reklama
hej
witam młode mamy
za miesiąc zostanę mamą z Ursynowa, ponieważ z moim małym szkrabem Julką (20.09) mamy zamiar się przeprowadzić.
czy znacie jakies fajne miejsca gdzie można się będzie wybrać z 2 miesięcznym dzieckiem?
zyczę wszystkim udanego słonecznego dnia
witam młode mamy
za miesiąc zostanę mamą z Ursynowa, ponieważ z moim małym szkrabem Julką (20.09) mamy zamiar się przeprowadzić.
czy znacie jakies fajne miejsca gdzie można się będzie wybrać z 2 miesięcznym dzieckiem?
zyczę wszystkim udanego słonecznego dnia
oleniolek
Fanka BB :)
a czego szukasz? miejsca na spacer, kawiarni?
gdzie dokładniej na ursynowie bo ursynów jest duży?
gdzie dokładniej na ursynowie bo ursynów jest duży?
Annulec
Początkująca w BB
Anuunlec to jesteśmy sąsiadkami do niedawna tez mieszkałam na Mandarynki teraz na Lasku bywamy na placyku przy Mandarynki.. a jesli chodzi i piersi to moge polecic krem Mustela do pielęgnacji biustu
To fajnie Emilink@, mam nadzieję że niebawem się spotkamy, tylko się rozchorowałyśmy i jak na razie to się za nami ciągnie. Oby tylko się kataru pozbyć...
pozdrawiamy
Annulec
Początkująca w BB
hej
oleniolek: bedziemy mieszkac na KENie. szukamy jakis fajnych miejsc typu kluby kawiarnie. teraz niestety jest juz za późno na spacerki bo zapowiadają, że bedziemy mieć zimę 1000-lecia. a jak tam dzidzie już znasz płeć?
Hej, widziałam że na Rosoła otworzona jest kawiarnia z "placem zabaw" pod podłogą. Adresu dokładnego nie pamiętam,ale z ulicy widać i niezłą kawę mają
Annulec
Początkująca w BB
hej
oleniolek: bedziemy mieszkac na KENie. szukamy jakis fajnych miejsc typu kluby kawiarnie. teraz niestety jest juz za późno na spacerki bo zapowiadają, że bedziemy mieć zimę 1000-lecia. a jak tam dzidzie już znasz płeć?
Hej, na Rosoła otworzona jest kawiarnia z "placem zabaw" pod podłogą. Adresu dokładnego nie pamiętam,ale z ulicy widać i niezłą kawę mają
you_stynka82
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny,
dawno tu nie zaglądałam. Mam do Was pytanie i zarazem ogromną prośbę, czy macie może jakąś sprawdzoną osobę, która dorabia sobie opieką nad dziećmi, chodzi mi o taką dorywczą opiekunkę, która np w weekend by chciała zostać z dzieckiem na kilka godzin?? Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam Was serdecznie.
dawno tu nie zaglądałam. Mam do Was pytanie i zarazem ogromną prośbę, czy macie może jakąś sprawdzoną osobę, która dorabia sobie opieką nad dziećmi, chodzi mi o taką dorywczą opiekunkę, która np w weekend by chciała zostać z dzieckiem na kilka godzin?? Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam Was serdecznie.
reklama
Hej, na Rosoła otworzona jest kawiarnia z "placem zabaw" pod podłogą. Adresu dokładnego nie pamiętam,ale z ulicy widać i niezłą kawę mają
No ja tam idę 24 listopada na warsztat ze zdrowego żywienia dla dzieci w wieku 1-3 lat, może będziesz to się spotkamy
Podziel się: