reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ursynowa

Spotkania czwartkowe są w Domu Kultury "Stokłosy" - ul. Lachmana 5, od 10.30 do 12.30, kochane Mamy sprawdźcie na mapie internetowej gdzie dokładnie znajduje się ten budynek, tak będzie najłatwiej.
Ja z Hanusią będę około 11.
Tak, najlepiej wysiąść na stacji "Stokłosy" i trochę się cofnąć w stronę Imielina.
Jojka, dzięki za propozycję spaceru, napewno się umówimy jak już się poznamy:-)
Tymczasem, może razem pojedziemy do Klubu w czwartek? Spotkajmy się np. koło Urzędu Miasta o 10.30. Co ty na to?
Bardzo się cieszę że tyle Mam się odezwało:tak:
Zabiorę z domu herbatę i kawę i może jakiś kawałek ciasta....
Do zobaczenia Mamy i Maluszki!
Pozdrawiam
Patka.

reklama
witajcie drogie Mamy,
mnie do środy nie ma w Warszawie, ale w czwartek chętnie wybiorę się z córcią do domu "stokłosy" będziemy około 11. Bardzo się cieszę :). Na spacerki również jestem chętna ale jak wspomniałam na kilka dni wybywam z Warszawy i jadę w rodzinne strony :D.

pozdrawiam serdecznie. życzę miłego weekendu i mam nadzieję do zobaczenia :D.

Postaram sie dojechac i ja, poszukałam na mapie - tak samo daleko od Imielina jak i Stokłosów, to jakby po przeciwnej stronie lerclerka
"Stokłosy" Dom Kultury - Mapy Google

Wyrusze z domku gdzieś 10:30, a o ktorej dotrzemy to okaże sie:-)
Czy mam zabrac coś ze sobą np kocyk czy coś innego? No nie wiem ? A z tą szarlotką - niezła zachęta. Wow :-D

Witam Was serdecznie :-)
Ja również jestem ursynowską Mamą, mieszkam na Natolinie na Stryjeńskich :tak:
Mam 7 miesięcznego Synka i chętnie spotkam się z innymi Mamami na wiosennym spacerku ;-) bo mam nadzieje że ta zima już sobie w końcu pójdzie :-p
Dodam że tak jak któraś z Was równiez pochodzę z Gdańska :-D

Czesc dziewczyny wszystkiego NAJ z okazji Dnia Kobiet.

Ja bedę w czwartek z chłopakami.

Moze któras zna dobra nianie . ?

Teraz jak był snieg to nie chodziłam bo tam nie odśnieżali ale dzisiaj własnie myslę żeby tam iśc :-)
To Ty Patewka mieszkasz tam róg Stryjeńskich a Wąwozową, tak?? :tak:

reklama
Do góry