluś to mój syn..... Oliwka ma Oliwkę :-D :-D :-D a na spacery chdzę różnie.... ale głównie po polach naszej wsi... ale zdarza się wypad do miasta Oluś bardzo lubi oglądać wystawy....

Oliwka.... mimo że rzadko tu ostatnio bywam to myślę o Was;-)
po biegunce Olka już ani śladu.... choć przez 2 tygodnie nie mogłam sobie poradzić z "obszczypaną pupą".... ale już jest dobrze.... ja mam dalej kłopoty z zorganizowaniem się ale pracuję nad tymi są efekty.... głównie muszę przyzwyczaić si8ę do faktu że Olucho "rozłazi" się po domku i uwielbia włazićtam gdzie mu nie wolno..... Przemek nawet ułożył wierszyk "mama mówi do Olucha a Olucho śmieje się i mamy nie słucha ":-D :-D :-D

no kochana myslałam ze juz całkiem zakopałaś sie w pracy:-Dfajnie ze myslisz o nas ja tez dzis miałam pisac co z toba:szok:super ze Olus juz zdrowiutki i pupcia zagojona.Wierszyk piersza klasa:tak: a kolega za pasem roczek:-D:-Dbedzie sie działo:tak:Stawia juz pierwsze kroczki???

Oluś dziękuje za życzenia:-D :-D :-D

no... o roczek... już planuję...:tak: :tak: :tak: chciałabym by był wyjątkowy ufffffffff :) hihihihi

a Olucho wesoło drepta po pokoju ale jeszcze musi się trzymać i boi się puścić...... ale na czworakach jest prawie nie do dogonienia:-D :-D :-D na okrągło zwiedza mieszkanie i z uśmiechem pokazuje mamie gdzie nie posprzątane hihihihi.... fajnie wygląda z różnymi paprochami na nosku:-D :-D :-D

Oluś dziś także przywitał się z Liwią POZDRAWIAMY !!! dzieciaki chyba wyraźnie przypadły sobie do gustu bo chchrały się na głos na swój widok:-D :-D :-D

A co słychać u księżniczki Oliwi?... no i reszty dzieciaczków?

Nie obejrzysz sie a zacznie biegać i to dopiero bedzie:-D:-D:-D rozumiem ze bedzie niezła imprezka Olusia:-D:-D:-D
Oliwia zaczeła mówić zdaniami tzn prostymi z dwóch trzech słów .Najlepsze jest to że teraz mi powie co chce :happy: taki mol książkowy jest:-D pisze wszystkie książki gazety i zas sobie po swojemu czyta :-Dto dopieru śmiechu.Boże jak ten czas leci:szok:a niedawno takie bobo malusie było :szok:Jestem w szoku poprostu:szok:

reklama
Oliwka.... to jest ucieszne jak patrzysz na takiego maluszka jak się rozwija... i robi pewne żeczy po swojemu:-) :-) :-)
Gratulacje dla Oliwki za słówka i zamiłowanie do książek... jak będzie starsza to podrzucję jej parę bo sama uwielbiam czytać więc będziemy miały wspólne zainteresowania
Olek dziś jadł pierwszy raz z nami śniadanko.... na początku nie chciał kiełbaski w kawałeczkach ale jak mu dałam większy kawałek do rączki to wtranżolił 1,5 parówki hihihi... też tak po swojemu :tak: :tak: :tak:

a na śląsk zaglądam... ale tam taka produkcja że już się pogubiłam i wstyd się przyznać ale nie chcę pisać by jakieś gafy nie popełnić bo już zupełnie w temacie nie jestem:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ale pozdróww wszystkie odemnie:)

Do góry