reklama
doreczka82
Zaciekawiona BB
ja w poniedziałek jak najbardziej jestem za, w godzinach popołudniowych jeśli tylko pogoda dopisze
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Nie obiecuje na 100% ze bede mogla dojechac, ale jesli po 16 bedziecie na spacerze i - to prosze niech jojka mi wysle sms'a gdzie jestescie
doreczka82
Zaciekawiona BB
no to może jutro dziewczyny, jeśli tylko nie będzie mocno padać ja bardzo chętnie pośmigam z Wami, tylko u mnie w grę wchodzą godziny popołudniowe np. 14-15
doreczka82
Zaciekawiona BB
dziewczyny to może jutro, bo dziś patrzę że nikt tu nie zagląda, o 14 mamy usg bioderek na romera a poźniej jesteśmy wolne kto się pisze?
Jola1205
Fanka BB :)
NO TO WITAM SERDECZNIE!!!!
jestem nową przyszłą mamusią z Ursynowa.
Mój termin jest na listopad
Idę w przyszłym tygodniu do Pani doktor na ROmera do przychodni.
Może jakieś rady itd
mam nadzieję że ud ami się zaklimatyzować w tym gronie
jestem nową przyszłą mamusią z Ursynowa.
Mój termin jest na listopad
Idę w przyszłym tygodniu do Pani doktor na ROmera do przychodni.
Może jakieś rady itd
mam nadzieję że ud ami się zaklimatyzować w tym gronie
A
agamir
Gość
Witaj . Co do Romera to nie wiem poniewaz jedna i 2 ciaze prowadził mi lekarz z Damiana
Czesc dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam. Przepraszam ze sie nie odzywałam. Chodzicie jescze na te spacerki. Chetnie sie do was dołącze. Ja wam w Parku moczydło prawie codziennie jestem z biegajacym chłopcem i wózkiem czerowno - czarnym z dostawka. Zaczepcie mnie. Chetnie sie do Was przyłącze.
Czesc dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam. Przepraszam ze sie nie odzywałam. Chodzicie jescze na te spacerki. Chetnie sie do was dołącze. Ja wam w Parku moczydło prawie codziennie jestem z biegajacym chłopcem i wózkiem czerowno - czarnym z dostawka. Zaczepcie mnie. Chetnie sie do Was przyłącze.
reklama
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
agamir a o której jesteś nad stawikiem? Bo my też codziennie tam zagladamy :-)
Podziel się: