reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

A mi dzisiaj przyszło pisemko z cytologii - wszystko w normie więc luzik i drink z palemką :)
Za to w dół taki wpadłam psychicznie, że nic tylko się pochlastać :(

reklama
To chyba jest niskie ryzyko?? ktoś wynik komentował??
Byłaś na usg 4d? Ponoć jak coś jest nie tak, to to jednak widać, wiec bądź dobrej myśli!! A jak się czujesz?

Jest tak jak myslalam od początku!
Coreczka.

w pl robilam drugi raz i wyszlo jeszcze lepiej... bo nie bylo ryzyka.. nt mniejsze nie wiem skad tu wzielo sie 2,9 a w pl 1,5 ale to szczegol...
denerwuje sie i tak czy wszystko ok... nie mialam 4d robionego :(

A wiesz - jak się pierkuka to wszystko na raz i ciężko ogarnąć. Chciało by się siąść i ryczeć, a nawet tego nie mogę, bo dzieci widzą wszystko. Do dupy to wszystko :(

Dokladnie. Jak wszystko to wszystko na raz, bo jedno to za mało... :/ myślę, że już lepiej dzisiaj, ale może następnym razem wskocz pod prysznic i tam spokojnie będziesz się mogła wyplakac. Bez tej małej widowni ;) a później będzie juz tylko lepiej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Sól to prawda, że jak się sypie to od razu kika rzeczy na raz.. Edziorka dobrze napisała.. Pod prysznicem nikt nie przeszkadza a emocje lepiej upuscic bo jak się ich za dużo nazbiera to i tak wybuchniesz z tym, ze z mniejszą kontrola..

Tez miałam mega doly ostatnio ale chyba wracam do życia.. Wczorajszy wypad mnie trochę ogarnął, sama nie wiem dlaczego..

Byliśmy w koncu na tym urodzinowym wyjściu do innego miasta, wesołe miasteczko wow. 9 lat tu mieszkam a to nasze pierwsze wyjście w ta dużą rozrywkę. Od 9 do prawie 22 na chodzie, bez położenia się.. Nie licząc ponad godzinnej jazdy autem w jedna stronę siedzialam może z 30 min.. Dzis jeden wielki zakwas..
Emocjonalnie dało mi to wyjście popalić.. Ale czuje się lepiej. Bardziej ogarniam tez myśl o posiadaniu drugiej Cory..choć ciąża dalej do mnie nie dociera.

Od rana typowe samopoczucie, ból głowy, wymioty, zawroty etc.. Dam radę.

Edziorka co u Was? Jak dzieci?

majandra - nie ma problemu - składasz online późną aplikację i tyle :) Jak chcesz to poszukam tego online - tylko napisz do jakiej miejscowości się przenosicie :)
Hej. Dzięki za odpowiedź. Przenosimy się do Manchesteru. Strasznie to wszystko przeżywamy. Syn najbardziej. Nie chce jechać. W sumie nie dziwię mu się wcale.

Dzięki za link. I tak muszę się wstrzymac z rejestracją, bo nie mam jeszcze adresu.
Mam jeszcze jedno pytanko: czy nie orientujecie się czy wystarczy dziecku dowód do wjazdu do uk?

reklama
Lilith u nas coraz lepiej. Młoda coraz bardziej zaczyna się opiekować braciszkiem I coraz lepiej jej to wychodzi. Jeśli chodzi o mnie to łapie dola co jakiś czas, bo nie ogarnelam kp... :(

ZwariowanaSol jak to tak, wkładka sama z siebie wypadła? Jak w ogóle wygląda tutaj założenie i jak finansowo?

Majandra myślę, że dowód wystarczy, ale to jest tylko moje zdanie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry