Cześć Termin mam gdzieś na 11 grudzień. Jeśli możesz powiedz mi czy trzeba sie wcześniej rejestrować w szpitalu i gdzie można dostać listę niezbędnych rzeczy do szpitala. Z góry dziękuję. ;-) A tak z innej beczki; jaka ta nasza jesień jest piękna na tym Śląsku, czyż nie?? Oliwka, gdzie chodzisz na spacery z Olusiem?Pozdrowienia
reklama
no hej:-)to jeszcze troszke fajnie bedzie prezencik na swietanie trzeba sie nigdzie rejstrowac .Tylko jak juz sie zacznie to na izbe przyjęć ,dajesz dyskietkę i karte ciązy ,każą ci sie przebrac i zawiozą na trakt porodowy a tam dopiero sprawy papierkowe;-)A gdzie chodzisz do lekarza? bo ja chodziłam do nas i tam wisiał wykaz co trzeba wziąć do szpitala :-)jak bys chciała to ci moge podać co trzeba
Piekna jesień ale niedługo ma sie to zmienić a różnie chodze ,przeważnie na
piasta taka rundke robie ,czasami na miasto bo tu kompletnioenie ma gdzie chodzić
Piekna jesień ale niedługo ma sie to zmienić a różnie chodze ,przeważnie na
piasta taka rundke robie ,czasami na miasto bo tu kompletnioenie ma gdzie chodzić
diablica2
mały wielki OLO :)
didi1977 witaj w naszym gronie..... ja też jestem z Wodzisławia mieszkam na Jedłoniku to jakieś 1,5 km w lini prostej na zachód od tysiąclecia.... miło Cię poznać..... aha i mała korekta.... Oluś to mój syn..... Oliwka ma Oliwkę a na spacery chdzę różnie.... ale głównie po polach naszej wsi... ale zdarza się wypad do miasta Oluś bardzo lubi oglądać wystawy....
Oliwka.... mimo że rzadko tu ostatnio bywam to myślę o Was;-)
po biegunce Olka już ani śladu.... choć przez 2 tygodnie nie mogłam sobie poradzić z "obszczypaną pupą".... ale już jest dobrze.... ja mam dalej kłopoty z zorganizowaniem się ale pracuję nad tymi są efekty.... głównie muszę przyzwyczaić si8ę do faktu że Olucho "rozłazi" się po domku i uwielbia włazićtam gdzie mu nie wolno..... Przemek nawet ułożył wierszyk "mama mówi do Olucha a Olucho śmieje się i mamy nie słucha "
Oliwka.... mimo że rzadko tu ostatnio bywam to myślę o Was;-)
po biegunce Olka już ani śladu.... choć przez 2 tygodnie nie mogłam sobie poradzić z "obszczypaną pupą".... ale już jest dobrze.... ja mam dalej kłopoty z zorganizowaniem się ale pracuję nad tymi są efekty.... głównie muszę przyzwyczaić si8ę do faktu że Olucho "rozłazi" się po domku i uwielbia włazićtam gdzie mu nie wolno..... Przemek nawet ułożył wierszyk "mama mówi do Olucha a Olucho śmieje się i mamy nie słucha "
no kochana myslałam ze juz całkiem zakopałaś sie w pracyfajnie ze myslisz o nas ja tez dzis miałam pisac co z tobasuper ze Olus juz zdrowiutki i pupcia zagojona.Wierszyk piersza klasa a kolega za pasem roczekbedzie sie działoStawia juz pierwsze kroczki???
diablica2
Oluś dziękuje za życzenia
no... o roczek... już planuję... chciałabym by był wyjątkowy ufffffffff hihihihi
a Olucho wesoło drepta po pokoju ale jeszcze musi się trzymać i boi się puścić...... ale na czworakach jest prawie nie do dogonienia na okrągło zwiedza mieszkanie i z uśmiechem pokazuje mamie gdzie nie posprzątane hihihihi.... fajnie wygląda z różnymi paprochami na nosku
Oluś dziś także przywitał się z Liwią POZDRAWIAMY !!! dzieciaki chyba wyraźnie przypadły sobie do gustu bo chchrały się na głos na swój widok
A co słychać u księżniczki Oliwi?... no i reszty dzieciaczków?
no... o roczek... już planuję... chciałabym by był wyjątkowy ufffffffff hihihihi
a Olucho wesoło drepta po pokoju ale jeszcze musi się trzymać i boi się puścić...... ale na czworakach jest prawie nie do dogonienia na okrągło zwiedza mieszkanie i z uśmiechem pokazuje mamie gdzie nie posprzątane hihihihi.... fajnie wygląda z różnymi paprochami na nosku
Oluś dziś także przywitał się z Liwią POZDRAWIAMY !!! dzieciaki chyba wyraźnie przypadły sobie do gustu bo chchrały się na głos na swój widok
A co słychać u księżniczki Oliwi?... no i reszty dzieciaczków?
Nie obejrzysz sie a zacznie biegać i to dopiero bedzie rozumiem ze bedzie niezła imprezka Olusia
Oliwia zaczeła mówić zdaniami tzn prostymi z dwóch trzech słów .Najlepsze jest to że teraz mi powie co chce taki mol książkowy jest pisze wszystkie książki gazety i zas sobie po swojemu czyta to dopieru śmiechu.Boże jak ten czas lecia niedawno takie bobo malusie było Jestem w szoku poprostu
Oliwia zaczeła mówić zdaniami tzn prostymi z dwóch trzech słów .Najlepsze jest to że teraz mi powie co chce taki mol książkowy jest pisze wszystkie książki gazety i zas sobie po swojemu czyta to dopieru śmiechu.Boże jak ten czas lecia niedawno takie bobo malusie było Jestem w szoku poprostu
reklama
diablica2
Oliwka.... to jest ucieszne jak patrzysz na takiego maluszka jak się rozwija... i robi pewne żeczy po swojemu:-) :-) :-)
Gratulacje dla Oliwki za słówka i zamiłowanie do książek... jak będzie starsza to podrzucję jej parę bo sama uwielbiam czytać więc będziemy miały wspólne zainteresowania
Olek dziś jadł pierwszy raz z nami śniadanko.... na początku nie chciał kiełbaski w kawałeczkach ale jak mu dałam większy kawałek do rączki to wtranżolił 1,5 parówki hihihi... też tak po swojemu
a na śląsk zaglądam... ale tam taka produkcja że już się pogubiłam i wstyd się przyznać ale nie chcę pisać by jakieś gafy nie popełnić bo już zupełnie w temacie nie jestem ale pozdróww wszystkie odemnie
Gratulacje dla Oliwki za słówka i zamiłowanie do książek... jak będzie starsza to podrzucję jej parę bo sama uwielbiam czytać więc będziemy miały wspólne zainteresowania
Olek dziś jadł pierwszy raz z nami śniadanko.... na początku nie chciał kiełbaski w kawałeczkach ale jak mu dałam większy kawałek do rączki to wtranżolił 1,5 parówki hihihi... też tak po swojemu
a na śląsk zaglądam... ale tam taka produkcja że już się pogubiłam i wstyd się przyznać ale nie chcę pisać by jakieś gafy nie popełnić bo już zupełnie w temacie nie jestem ale pozdróww wszystkie odemnie