witam dziewczyny.
wiem że każdy bobas inaczej przechodzi te szczepienia,ale juz sie boje kolejnego
,dałam mu ten calpol i w nocy spał teraz tez śpi nie wiem czy to zasługa tego syropu czy po prostu mu przeszło, to co napisala MrsF troskze mnie zmartwiło ale juz po fakcie sie dowiedziałam więc nic nie mogłam zrobić, zresztą pielęgniarka mi kazał to podac gdyby bardzo płakał nic innego w aptece nie znalazla dla 2-miesięcznego bobasa wszystko jest od 3+miesięcy:-(
Dzis jest o niebo lepiej i mam tylko nadzieję,że po drugim szczepieniu będzie nie gorzej jak teraz,jestem tylko szczęsliwa że to drugie szczepienie jest tydzieńprzed naszym wyjazdem do Polski, bo gdyby było dzięń przed to bym zrezygnowała z podóży do PL.
Powiedzcie mi jeszcze bo nigdy nie zwróciłam uwagi na to czy jak sie leci samolotem i juz na terminalu sa windy dla matek z wózkami czy dla inwalidów??? bo tak jak na stansted to tam zawsze z 15 min. idzie sie pieszo do odprawy paszportowej
i po schodach w góre co chwila sie wchodzi troche by mnie to przeraziło gdybym miała dzwigać wózek z małym a jeszcze nie daj bóg jakąś torbe podręczną
Co do calpolu to ja tez dawalam po szczepieniach,maly sie uspokoil..On dziala tez przeciwbolowo.
a jesli ma Ci kto kupic w PL to jest taka masc EMLA.jEST DROGA BO 5ml kosztuje ok 30zl ale smaruje sie miejsce na nozce godz przed szczepieniem,znieczula.Ja nie zdazylam kupic
ostatniego dnia kiedy jechalismy na lotnisko mi sie przypomnialo ale nie bylo w aptece i nie mialam czasu juz szukac
Co do lotniska to sa windy ale np Stansled pzed samym wyjsciem do samolotu nie bylo windy(to zalezy pewnie z jakiego wyjscia akurat bedzie)ale zabrali mi juz wozek tam i z dzieckiem juz sama poszlam do samolotu
Karola mysle ze juz tak zostaw
;-)dziecko sie przyzwyczaja ok 7 tyg do mleka.Moze miec krostki na buzi i szyjce ale sie nie martw
;-)my mielismy je do 2,5 mies a nikt nie pomogl bo to tak jest jak dziecko sie przystosowuje do nowego mleka
Syla ja uwielbiam orzechowe z lidla te pol litrowe albo rozki wanilia-orzech
i bita smietana
Kasia oj zdrowka zycze
mi juz powoli przechodzi i mysle ze jutro juz na spacer wyjdziemy;-);-);-);-)a kasy tez u nas brak.Te cholerne okna nas wykoncza
caly czas ogrzewanie chodzi i dzis rozmawialam z gosciem i raczej nie wymienia wiec czeka nas przeprowadzka kolejna jak sie ociepli
kolejne pieniadze ale mam
poza tym zrobil mi sie wrzod na dziasle i mam antybiotyk od dentysty a we wtorek mam wizyte i kanalowe leczenie
fajnie tylko ze to jedynka gorna
:-
-
-
-(i jak to teraz bedzie z jedynka ktora bedzie ciemniec:-
-
-(boshhhh ach te moje zeby.W cizy plulam krwia,nie moglam dotknac a teraz mi chyba wyleca wszystkie po kolei:-
-
-(a tak chcialam dzis napic sie piwka
lece sie wykapac i cos obejzec na pocieszenie