reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczyny mam do was pytanie, nie wiecie może z kim sie mam kontaktować skoro moja położna z children centre ciagle ma wyłączony telefon, a przecież muszę przed porodem spotkać sie z jakaś położna aby obgadać wszystko...jestem w kropce, gdyż nie wiem co w takiej sytuacji mam robić,a przecież to z położna ustala sie jaki rodzaj porodu sie chce i to wszystko. Jestem trochę przerażona No termin mam juz za 8 dni a od tygodnia nie mogę sie z własna położna skontaktować

Dziwne aniu
Ja zawsze ustalam termin z moja na termin nastepny...

Na ksiazce twojej powinno byc napisane numery np tak jak na mojej patrz emergency itd ,zapewne masz ksiazke i twoje numery
5f6d013e2254a632d8d866e7c2016546.jpg

Ja bym dzwonila na admin office i zapytala sie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziwne aniu
Ja zawsze ustalam termin z moja na termin nastepny...

Na ksiazce twojej powinno byc napisane numery np tak jak na mojej patrz emergency itd ,zapewne masz ksiazke i twoje numery
5f6d013e2254a632d8d866e7c2016546.jpg

Ja bym dzwonila na admin office i zapytala sie

Ja takiej książki nie mam, mam taka mała gdzie położna zapisuje terminy, i właśnie miałam na 16 a ze byłam w szpitalu to dzień wcześniej dzwoniłam aby przełożyć ale nie oddzwoniła i nie odpowiedziała na wiadomość. A do biura dzwoniłam ale maja od 10 wiec tak,czy tak muszę czekać, a numery od innych położnych po prostu nie mam, gdybym wiedziała,ze takie przeboje będę mieć z moja, to od razu poproszę o zmianę, przed praca męża pójdziemy do children centre gdzie chodzę i sie zapytamy...bo przecież to nie jest normalne...

Aniu no nie jest ;(( wspolczuje Ale postaraj sie nie stresowac!!!

Byłam w children centre, okazało sie ze moja położna jest na urlopie a ta z która dziś sie widziałam stwierdziła ze w poniedziałek mam konsultanta to ustalimy czy będę mieć naturalny czy cc a z nią sie zobaczę jak do tego czasu nie urodzę 7 marca...czyli oni są przekonani ze ja przenoszę ciąże a to sie liczy ze i dziecko będzie większe to wtedy tylko cc, wiec muszę być przygotowana na to ze jeszcze w poniedziałek z mężem będę musiała sie udać na dodatkowe zakupy aby zakupić większe ciuszki dla małego...

Byłam w children centre, okazało sie ze moja położna jest na urlopie a ta z która dziś sie widziałam stwierdziła ze w poniedziałek mam konsultanta to ustalimy czy będę mieć naturalny czy cc a z nią sie zobaczę jak do tego czasu nie urodzę 7 marca...czyli oni są przekonani ze ja przenoszę ciąże a to sie liczy ze i dziecko będzie większe to wtedy tylko cc, wiec muszę być przygotowana na to ze jeszcze w poniedziałek z mężem będę musiała sie udać na dodatkowe zakupy aby zakupić większe ciuszki dla małego...

Ja mAm newborn 56,62 a np tiny nic a nic ,ciesz sie ze zdrowy silna i duzy bedzue a nie kilowy w inkubatorku,na Pragne przenosic ciaze tylko ze w moim wieku 37 to chyba to tylko marzenie

6 lutego miałam usg i na nim mały miał 2,890 teraz w poniedziałek tj 20 lutego facet co mi robił nie był wstanie czegokolwiek zmierzyć bo mały sie wiercił i był bardzo ściśnięty jedynie ze główkę ma nisko ale powiedział ze może mieć 3,00 do 3,200 a skoro położne biorą pod uwagę ze przenoszę tydzień to znowu troszkę dojdzie...ja nie zakładam, tylko dziś po rozmowie z położna troszkę zaczęłam sie obawiać tego...wiadomo wole sn urodzić ale juz położne wspominały ze jak więcej niż 3 kg będzie mieć to prawdopodobnie będę mieć cc.

Ja mAm newborn 56,62 a np tiny nic a nic ,ciesz sie ze zdrowy silna i duzy bedzue a nie kilowy w inkubatorku,na Pragne przenosic ciaze tylko ze w moim wieku 37 to chyba to tylko marzenie

No cieszę sie ze będzie duży, tylko jak kupowałam ciuszki to sądziłam ze max 3 kg będzie...No ja kupiłam na newborn ale to sie wydaje takie malutkie ze nie wiem czy wogole
Będzie mu dobre

reklama
Moja kolezanka tez sn miala w londynie synek 4100 z hakiem ...jesli z wami bedzue ok to proponuja sn zawsze ,zreszta sn lepsze bo Po cc ty musisz wstawac karmic zajmowac sie baby a rana boli niestety ,Po sn szybciej dochodzisz!! Ja licze na sn bardzo

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry