Hej moje mile
wlasnie skonczylam czytan tyle tego naprodukowalyscie,super super,mam chwilke wiec pisze co tam u nas ,abyscie sie nie martwily.Bylam z mala wczoraj u GP oczywiscie niczym mnie nie zaskoczyl,powiedzial ze to jakis bag i tyle,stwierdzil,ze mal wyglada dobrze,jest aktywna wiec chorubsko szybko powinno przejsc,fak faktem Natalinka zachowuje sie calkiem normalnie i to mnie cieszy,jak na razie jeszcze nie zrobila kupki,ale widze ze chyba teraz cosik cisnie,obiadku dlam jej troszeczke,za chwile dalsza czesc,czekam na rekacjie,ale widze,ze jest dobrze.DZIEKUJE WAM DOBRE KOBIETKI ZA WSZYTSKIE RADY I TROSKE,JAK ZAWSEZ JESTECIE KOCHANE I MOZNA NA WAS LICZYC I TO MNIE BARDZO CIESZY,DUZA BUZKA DLA WAM OD STOKROTKI I OCZYWISCIE MNIE
zaraz wracam ide ja przebrac...............
ok juz jestem
Ulga bo kupak normalna,jak sie ciesze,ale nie zapeszam,wiecie jak to jest czlowiek troche panikuje bo niechce aby maluszek cierpial.Przespala cala noc wstala o 7.40 jak nigdy chyba potrzeboiwal wypoczynku.Wogole wczoraj nauczyla sie dawc buzi swietnie to robi,mylam ,ze moze dzis zapomni,ale wciaz kiedy poprosze dostaje juice kiss:-) ;-) dzis mamy bardzo leniwy dzien,az styd sie przyznac,ze siedze jeszcze w piozamie jak nigdy,hahaha ,a co tam czasmi mozna poleniuchowac nie;-)
witajcie nowe kobitki na forum
Mysz@,Joanna_Z
Izusia oby przeprowadza szybko sie udala,nowe wyzwanie was czeka,moaz to zlota raczka co?Och zaparcowany bedzie przez pare miesiecy,ale warto,nie ma jak ogrod,wiecej miejsca:-) Oskarek mega przyscieszly z rozwijanie,wspaniale,silny chlopczyk z niego:-)
bambolinki zycze aby w tym roku wyjazd na super wycieczke sie udal,nalezy sie wam
Meza masz kochanego,nie ma jak takie wsparcie.Rodzinka sie nie przejmuj,robisz to co dla was jest najlepsze prawda,rodzina was nie wyrzywi i nie sprawi,ze bedzie wam lepiej,jedynie emocjonalnie.Na pewno bede za wami tesknic i moze dlatego taka reakcja.Bedzie dobrze na pewno szybko sie odnajdziecie w tutejszej rzeczywistosci,a dziewczynki na pewno szybko sie zaklimatyzuja w przedszkolo naucza sie jezyka,nie martw sie dacie rade,bedzie w koncu cala rodzina
MELEK nic sie nie mart na pewno fasola jest ok tak jak mowi Maj jest za malusie aby cos bylo widac na pewno juz niedlugo zobaczysz to cuso zycia:-)
Agnes2606 czyzyby Karolinka przechodzila kryzyz 8 miesciecy,wiele maluszkow w tym okresie ma trudnosci z spanie,sa marudne itp.Oby szybko minelo,iwem co czujesz
B]Maja[/B] dokladnie zgadzam sie z toba,badnai tutaj robia,ale lekarze nic nie mowia trzeba sie wszystkiego wywieciec samemu,ale byc dociekliwym i duzo pytac,no coz tak maja tutaj urok lekarze.Dobrze,ze Martusia lepiej,jak szybko sie zadziala to maluszki choroby zwalczaja w mgnieniu oka.Buzka dla skarbusia
anulka99 dzieki za rade,malej podalam walsnie pozeczkowy,ale nie chciala pic,pare lykow ,ale coz probuje dalej.A co u was,jak Ola i Lukasz,pewnie w kraju szalaly,a ty jak sie czuje?
Olis na tak czasmi bieden maluszki reaguja na szczepienia,mam nadziej,ze dzis juz lepiej sie czuje.Jakies nowe osiagniecia Oliwerka sa?Jutro biba sie szykije cio??Milej zabawy.
Miloku BIDULKO NIE SMUC SIE,hormony szaleja wiec jak to jest,czasmi tez mialam dni gdzie siedzialm i wylam w poduszke,ale juz niedlugo to minie.Pisz do nas,a my na pewno cie pocieszymy.Jak wyprawka dla bejbika?
ok ide mala nakramic,moze zje jeszcze owoce
oke bede pozniej jak mala zasnie