reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja mieszkam w Karczewie, ale rodzic będę w grudniu. Chyba, że moje dziecko jednak się namysłi i będzie w TP.
slonkoonline
Mama Juleczki
A to aż tak źle jest? Niedawno się sprowadziła tutaj, czy jakoś towarzystwo poprostu zawiodło?
slonkoonline
Mama Juleczki
W sumie ja nie miałam takich doświadczeń. W takim sensie, że raczej wszyscy reagowali optymistycznie. Oczywiście wszelacy wrogowie, obrabiajacy mi tylek za plecami, coś tam sobie pogadali, ale czym tu się przejmować?
Teraz ważniejsze jest nasze zdrowie, nasze dzieci, a nie czyjeś gadanie. Może łatwo mi się mówi, ale mam taki charakter, że się takimi reakcjami nie denerwuje.
Tobie też tego życzę ;-) Mieszkasz w Karczewie, czy może na osiedlu?
Teraz ważniejsze jest nasze zdrowie, nasze dzieci, a nie czyjeś gadanie. Może łatwo mi się mówi, ale mam taki charakter, że się takimi reakcjami nie denerwuje.
Tobie też tego życzę ;-) Mieszkasz w Karczewie, czy może na osiedlu?
Ja staram się nie przejmować takimi sytuacjami, moj eS mnie w tym mocno wspieram, zawsze jest pod telefonem, gdybym potrzebowała się wyżalić , ale wiesz.. niestety jest to przykre mimo wszystko.. mieszkam w Karczewie w okolicach Nowej Biedronki na osiedlu bywam w Topie kupujemy wieczorami tam buleczki na sniadanko
reklama
Witam wszystkie mamusie z Warszawy!
Również jestem stąd, a dokładnie z Targówka. Zapraszam was serdecznie do grupy na fb - mamy z Targówka i okolic
Link do grupy: https://www.facebook.com/groups/828002790622888/
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!