reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Wklejam pare fotek ;D
0053gm.jpg

13pe3.jpg

0419jb.jpg

0549ez.jpg

0703vb.jpg

reklama
Dziekujemy rozumiem że sie podobały ;D ;D ;D Dawno nie siedziałam na kompie tylko tak przelotem ,teraz piekna pogoda, aż sie nie chce do domu wracać ;D ;D ;DOliwka jak zachaczy o plac zabaw to z rykiem idziemy do domu. :mad: :mad:Tak jest za dziećmi , ;D ;D ;Dmogłaby siedzieć tam cały dzień dzieci,huśtawki to jej pasuje.Chodzimy na piasta tam są super place nowe porobili bo u nas nic niema :( :(

Pogoda przecudowna ;D ;Dmałą wysłałam z babcia na dwór a my sobie siedzimy w domku.Wy dziewczyny tez napoewno zażywacie kąpieli słonecznych :p :p

zdięcia oczywiście są bombowe!!!
ja dopiero teraz dotarłam do kompa bo też cały dzień byliśmy wszyscy na podwórku... Olo pierwszy raz tak długo.... zarządzilśmyi sobie dziś mycie autek (takie wiosenno-porządne) bo ja za tydzień wracam do pracy.... a z placem zabaw nie mamy problemu bo mamy w miarę duży ogródek (tylko też w nim porządek trzeba zrobić...) ;D ;D ;D

Wracasz do pracy napewno cieżko ci bedzie sie rozstać z małym :( :( :( Ale zleciało ,a gdzie pracujesz jeśli można wiedziec. Ale masz fajnie swój domek, ogródek, jak wygram w totka to sobie wybuduje ;D ;D ;D to takie ciche marzenie.

Pracuję w Intermarche w Radlinie.... a do pracy rzeczywiście trudno mi będzie wrócić... ale myślę że to dobrze zrobi małemu i przedewszystkim mnie.... Olem będzie się opiekował Przemek... a mi też i trochę ludzi brakuje i przedewszystkim tak przywiązałam się do maluszka że jeszcze trochę a strasznie zaborcza mama się ze mnie zrobi i nawet babci nie dam MOJEGO SYNUSIA hihihi a z Ola też zrobił się mamysynek i jak mnie nie ma to jest trochę niedoopanowania a jak wracam to jak ręką odiął.... więc myślę że obydwu będzie ciężko ale dobrze nam to zrobi :)

a domek z ogródkiem... nigdy nie mieszkałam na blokach.... jako panna też wychowałam się w domu z ogródkiem i kurkami i królikami.... (pochodzę z Pszowa i byłabym sąsiadką Justyny z przysłowiowego "placu")

Przepraszam, że ja tak w słowo wchodzę..., ale chyba łapię się do tego forum ;D
Jestem z Lubomi. Pozdrawiam Was serdecznie i bardzo wiosennie (WRESZCIE!!!).

reklama
Ale gapa ze mnie ;D już piszę coś o sobie!
Mieszkam w Lubomi, mam 29 lat oraz troje dzieci: synka Karola - ma lat 7 oraz dwie córeczki bliźniaczki, które mają 10 miesięcy (Zosia i Marysia). Siedzę sobie na macierzyńskim i obserwuję jak córy rosną, syn twierdzi, że już urósł :D . Zdjęcie córeczek jest w mojej wizytówce, a jak załapię jak się umieszcza tutaj fotki, to natychmiast przedstawię Wam moje dzieciaczki w większym formacie. Pozdrawiam!

Do góry