reklama
Iza ,ale ze skierowaniem do neurologa to nigdy i z żadnym nie miałam problemów.
Mówiłam,że podejrzewam pewnie zachowania,które mnie niepokoją i tyle .
Bez problemu dostałam skierowanie do neuro ,a potem od neuro na EEG.
tak normalnie to chodzę od zawsze do dr.Orzeszko ,która jest świetnym neurologiem,ale u nas przyjmuje tylko prywatnie.
To ona wyciagnęła Kubusia z paraliżu i namówiła mnie na badania z NFZ.
Twierdzi,że chociaż tyle się od państwa należy .
My przez ostatnie EEG wykluczaliśmy padaczkę wyłączeniową.
Mówiłam,że podejrzewam pewnie zachowania,które mnie niepokoją i tyle .
Bez problemu dostałam skierowanie do neuro ,a potem od neuro na EEG.
tak normalnie to chodzę od zawsze do dr.Orzeszko ,która jest świetnym neurologiem,ale u nas przyjmuje tylko prywatnie.
To ona wyciagnęła Kubusia z paraliżu i namówiła mnie na badania z NFZ.
Twierdzi,że chociaż tyle się od państwa należy .
My przez ostatnie EEG wykluczaliśmy padaczkę wyłączeniową.
dziubasek08
Fanka BB :)
Iza, może wtorek? w poniedziałki chodzimy na angielski z Olafem, a w pozostałe dni już jakoś poumawiani jesteśmy....fajnie! Zdzwonimy się w poniedziałek
As, postaram się wziąć skierowanie do neurologa od mojej pediatry i tak w paździeniku idę z Filipem to może i Olafa od razu przebadała...
Ciekawe co u Asi....?
As, postaram się wziąć skierowanie do neurologa od mojej pediatry i tak w paździeniku idę z Filipem to może i Olafa od razu przebadała...
Ciekawe co u Asi....?
Hm hm czytam i czytam was i o NOPach nie chce juz czytac. Wole sie nie nakrecac, ale na szczepienie powinnam isc dawno temu i zwlekam z strachu.
A EEG mial Bartek robione jak mial 2-4 miesiace bo mial napiecie miesniowe dobra pediatre i neurologa. Nic nie wykazalo EEG wtedy.
Noc dzisiejsza bez pobudki tylko ja sie budze z przyzwyczajenia
Iza- tez bym z stresa umarla jak bym zapomniala o tych nagrodach! Wiec rozumiem!
A EEG mial Bartek robione jak mial 2-4 miesiace bo mial napiecie miesniowe dobra pediatre i neurologa. Nic nie wykazalo EEG wtedy.
Noc dzisiejsza bez pobudki tylko ja sie budze z przyzwyczajenia
Iza- tez bym z stresa umarla jak bym zapomniala o tych nagrodach! Wiec rozumiem!
peperka
hmm nas czeka 4 infantrix wlasnie, juz kilka razy przekladalam przez przeziebienie i teraz wlasnie znow mam przelozyc. bede uwaznie obserwowac reakcje skoro po nim jest duzo powiklan
Stopi jutro ma badania w CZD, dzisiaj byla zalatana wiec nie wiem czy sie odezwie na forum, do tego Lena chodzi spac o polnocy..
Stopi jutro ma badania w CZD, dzisiaj byla zalatana wiec nie wiem czy sie odezwie na forum, do tego Lena chodzi spac o polnocy..
dziubasek08
kciuki zaciskam ))
Maria - cieszę się, że najtrudniejsze, czyyli początek, macie za sobą :-)
As - &&
Stopi - wciąż myślę o Tobie i o Lence, mocno wierzę, że choroba będzie do opanowania, a szczegółowa diagnoza przyniesie pozytywne nowiny!!
:-*
As - &&
Stopi - wciąż myślę o Tobie i o Lence, mocno wierzę, że choroba będzie do opanowania, a szczegółowa diagnoza przyniesie pozytywne nowiny!!
:-*
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Stopi kochana jak przeczytalam to mnie zmrozilo :-(, no nic, tylko tyle napisze trzymaj się, sily na leczenie i za siebie i za Lenke i.. wierze ze bedzie dobrze, ze jak Iza napisala leki pomoga opanowac i poradzic sobie z chorobą.
Poza tym, gonie w pietke, od 2 tyg w pracy (Iza, widzisz jednak sie nie udalo - troche zaluje). Ale jedyna pociecha - Jula super daje rade w przedszkolu i lubi tam chodzic. Ma też adoratora Mateusza który za jakis czas ma miec mlodsza siostrzyczke i juz zdecydowal za mameze siostra to bedzie Julcia
pozdrowionka dla wszystkich
Poza tym, gonie w pietke, od 2 tyg w pracy (Iza, widzisz jednak sie nie udalo - troche zaluje). Ale jedyna pociecha - Jula super daje rade w przedszkolu i lubi tam chodzic. Ma też adoratora Mateusza który za jakis czas ma miec mlodsza siostrzyczke i juz zdecydowal za mameze siostra to bedzie Julcia
pozdrowionka dla wszystkich
reklama
Kochane oto mój mały wielki cud :-):-):-):-)
Ma aż całe 6.2 mm
Ciąża odpowiada wszelkim normom i parametrom.Wyniki badań są wzorcowe.
Żadnego Duphastonu czy Luteiny brać nie muszę.
Następna wizyta planowana za 4 tyg.
Gdyby coś mnie niepokoiło to wizyta natychmiast po telefonie do niego. :-):-)
Ma aż całe 6.2 mm
Ciąża odpowiada wszelkim normom i parametrom.Wyniki badań są wzorcowe.
Żadnego Duphastonu czy Luteiny brać nie muszę.
Następna wizyta planowana za 4 tyg.
Gdyby coś mnie niepokoiło to wizyta natychmiast po telefonie do niego. :-):-)