reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Maria to ty już do pracy??
ja mam fajną opiekunkę
ale narazie nie oddam

Emilka już z przedszkolem oswojona
nawet w sobote i niedziele wstała rano i do przedszkola chciała iść

reklama
As - o rany!!! ale masz dorosłą córkę!! i ambitną :tak:

Jagoda - my tu gadu gadu, a Ignaś w międzyczasie 3 latka skończył!! :szok: sto lat stolat!!

Maria - dziwny lekarz, no skoro jesteś chora to jak masz do pracy chodzić... ale skoro i Pola chora, to idź może po zwolnienie do pediatry?

Ah u nas od ranjuż wszyscy mamy goraczke:)bartek w przedszkolu nie był i ja ledwo żyję:( w końcu dostałam zwolnienie od ortopedy bo mi też w sobotę znów dysk wypadł, ale nie wiem co do stycznia będę kombinować- może jednak wychowawczy i kakaś pożyczka na przetrwanie grudnia:) zobaczymy.
U nas Bartek coraz gorzej wyke podczas oddawania do przedszkola:(
I nadal nie mam pomysłu na opuekunkę-a ty Sawi skąd wzielaś tą opiekunkę i ile jej płacisz? U nas poniżej 12zlotych to chyba szans nie ma! A to pojdzie cala moja pensja na przedszkole i opiekunke.

no ja mam opiekunkę po znajomości,
fryzjerka poleciła koleżankę (pracowała w przedszkolu z dziećmi a przed opiekowała się 5 lat 2 dzieci)
płacę jej 8zł/h
tak sama zaproponowała

Czesc dziewczyny,
nie wiem, czy pamietacie, kiedys tu pisywalam, potem troche zarzucilam.
czesc moze mnie pamieta, czesc na pewno nie, w kazdym razie witam sie ponownie.

Jak troche Was nadrobie to bede sie odzywac :)

reklama
Maria, chyba nie doczytałam, a skąd ten styczeń? tzn. żeby nie pracować?

As, piękną masz pasję ;) i widać, że fajnie zarządzasz czasem, że masz go na takie robótki ;) Gratuluję!

Ewa, jasne, że pamiętam.

Jagoda! Buziak dla Ignasia!!!! Ostatnio byłam w Multikinie w Złotych i przypomniało mi się nasze spotkanie i Igi w chuście ;)

Do góry