Problem w tym że to nie do końca ząb a dziąsło, bo ząb się złamał poniżej linii dziąsła i teraz nachodzi na ten ostry kawałek i się rani i boli. Już dzwoniłam, babka stwierdziła że jeśli to jest martwy ząb to nie może boleć skoro nie ma ani opuchlizny ani nic... i ma rację. Znalazłam dentosept D w domu i sobie patyczkiem aplikuję co parę godzin - pomaga.
Gorzej mnie martwi że mam objawy jak na ciążę ektopową
Dzwoniłam do GP dzisiaj - kazał zrobić test jutro rano i przyjść z tym testem niezależnie od wyniku. Od tygodnia bolą mnie piersi, od kilku dni mam mdłości, 2 dni temu dostałam lekkiego plamienia takiego brązowawego - no ładnie wskazuje na ciążę
Szkoda tylko że od też 2 dni napierdzielają mnie jajniki i wątroba... @ powinna przyjść za 2-3 dni. Nigdy takich numerów nie miałam przed okresem - choć ostatnio mój organizm wymyśla cuda to nie sądziłam że aż taki numer odwali. Kupiłam ten Clearblue test co można 6 dni przed @ zrobić - jezuniu jakie to drogie jest XD Jutro rano zrobię - przynajmniej będę wiedzieć czy mam się szykować pod nóż czy nie.