reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam mamusie!
Jestem tu od niedawna i nie zdazylam sie nawe przywitac. Mam na imie Ewelina, jestem mama 17 miesiecznego Alexa i 3,5 letniej Nicole. Moze sa tu jakies mamusie z Orpington ktore szukaja nowych znajomych?
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Witam. U nas w koncu remont zbliza sie ku koncowi. Pozostaly tylko do polozenia panele w lazienkach i przedpokojach oraz wykladzina na schodach. Teraz bede miala juz wiecej czasu zeby do was zagladac.

Ewelina witaj.

czesc laseczki moje kochane;P

JA JUZ 25 marca otwieram studio.....porami trzęse jak nie wiem ale mam nadzieję ze pomału wszystko co zainwestowałam w to mi sie zwróci jak nie to palnę sobie kulką w łeb:-p

w tygodniu rozjaśniam włosy i z ciemnych farbuję na machoń......a co wiosna zawitała wiec i na głowie musi być radośniej no nie???

Kwiateczek- ja urodziłam w 40 tygodniu i 2 dniu ale tylko dlatego ze sobie odpusciłam..;-) śtwierdziłam po wizycie u połoznej dzień wczesniej ze juz mi nie zalezy poczekam na wywołanie a tu klops..rano młody był juz na świecie....także zrelaksuj sie troszkę wrzuć na luz a bedzie dobrze.....

Irka- remontuj sie remontuj czekamy na focie:-p

witam nowe mamy...

łeb mi zaraz odpadnie:nerd::baffled:

Kwiateczek- ja urodziłam w 40 tygodniu i 2 dniu ale tylko dlatego ze sobie odpusciłam..;-) śtwierdziłam po wizycie u połoznej dzień wczesniej ze juz mi nie zalezy poczekam na wywołanie a tu klops..rano młody był juz na świecie....także zrelaksuj sie troszkę wrzuć na luz a bedzie dobrze.....
Coś w tym jest bo ja latalam jak swirnieta biegalam skakalam przemeblowywalam zmienialam cudowalam urzadzalam pokoje zaieszalam firany nowe i wogule a kilka dn przez pogodzilam sie z mysla ze bede miec masaz i pamietam jak dzis ze szlam Blaneczke odpowadzic do szkoly z rana ...i tak pieknie spiewaly ptaszki cwierkaly jak nie wiem i mowie kurcze jak ja bym chciala dzis urodzic bo te ptaszki tak swietnie spiewaja na wiosne ...i zrobilo mi sie tak milo ..a po powrocie do domu nie jak codzien biegalam sprzatalam z odkurzaczem i mopem tylko polozylam sie i odpoczywalam :rofl2: i od 16 pioczulam skurcze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:trzymam kciuki naprawde wiem co czujesz bo nie dawno ja odchodzilam od zmyslow co zrobic by sie urodzila :-D:-Dpozdrawiam

Mieszkasz w skegnees ale Ci superowo jestem tam bardzo bardzo czesto z rodzinka :) bo mamy caravane na Butlins osrodku :) bylismy tam 2 tyg temu i teraz w sobote znow jedziemy :) a w lece to prawie co weekend jestesmy :)super miasto

Ostatnia edycja:
Coś w tym jest bo ja latalam jak swirnieta biegalam skakalam przemeblowywalam zmienialam cudowalam urzadzalam pokoje zaieszalam firany nowe i wogule a kilka dn przez pogodzilam sie z mysla ze bede miec masaz i pamietam jak dzis ze szlam Blaneczke odpowadzic do szkoly z rana ...i tak pieknie spiewaly ptaszki cwierkaly jak nie wiem i mowie kurcze jak ja bym chciala dzis urodzic bo te ptaszki tak swietnie spiewaja na wiosne ...i zrobilo mi sie tak milo ..a po powrocie do domu nie jak codzien biegalam sprzatalam z odkurzaczem i mopem tylko polozylam sie i odpoczywalam :rofl2: i od 16 pioczulam skurcze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:trzymam kciuki naprawde wiem co czujesz bo nie dawno ja odchodzilam od zmyslow co zrobic by sie urodzila :-D:-Dpozdrawiam

Mieszkasz w skegnees ale Ci superowo jestem tam bardzo bardzo czesto z rodzinka :) bo mamy caravane na Butlins osrodku :) bylismy tam 2 tyg temu i teraz w sobote znow jedziemy :) a w lece to prawie co weekend jestesmy :)super miasto

To co nic nie mowisz!!!!!!!!!moglysmy sie spotkac:-)teraz to bedzie gorzej bo mam nadzieje ze szpital w tym tyg zachacze w koncu:sorry:ale moze potem jak dojde do siebie.Wiesz ze nigdy nie bylam w srodku,w caravanie:-D:sorry:

reklama
Teraz mielsimy jechac w sobote ale M mowi ze pojedziemy na 4 dni w swieta :tak::tak::tak: spokojnie spotkamy sie :tak:dojdziesz do siebie i sie umowimy nad morze na spacerek i lody:tak:
My mamy ta z centralnym ogrzewaniem kominkiem :-)z prysznicem kuchnia lepiej niz w domu z oknami plastikowymi podwojnymi ;-) uwielbiam tam odpoczywac bo dodatkowo mozemy korzystac z osrodka i atrakcji :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry