reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej dziewczyny!!
my wczoraj bylismy u kumpeli co urodzila blizniaczki 3 tygodnie temu dlatego nawet nie mialam sily zagladac a widze ze i tak wszystkie korzystacie ze sloneczka:-)

co do kołderki to też miałam sie pytac co uzywacie ale ja jednak chyba sie zdecyduje na flanelowa:tak:

Niko juz ok, po przeziebieniu nie ma sladu za to mnie juz dobre kilka dni tak krzyż boli ze ledwo chodze:dry:jak nie przejdzie to ide po jakies pigułki do lekarza bo normalnie juz nawet nie mam sily siedziec przy kompie nie mowiac o innych rzeczach:baffled:

ok lece na sobotnie porzadki - milego weekendu!!

reklama
Moja już ma 10 miesięcy i śpi pod kołderką albo raczej próbuje pod nią spać. W nocy musze cały czas wstawać żeby ją przykryć a noce teraz chłodne są.

Witam sie i ja w sobotke :-)
Syla- ja jade na 2 tygodnie, moze pare dni dluzej, ale nie wiem, bo biletow nie kupilam jeszcze, wiec sie zobaczy.... Musze to jednak zrobic jak najpredzej, bo w koncu sie okaze ze nigdzie nie pojade...:-p:-);-):-)
Marta- sprzataj, sprzataj, ja tez musze niestety, troche sie tu nabalaganilo...:-p Dobrze, ze Niko lepiej, za to Olivierek zlapal jakies przeziebienie. Leci mu z nosa, ale np temperaturki nie ma, to przynajmniej to dobre....:sorry2:

Ok, lecimy na spacer, pa:-)

heyka dziewczyny :-)
niewiarygodne, ale mamy kolejny słoneczny dzień!super!!! :tak::tak::tak:

Martucha to dobrze, że mały już zdrowy, no a teraz to Tobie życzę zdróweczka ;-) A jak te dwa maleństwa - bliźniaki? Chłopczyki czy dziewczynki? Jak byłam w ciąży, to mojemu się bliźniaki marzyły he he :-)

Alex oby Oliwierek szybko wyzdrowiał - dużo zdróweczka dla niego.

Mała-gorzatka moja też się wierci, ale na szczęście nie odkrywa.

Oki, życzę Wam miłego dzionka. Ja dziś do miasta wybywam na małe zakupy, między innymi po kołderkę dla małej.

Czesc dziewczyny :-)

Jestem tu nowa.... Ale chetnie popisze z Wami...

A moze nawet spotkam z ktoras mamusie, jesli mieszka niedaleko...

Czy moze ktora z Was jest z okolic NEWCASTLE? :happy:

Witajcie
Dzisaj pierwszy dzien się wyspałam Laura spała aż do 7 rano i tylko jedna pobutka w nocy. Szok normalnie przed 6 zrywa mnie z łózka, no ale wkońcu dziś niedziela:-)

hej kobietki!!
witam niedzielowo:-p

Alex i jak tam Olivierek? przeszedl mu ten katarek? psikasz czyms do noska??

syla te blizniaki to dwie dziewczynki ale dwujajowe, chociaz z boku jak leza to są do siebienawet troche podobne:tak:
a jak tam kupilas tą kołdereke? i jak zakupy? ja wczoraj mojego wyslalam na miasto i przez tel mi robil zakupy, zobaczymy co z tego wyjdzie bo jutro maja byc juz u nas:sorry2:
a on zawsze cos kupi nie na moj gust:-p

anastasia witaj!! i napisz cos o sobie ... my jestesmy(bylismy:-p) z Cardiff i chyba akurat z Newcastle nikogo nie ma:confused:a moze sie myle?;-)

gusia czyli zaczynaja sie lepsze noce hehehehe:-D:-Du nas tez to bylo jakos w podobnym wieku, moze wiec juz teraz caly czas bedzie sie mniej budzila w nocy:tak:

Gosia albo dziewczyny moze wy wiecie ... gdzie sa w uk takie polarowe pajacyki do spania?? kiedys byly w mothercare i chyba w primarku tez ale jakos ciezko mi mojemu wytlumaczyc o co chodzi a maly na zime tez w takich wlasnie spi ... takzejak gdzies widzialyscie to napiszcie;-)

hejka :-)

super gusia, że się wyspałaś :-). moja Niunia też budzi się w nocy, ale na szczęście rano śpi do 8, no i z tym budzeniem też się już polepsza, budzi się rzadziej i nie zawsze chce cyca.

anastasia witaj, no ja chętnie bym się spotkała, ale niestety nie jestem z Newcastle :-(

martucha co do polarkowych pajacyków, to przejrzę katalog mothercare i dam Ci znać czy mają czy nie. ostatnio w Asdzie widziałam takie cieplejsze pajacyki, ale nie był to polarek.

co do kołderki to kupiłam tą z mothercare (ten QUILT), którą pokazywałam na BB.

a dziś nic ciekawego w planach nie mamy. a Wy jakie plany na dziś?

reklama
Moja ma juz 10 miesięcy i nie daje już jej cyca tylko dostaje mleczko sztuczne. Przed spaniem zje kaszke a gdzieś koło 2 w nocy musze dać jej mleczko. Kiedy ona przestanie jeść w nocy? Powinna już wytrzymać do 6 z jedzeniem tak myśle.

Do góry