reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Fizjo juz chyba normalnie od czerwca przyjmuja, tylko nie wiem czy tutaj generalnie cos z dziecmi robia. Rozne opinie slyszalam [emoji849]
Zazdroszcze takiej lekkiej koncowka, dla mnie byla dramatyczna...
Wspaniała jest [emoji7]
W dobie korony nie jestem pewna, ze gdziekolwiek Was przyjmą. Fizjoterapia jest tyko przez video-konsultacje.
Mi zostało 3 tyg do porodu [emoji13] ale nie czuje, ze to już końcówka [emoji85] jeszcze bym mogła z pare miesięcy pośmigać [emoji16]

reklama
Fizjo juz chyba normalnie od czerwca przyjmuja, tylko nie wiem czy tutaj generalnie cos z dziecmi robia. Rozne opinie slyszalam [emoji849]
Zazdroszcze takiej lekkiej koncowka, dla mnie byla dramatyczna...
Właśnie nie przyjmują, moja szwagierka ma atak rwy kulszowej od 6 tyg i około tygodnia temu zadzwonili do niej, tylko z propozycja video konsultacji. Choć może u Ciebie w mieście jest inaczej 🧐

U nas podobno od czerwca przyjmuja. Mam kolezanke fizjo, ale ona nie jest dla dzieci tylko po udarach, wypadkach i nie w szpitalu tylko gdzies w jakims osrodku.
Właśnie nie przyjmują, moja szwagierka ma atak rwy kulszowej od 6 tyg i około tygodnia temu zadzwonili do niej, tylko z propozycja video konsultacji. Choć może u Ciebie w mieście jest inaczej [emoji3166]

Fajna dziewuszka!
Niestety w sprawie fizjo nie pomogę. Ja dla siebie nie mogę dostać wizyty do GP wiec fizjo to już chyba w ogole na czarno, za plecami, blagajac i przeklinając.

Słodziak :) Ma piękne oczęta :) A dużą tą asymetrię dostrzegasz? Może spróbuj póki co sama z nią ćwiczyć a po drodze gdzieś coś załatwić.
Wiem że LILITH sobie załatwiała chyba prywatnie Fizjo dla córci bo ze szpitala to by się nie doczekała. Ale z tego co słyszę to co miasto to inaczej pootwierane.

Ja czekam na USG z wizytą u Ginekologa... czekam i kij wie kiedy dostanę, choć powinnam natychmiast mieć wizytę.. Za to mój małż dostał do reumatologa (w tym samym szpitalu) bez problemu na sierpień termin... i ma normalnie wizytę w szpitalu. Kaja za to ma we wrześniu wizytę i też w szpitalu bez problemu. W czwartek moje dziewczyny mają okulistę normalnie na coroczne badanie bo im ta wada się co rusz zmienia...

No i jak z gardłem - przeszło? Miodek zawsze pomocny przy gardle :)

Zaczynam mieć dosyć już tej pandemii... jak unikałam ludzi przez tyle miesięcy to dzisiaj poszłam ze starszą zrobić niespodziankę jej koledze - niestety nie było go w domu, ale była jego mama i robimy mu niespodziankę w sobotę - widzimy się w parku z dzieciakami :) Przy okazji jego mama też jest szczęśliwa, bo ona też się odzwyczaiła od rozmawiania z ludźmi i z chęcią pogada :) Więc technicznie 6 osób będzie bardzo szczęśliwych tego dnia :) Przy okazji obie się modlimy żeby dzieci poszły we wrześniu do szkoły bo choć są cudne i kochane to mamy już ich dosyć :D

Trzymajcie się cieplutko i zdrowo ;)

Żyje tu ktoś jeszcze?
Ja się niedawno dowiedziałam że moja przyjaciółka która była świadkową na moim ślubie 13 lat temu - ma zaplanowaną cesarkę na 13.10 - to jest data mojego ślubu :rofl2: Się zdrowo uśmiałyśmy z tej zbieżności :laugh2:

reklama
Zyje, zyje ja na majowym watku siedze [emoji3526] mala rosnie jak na drozdzach. Juz taka fajna kumata. I jedno dziecko w koncu do mnie podobne hihi
IMG_20201001_131340.jpeg

Do góry