reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

dziubasek kiedy to było :sorry:,w sierpniu chustę sprzedałam :confused2:.

A ja doszłam dziś do wniosku, że mogłabym tak codziennie do 12 pracować i w Pruszkowie ;-). Ech szkoda, że się nie da.
Zdecydowanie lubię poniedziałki :-D.

A jutro do Warszawy i na 8 godzin plus dojazd robi się 11.

Ostatnia edycja:
reklama
:) och, ja też chciałabym pracowac na meijscu i wczesnie kończyć... no ale ni emam pomysłu na takie zajęcie, które w takich warunkach pozwoliłoby dobrze zarobić :baffled:
w weekend w ramach poszerzania kwalifikacji zrobiłam kurs instruktorski masażu shantala, ale to nie sprawi, że będę mniej jeździć, a wręcz przeciwnie ;-)

Odnosnie pracy na miejscu - ja mam to na prawde mega szczescie, ze pacuje dosc niedaleko domu - jade do pracy miedzy 10-15 minut, w zaleznosci od pory. Czyli jak na warszawe to calkiem spoko. Doslownie fart, ze firma, ktora mnie zatrudnila znajduje sie blisko naszego mieszkania.

Witam
Przepraszam za zakłócanie wątku, ale pilnie potrzebna jest pomoc dla osoby zakwalikowanej na przeszczep wątroby. 16 października musi dotrzeć z Krakowa do Warszawy. Potrzebny jest transport dla niej i opiekuna
Szczegóły są pod tym linkiem
Odp: Beata

Jest to osoba całkowicie oddana pomocy innym, teraz sama potrzebuje jej i to pilnie. Ona chce zrezygnować z leczenia ratującego jej życie, bo nie ma możliwości finansowych.
Może będzie ktoś z Was lub znajomych jechał tą trasą?
Nieaktualne - transport jest, teraz tylko potrzebne pieniążki żeby go opłacić

Ostatnia edycja:
W Stowarzyszeniu Shantala :)
Maja jużdwa lata skończyła? teraz? (czy suwak CI się obsunął? hihi) brak mi przytomności, więc na wszelki wypadek (bo życzę Wam pomyślności nie tylko od święta)
Majeczko!!! STO LAT OD CIOCI IZY I OD GAI !!!

Majeczko sto lat !!!

Nasz starszak jest już pełnoprawnym uczniem od dziś i dostał legitymację, z czego jest bardzo dumny :-D.

Jego klasa tańczyła na pasowaniu :shocked2:, naprawdę fajnie im wyszło.
Pani dyrektor powiedziała, że 4c ma się czego bać, bo ich pierwszaki szybko dogonią jak już teraz po miesiącu prób tak tańczą :cool2:.

Dziękuję wszystkim za życzenia :-) Tak Moja mała skończyła już 2 latka:szok: Sama w to nie wierzę. Imprezka była w zeszły weekend. Maja opchnęła 2 wielkie kawałki tortu poprawiła zupą i kanapką za jeden raz;-) większość prezentów oczywiście z Peppą. ;-)
Ja się zastanawiam nad Kursem z W.Sherborne. Tylko najwcześniej w lutym. Foty niestety nie mam bo aparat wsiąkł przed samą uroczystością braciak pstrykał foty komórką ale go nie ma.

Jagoda masz jakieś foty z tańca? dzieki za zyczenia

kochane ja tylko na chwilkę pochwalić się moją iskierką .
Siedzę !!!! Ale fajnie
shocked.gif
laugh.gif
laugh.gif

Nie szokować się bardzo ,bo włosy nam wyszły
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

reklama
Do góry