reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
zdięcia rozkoszne ;D ;D ;D brak mi komentarza....: ;D
Dziekujemy rozumiem że sie podobały ;D ;D ;D Dawno nie siedziałam na kompie tylko tak przelotem ,teraz piekna pogoda, aż sie nie chce do domu wracać ;D ;D ;DOliwka jak zachaczy o plac zabaw to z rykiem idziemy do domu. Tak jest za dziećmi , ;D ;D ;Dmogłaby siedzieć tam cały dzień dzieci,huśtawki to jej pasuje.Chodzimy na piasta tam są super place nowe porobili bo u nas nic niema
diablica2
zdięcia oczywiście są bombowe!!!
ja dopiero teraz dotarłam do kompa bo też cały dzień byliśmy wszyscy na podwórku... Olo pierwszy raz tak długo.... zarządzilśmyi sobie dziś mycie autek (takie wiosenno-porządne) bo ja za tydzień wracam do pracy.... a z placem zabaw nie mamy problemu bo mamy w miarę duży ogródek (tylko też w nim porządek trzeba zrobić...) ;D ;D ;D
ja dopiero teraz dotarłam do kompa bo też cały dzień byliśmy wszyscy na podwórku... Olo pierwszy raz tak długo.... zarządzilśmyi sobie dziś mycie autek (takie wiosenno-porządne) bo ja za tydzień wracam do pracy.... a z placem zabaw nie mamy problemu bo mamy w miarę duży ogródek (tylko też w nim porządek trzeba zrobić...) ;D ;D ;D
Wracasz do pracy napewno cieżko ci bedzie sie rozstać z małym Ale zleciało ,a gdzie pracujesz jeśli można wiedziec. Ale masz fajnie swój domek, ogródek, jak wygram w totka to sobie wybuduje ;D ;D ;D to takie ciche marzenie.
diablica2
Pracuję w Intermarche w Radlinie.... a do pracy rzeczywiście trudno mi będzie wrócić... ale myślę że to dobrze zrobi małemu i przedewszystkim mnie.... Olem będzie się opiekował Przemek... a mi też i trochę ludzi brakuje i przedewszystkim tak przywiązałam się do maluszka że jeszcze trochę a strasznie zaborcza mama się ze mnie zrobi i nawet babci nie dam MOJEGO SYNUSIA hihihi a z Ola też zrobił się mamysynek i jak mnie nie ma to jest trochę niedoopanowania a jak wracam to jak ręką odiął.... więc myślę że obydwu będzie ciężko ale dobrze nam to zrobi
a domek z ogródkiem... nigdy nie mieszkałam na blokach.... jako panna też wychowałam się w domu z ogródkiem i kurkami i królikami.... (pochodzę z Pszowa i byłabym sąsiadką Justyny z przysłowiowego "placu")
a domek z ogródkiem... nigdy nie mieszkałam na blokach.... jako panna też wychowałam się w domu z ogródkiem i kurkami i królikami.... (pochodzę z Pszowa i byłabym sąsiadką Justyny z przysłowiowego "placu")
diablica2
mizzia- jasne że się łapiesz......WTAJ..... może rzucisz parę faktów o sobie i maluszku? (jeśli go masz ;D)
reklama
Ale gapa ze mnie ;D już piszę coś o sobie!
Mieszkam w Lubomi, mam 29 lat oraz troje dzieci: synka Karola - ma lat 7 oraz dwie córeczki bliźniaczki, które mają 10 miesięcy (Zosia i Marysia). Siedzę sobie na macierzyńskim i obserwuję jak córy rosną, syn twierdzi, że już urósł . Zdjęcie córeczek jest w mojej wizytówce, a jak załapię jak się umieszcza tutaj fotki, to natychmiast przedstawię Wam moje dzieciaczki w większym formacie. Pozdrawiam!
Mieszkam w Lubomi, mam 29 lat oraz troje dzieci: synka Karola - ma lat 7 oraz dwie córeczki bliźniaczki, które mają 10 miesięcy (Zosia i Marysia). Siedzę sobie na macierzyńskim i obserwuję jak córy rosną, syn twierdzi, że już urósł . Zdjęcie córeczek jest w mojej wizytówce, a jak załapię jak się umieszcza tutaj fotki, to natychmiast przedstawię Wam moje dzieciaczki w większym formacie. Pozdrawiam!