reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ursynowa

reklama
Z jojką sie sotkałam :-)

Z jej Basią spacer do lasu kabackiego zaliczyłyśmy i byłam mile zaskoczona, bo zamiast błota nadal snieg i to taki mocno ubity nawet lodowo chwilam było i wozeczkiem bez klopotow sie jechalo
Za to na karincie sie nie natknełam :dry: momo ze po lesie wrocilam na 20 minut nad staw bo Jula nadal spała i byłyśmy tam rowno od 13. Coz, nastepnym razem bede tych przybrudzonych blekitow wypatrywac ;-)
.
No i buziaki dla małego Adrianka na te 7 miesiecy!

Witam wszystkie mamy z ursynowa:-) Ja również tutaj mieszkam ale dopiero pół roku i jeszcze nie za bardzo orientuję się w terenie:zawstydzona/y:Mam 4 letniego synka Dawida który chodzi do przedszkola, oraz spodziewam się drugiego maluszka-z czego bardzo się cieszę;-)ale mam też problem i nie wiem czy tutaj jest odpowiednie miejsce na forum aby o to spytać-mianowicie jeszcze nie wybrałam lekarza prowadzącego-jeśli mozecie kogoś polecić tutaj w pobliżu to byłabym wdzięczna, bo na razie jestem zagubiona !Pozdrawiam

Dr Matej jest oblegana,Kupiecki, Rzepecka to "stara" ekipa, z nowszych lekarzy nie znam nikogo ale ja nacielam sie kiedys na dr Weclawek i jej nie polece.

no widzisz a niestety ze starej ekipy nikogo nie ma bo ja chciałam się zapisać do Szymańskiej ale juz tu nie pracuje bo ona jeszcze mnie leczyła a ta którą mam jest poprostu tragiczna .Ja jej mowie że potrzebuje zagęścić troszkęmleko bo mała się nie najada to ona kazała mi je jeszcze bardziej rozcieńczać a jej się ciągle ulewa i jest wiecznie glodna mimo że dobrze przybiera na wadze dlatego chciłam to skonsultować z jakimś innym pediatrą

Kasia - przeciez na dzieciach zdrowych to mozesz zapisac sie do dowolnego pediatry - bo tak na prawde wybierasz termin nie lekarza! Albo powiedz ze chcesz do dr Rzepeckiej bo bylas u niej i masz isc do konultacji!
Co do dodania i zageszczenia mleka ja nie uzywalam ale dziewczyny chwaliły nutrion - ustanie tez ulewanie, starszemu niemowlakowi mozna dać już Sinlac

Nina -witaj, niestety nie podpowiem w kwestii gina, na moim sie zawiodlam w szpitalu...

do doktor Szumańskiej też chodziłam będąc dziecięciem:-) Tak byliśmy z niej zadowoleni, że teraz z moją małą do niej nadal chodzę. Teraz przyjmuje w przychodni na Grójeckiej, nietety nazwy nie pamiętam. Jakby ktoś był zainteresowany, to poszukam namiarów. Jest super lekarzem, i nawet odległość nie taka duż, jakby coś się nagłego działo, to można dzwonić i przychodzi na wizyty domowe, bo mieszka na Kazury.
a spacer po lesie fajowy;-)

a! i co z jutrem? czy ktoś się wybiera na to spotkanie do klubu mam na Lachmana? Ja postaram się przyjść, o ile me dziecię wstanie o przyzwoitej porze...

reklama
Cześć Mamy!
Pisze żeby potwierdzic moje i Hanusi odwiedziny Klubu Mam jutro. Mam nadzieje że wiele z was również sie tam pojawi...byłoby naprade wesoło!
My bedziemy tam okolo 11.00
Do zobaczenia!;-)
Patka i Hanusia

Do góry