reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

DarkAsterR w koncu sie uda!! Trzymam kciuki!! Btw masz wspanialego faceta, niewiele facetow by wiedzialo co powiedzieciec w takiej sytuacji.
Joanulka mam nadzieje ze czujesz sie dobrze. Jak zareagowaly na ciaze corki?
U mnie nie ma co opowiadac bo w obie ciaze zaszlam dosc szybko. Obie planowane. Choc lekarze roznie wrozyli czy donosze. Mam nadczynnosc tarczycy, Zdiagnozowanego Graves Basedova.
Uciekam z chlopakami do parku. Zaczynaja broic tzn ze sie nudza. Zycze milej niedzieli:) :) :)

Jeszcze się staramy, dziewczyny wiedza i nie mogą się doczekać rodzeństwa. Młodsza bardziej niż starsza ale obie będą mega siostrami.

reklama
To ty młoda gaska jeszcze jesteś.
Ja 38, za chwile 39. Dlatego nie chcieliśmy z drugim dzieckiem zbyt długo czekać.
Wiecej niż 2 mieć nie chce.
Męża mam naprawdę fajnego.
Byłam z mała w małpim gaju. Takie zabawy to już nie na moje plecy.

W średnim wieku powiedzmy :) ja nigdy nie chciałam więcej niż jedno ze względu na młody wiek kiedy zostałam mama. Z czasem zaszłam w druga ciąże (po 6 latach) ale rozwiodłam się z mężem jak młodsza miała 4 lata. Teraz jestem w nowym związku, rok po ślubie i planujemy z mężem wspólne dzieci. On swoich nie ma. Przebadani na maxa i nie wychodzi od 22 cykli

Ja sobie założyłam, ze po 40stce już się w ciąże bawić nie będę bo to jednak podwyższone ryzyko itd. Tak wiec z mojego punktu widzenia rozrodczego to ty jesteś gaska a ja już emerytka 8-)
Przykro mi, ze wam nie wychodzi. Myśmy tez byli przebadani. Krew, hormony, nasienie, anormalie w budowie. Wszystko ok. I tak przez 7 lat nam nie szło. Co nie oznacza ze wam tez tyle zajmie. Po prostu wszystko się zdarza we właściwym momencie.

Dziewczyny wybaczcie chyba cos pomieszalam kto sie stara o dzidzie. Czesto od momentu przeczytania posta do czasu jak cos napisze milion rzeczy sie trzeba zrobic. A to ktos placze, a to zabawka nie dziala... a to jesc i tak bez konca... taki juz moj los:) przepraszam jak pomylilam osoby.
Witam nowa kolezanke!

Ja sobie założyłam, ze po 40stce już się w ciąże bawić nie będę bo to jednak podwyższone ryzyko itd. Tak wiec z mojego punktu widzenia rozrodczego to ty jesteś gaska a ja już emerytka 8-)
Przykro mi, ze wam nie wychodzi. Myśmy tez byli przebadani. Krew, hormony, nasienie, anormalie w budowie. Wszystko ok. I tak przez 7 lat nam nie szło. Co nie oznacza ze wam tez tyle zajmie. Po prostu wszystko się zdarza we właściwym momencie.

Dokładnie jak mówisz, wszystko w swoim czasie. Czekamy spokojnie ale już siły opadają. Jak w tym cyklu nie pyknie to zaczynamy przygotowania do inseminacji.

Dziewczyny wybaczcie chyba cos pomieszalam kto sie stara o dzidzie. Czesto od momentu przeczytania posta do czasu jak cos napisze milion rzeczy sie trzeba zrobic. A to ktos placze, a to zabawka nie dziala... a to jesc i tak bez konca... taki juz moj los:) przepraszam jak pomylilam osoby.
Witam nowa kolezanke!

Nie ma sprawy, doskonale rozumiem pomyłki. Przy tak wieku osobach na kilku forach jak się wypowiadamy to ciężko ogarnąć po koleji co która gdzie pisze :) grunt to wyrozumiałość

Czesc,w tym watku forumowym chyba jeszcze nie maczalam palcow:)juz mnie wszedzie pelno.A wiec mieszkam w Uk od 13 lat wraz z mezem i 8 letnim synem.Staramy sie o drugie dziecko.po dwoch latach prob sie udalo ale poronilam,teraz wracamy do gry.
Witam sie goraco:)
Czesc Jonulka;)

Ja się już raz wystaralam.
Teraz jestem prawie w połowie drugiej ciazy.
I na tym poprzestanę. Dwójka to mój limit.
Loli ty skąd w UK jesteś?

reklama
Do góry