reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

heja

juz po swietach dorwalan nwet u mamy wieec do was pisze

dorcia anulka naj naj z okazji zyczek kochane:-):-):-);-);-);-);-)

my wspaniale sie bawimy,swieta byly rodzinne i wesole,a terz czas na sylwek i kolejna dobra zabawa.Natusia wciaz nam choruje:-(ale poza tym ma duzy usmiech na buzi i cieszy sie z odwiedzini i sniegu

pozdrawiam was goraco:-)

reklama
Hejka!
My wciaz byczymy sie w Pl
Anulka, Dorcia spoznione, ale bardzo serdeczne zyczenia urodzinowe, spelnienia najskrytszych marzen :-)
birthday019.gif

Wszystkim mamusiom z UK ZYCZE
WSPANIALEJ, SZALONEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ
ORAZ
SZCZESLIWEGO, WYJATKOWEGO NOWEGO ROKU!!!
newyear026.gif

Witam
ale tu puściutko, ale nie dziwie się, dużo z nas jest w polsce i nie ma kiedy siąść do netu , ja bynajmniej tak mam :-p...
Strój na sylwestra mamy, ciesze się że udało nam się załatwić sale, szykuje się super zabawa bo sporo znajomych tam będzie :tak:

musze uciekać , pozdrawiam

WITAM!!!
u nas jakos leci ciezko zebrac sie do kompa,tyle rzeczy sie dzieje i trzeba wszystko ogarnac przed sylwestrem,mysle jak Oli przespi noc pelna fajerwerkow?????????
moj P ma sie wspaniale chodzi bez kul tylko skakac jeszcze nie moze:))wiec prawdopodobnie wroci wczesniej do pracy niz przypuszczalismy....
a poza tym mylismy juz o polsce to juz za nie caly miesiac...
a co u was widac kompletna cisza az w uszy kuje:))))
pozdrawiam

witajcie, mnie też się jakoś ciężko zebrać do kompa po tych świętach, no cóż rozleniwiłam sie nieco:sorry2:
zresztą zabraliśmy się w końcu za remoncik pokoiku dla Karolinki i jakoś nie spodziewaliśmy się, że będzie z nim tyle roboty, ale tapeta już prawie położona, sliczna różowa w seduszka, w sam raz dla małej dziewczynki :-):-):-)
tak więc czasu troszkę brakuje
pozdrawiam wszystkie mamusie
tak sobie myślę, że dawno już nam się tutaj dzidzuś nie urodził na naszym forum, no nie?;-)
JUTRO JUŻ SYLWESTER TAK WIĘC
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

Czesc kobitki!!!
No i dzis ostatni dzien roku i pewnie sie wyszalejecie na imprezkach;-)My zostajemy w domciu i przyjda znajomi,ale malutka bedzie obok w pokoju,wiec kulturka:tak::-)Mam nadzieje,ze przetrzyma jakos nocke bez krzyku,bo ostatnio wogole ciezko spi:baffled:
Zycze Wam SZAMPANSKIEJ ZABAWY:-) no i oczywiscie:
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
fajerwerki.jpg

reklama
Witam Mamusie!
Mi tez jakos ciezko zebrac sie do kompa bo ciagle nas znajomi odwiedzaja:-)wiec ja sprzatam gotuje itd itp.
Ja i Brianek jestesmy nizele przeziebieni dzis mialam nocke zarwana Brianek wyladowal u nas w lozku ale tak kaszlal ze szok:szok:
a ja dzis obudzilam sie z mega bolem gardla:dry:mam nadzieje ze nam przejdzie troche zeby dzis sie fajnie bawic:-)
Idziemy do znajomych ale fajnie bo Brianek tez bedzie mial kumpla z ktorym sie bardzo lubi bawic :-):-)

9.gif
ZYCZYMY WSZYSTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!
zeby byl lepszy od poprzedniego
oraz SZAMPANSKIEJ ZABAWY!
186.gif

Pozdrawiamy i slemy ciumaski!

Do góry