Buziaczku ja stosowalam Dentinox i podawalam Zuzi przed karmieniem ok 3-4 razy na dobe po 2.5 ml.masz zalaczona do nich strzykawke. dzialaly i to byl dla mnie najlepszy srodek na kolki (Zuzia niestety je miala) ale na rezultaty musisz poczekac ze 2 dni regularnego podawania. te ziola co czujesz to koperek ale one sa slodkie i Zuzia je lubila. mam nadzieje ze Blance tez pomoga i nie bedzie sie juz meczyla z kolkami
Dziekuje Bardzo za wszystkie odpowiedzi ...wszystkie wezme pod uwage.Ja tez mam wlasnie ten dentinox;-) , bede wiedziala na przyszloscjak go uzywac (oby nie miala kolki)ale ...nigdy nic nie wiadomo..
Ale to chyba nie byla kolka tylko nie mogla kupki zrobic:-(...ale zrobila ale az na wieczor z MOja pomoca. I dzis jest juz lepeiej...przespalysmy we dwie polowe dnia od 14 do teraz...bo Blania o 3 w nocy sie obudzila i nie spala juz spokojnie do poludnia...tylko przebudzala sie i marudzila..:-(wiec robilam wszystko zeby usnela ale nie dalo radyale juz odespalysmy, nakrmilam ja i wielkimi oczkami patrzy w okno he he
A Mnie dziwnie boli glowa cos ....wzielam paracetamol i nie pomoglo.:-baffled: a zawsze pomagal...zaraz zmykam do garow i do kuchni bo taki balagan ze ale mam lenia strasznego ostatnio to przez to ze nie wyspana jestem ...a Blania nie spi w ciagu dnia , woli spedzac ze Mna czas ;-):-)he he
Ostatnio spi twardo jak jestem w pokoju, ale jak tylko wyjde ide sie umyc np. wieczorem to odrazu sie budzi i placze jak przekrocze prog pokoju ...tak kochhha Mamusie
Postaram sie odpisac pozniej kazdej z osobna.tylko podsprzatne delikatnie
Dziewczyny pisalam juz kiedys ze Blania dostala krosteczek na buzce - tylko policzki od mleka tak mowili Nam w szpitalu i przychodni...a teraz te krosteczki zamienily sie w male punkciki wszedzie nawet na czole i delikatnie na glowke wchodza - wygladaja jak wagry i sa wszedzie jakby miala tradzik, i nie wiem od czego. Bardzo zwracam uwage na to co jem ..i nie mam pojecia od czego to jest...nie bola ja ale brzydko wygladaja i buska jest chropowata taka ...nie delikatna , zadnymi kosmetykami tez jej nie smaruje, przemywam woda tylko i nie znikaja:-eek:chyba bede musiala sie wybrac do przychodni - ale tam powiedza ze to normalne :-(
Miala ktoras z Was podobnie?
pozdrawiam;-)
Miala ktoras z Was podobnie?
pozdrawiam;-)