Dominika bez zgody adminów nie można zamieszczać w ogóle reklam na forum, w podpisach itp. Dopuszcza się reklamowanie na "swoim" wątku jeśli dziewczyny tego wątku nie mają nic przeciwko.
Ale privów reklamowych nie można umieszczać.
I to jest część reklamowa.
Następna część to jest część o proszenie, nie wolno prosić o cokolwiek po za wątkami do tego wyznaczonymi. Proszenie o głos jest w tej samej kategorii co proszenie o jedzenie, zabawki dla dziecka, ubrania itp.
I tutaj też jest wyjątek o ile pisząca pisze na "swoim" wątku i dziewczyny z tego wątku nie czują, że to jest spam, lub im to w żaden sposób nie przeszkadza.
Ale privów nie można.
Chodzi o to, że gdyby w jakiejkolwiek sprawie doszło do nadużycia to privy nie mogą być dowodem w sprawie a każdy inny post może.
Oczywiście ja nie piszę teraz o AsiKC bo nie wyobrażam sobie w jakikolwiek mogłoby dojść tutaj do nadużycia, podejrzewam, że pozostałe osoby co mają dużo głosów robią to samo co ona.
Nie chcę, żeby się naraziła tymi privami po prostu.
Dziewczyny jakbyście miały jeszcze jakieś pytania, to przepraszam jakby nie udało mi się od razu odpowiedzieć. Forum chodzi mi dziś tragicznie.
A ja idę dać obiadek Ignaśkowi i spróbuję go położyć, bo chodzi okropnie marudny dziś.