reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Witam

Na imię mam Katarzyna, mam dwuletniego syna Miłosza, mieszkamy w Centrum (przy Pl. Konstytucji dokładnie). Przepraszam, że zawracam głowę, ale... szlag mnie trafia, bo nie mogę nigdzie znaleźć informacji o przedszkolach ze swojej okolicy. Jestem poza Warszawą obecnie, więc nie mogę osobiście czatować pod danym przedszkolem :/
Może Wy, Drogie Warszawianki, wiecie gdzie mogę znaleźć jakieś wypowiedzi na ten temat? Opcja "przeszukaj" niewiele mi pomogła...

reklama
Cześć dziewczyny,
Jestem z Pragi południe, Saska Kępa, mam tygodniowego synka i szukam dla niego przychodni z położną i pediatrą. Najbliżej mam do przychodni na Ateńską, Saską, ewentualnie Abrahama - chodzi mi m.in. o taką przychodnię, gdzie np. pielęgniarki zabiegowe mają doświadczenie w pobieraniu krwi maluszkom i pracują kompenetne, przyjazne dzieciom osoby

czy możecie coś polecić?? dobrą położną środowiskową i pediatrę
będę wdzięczna za podpowiedź
pozdrawiam serdecznie

hej, dziewczyny z Pragi Płd! mamy do siebie naprawdę blisko:-D niedaleko skaryszewskiego przejeżdżam codziennie niemalże, a i Rembertów to przecież rzut kamieniem:tak: może gdy przyjdzie prawdziwa wiosna zorganizujemy jakieś spotkanie...:confused: a moze teraz któraś miałaby czas i ochotę na kawkę:confused:

link nie chodzi...
wiec podaje tekst....

Mąż naszej koleżanki Aniulki walczy o życie z paskudnym przeciwnikiem jakim jest rak...
obecnie ma decydujące starcie o życie.
Mam gorącą prośbę do wszystkich, którzy chcą i mogą pomóc i oddać krew grupy B rh+
najlepiej gdyby to były osoby z Warszawy... ale nie koniecznie
Aniulki mąż nazywa sie Marcin Pelec. Jest leczony w Warszawie w szpitalu na ulicy Banacha
Bardzo dziekujemy za każdy litr
koleżanki Ani - wrześniówki 2005

reklama
u mnie z czasem róznie bywa, ale na wspólną kawkę na pewno go znajdę;-) i rzeczywiście sporo nas z okolic pragi - moze jakiś mały zlocik..:confused:

Do góry