kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Boshhhh ja jeszcze laze,wydaje sie jak wieki
Boshhhh ja jeszcze laze,wydaje sie jak wieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś w tym jest bo ja latalam jak swirnieta biegalam skakalam przemeblowywalam zmienialam cudowalam urzadzalam pokoje zaieszalam firany nowe i wogule a kilka dn przez pogodzilam sie z mysla ze bede miec masaz i pamietam jak dzis ze szlam Blaneczke odpowadzic do szkoly z rana ...i tak pieknie spiewaly ptaszki cwierkaly jak nie wiem i mowie kurcze jak ja bym chciala dzis urodzic bo te ptaszki tak swietnie spiewaja na wiosne ...i zrobilo mi sie tak milo ..a po powrocie do domu nie jak codzien biegalam sprzatalam z odkurzaczem i mopem tylko polozylam sie i odpoczywalam i od 16 pioczulam skurczetrzymam kciuki naprawde wiem co czujesz bo nie dawno ja odchodzilam od zmyslow co zrobic by sie urodzila pozdrawiamKwiateczek- ja urodziłam w 40 tygodniu i 2 dniu ale tylko dlatego ze sobie odpusciłam..;-) śtwierdziłam po wizycie u połoznej dzień wczesniej ze juz mi nie zalezy poczekam na wywołanie a tu klops..rano młody był juz na świecie....także zrelaksuj sie troszkę wrzuć na luz a bedzie dobrze.....
Coś w tym jest bo ja latalam jak swirnieta biegalam skakalam przemeblowywalam zmienialam cudowalam urzadzalam pokoje zaieszalam firany nowe i wogule a kilka dn przez pogodzilam sie z mysla ze bede miec masaz i pamietam jak dzis ze szlam Blaneczke odpowadzic do szkoly z rana ...i tak pieknie spiewaly ptaszki cwierkaly jak nie wiem i mowie kurcze jak ja bym chciala dzis urodzic bo te ptaszki tak swietnie spiewaja na wiosne ...i zrobilo mi sie tak milo ..a po powrocie do domu nie jak codzien biegalam sprzatalam z odkurzaczem i mopem tylko polozylam sie i odpoczywalam i od 16 pioczulam skurczetrzymam kciuki naprawde wiem co czujesz bo nie dawno ja odchodzilam od zmyslow co zrobic by sie urodzila pozdrawiam
Mieszkasz w skegnees ale Ci superowo jestem tam bardzo bardzo czesto z rodzinka bo mamy caravane na Butlins osrodku bylismy tam 2 tyg temu i teraz w sobote znow jedziemy a w lece to prawie co weekend jestesmy super miasto