reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hello

u nas sie dzieje!!!!!!! Wiki w środę tak sobie głowę rozwaliła ze wylondowała w szpitalu:wściekła/y::no: co ja sie nerwów najadłam to mało......wszędzie pełno krwi dziura taka w głowe ze ręce mi opadly musiałam jej włosy powicinać z tyłu...........szok tutaj małym dziecią nie szyją takich ran tym bardziej na głowie tylko używają takiego kleju sciskają mocno rozwalone miejsce i sklejają jutro mija 5 dni bez mycia głowy:szok::szok: bo tego moczyc nie mozna:no: wiec we wtorek pierwsze mycie i scinanie tych dredów co ma...........:cool::cool:

a młody walczy z zębami:szok: jedny jak on sie biedny męczy:dry: tak mi go żal pięści to już ma tak czerone od gryzienia ze ho ho:szok::szok: smaruje mu zelami troszkę mu pomaga ale po wypiciu mleka znów trze...........:happy2:

pogoda do bani brrrrrrrr w nastepnym tygodniu jedziemy zrobić focię małemu do paszportu:tak::tak:i 6 lipca smigamy załatwiać paszport do Manchesteru:tak::tak:

a ja walczę z wypadającymi kłakami i zaraz będe łysa dosłownie!!!!!!!!!!!! zamówiłam teraz belisse na włosy podobno dobra zobaczymy????

a dziewczyny proszę o głosiki na Erica link pod suwaczkim głosować mozna raz dziennie ;-) dziekuje
ale tu cisza ostatnio;-)

Ostatnia edycja:
reklama
PINKa- a co ta Twoja Calineczka nawyprawiala ze taka krzywde sobie zrobila ????????? Nawet nie chce wyobrazasz sobie ile strachu sie najadlas i ile stresu cie to kosztowalo :szok:
A Eryk...zabki...ilez masz na glowie. Ja narazie nie wybiegam tak daleko co mnie czeka. Narazie bezustatnie mysle o porodzie bo bede sama tym razem :-(

Co do wypadania wlosow, pamietam jak mi wypadaly 5 lat temu... Myslalam ze zostane lysa z dnia na dzien. Poszlam wtedy do Chinczyka (takie stoiska maja z herbs i tymi swoimi doskonalosciami) i tam mi babka dala taki plyn do wcierania w skore glowy ... to baaaaaaaardzoooo mi pomoglooo, ale nie pamietam nazwy wiem ze tylko wcieralo sie w skore glowy, ale tez kosztowalo swoje- to tez pamietam.

gosia- w takim razie jak będziesz rodzic sama to zyczę ci takiego szybkiego porodu jak ja miałam:tak: a mąż cię chociaż zawiezie do szpitala???????

Izka- o kurcze ja bym tak dlugo z wypadającymi wlosami nie wytrzymała:no: mnie 3 tygodnie wypadają i mam dość:angry::angry:

a moja gwiazda oglądała bajkę siedząc na krześle i miała w zwyczaju kołysać sie:angry: nie ram mówiłam zeby siedziała normalnie bo sobie glowę rozwali no i rozzwaliła jak sie odepchneła nogami od ziemi tak trzasneła o kant ławy która za nią stała:wściekła/y::wściekła/y: krew sikala na wszystkie strony.............lekarz powiedziała ze miała szczęscie bo gdyby trafiła wyżej to byłby trup..............:crazy:

[B

a moja gwiazda oglądała bajkę siedząc na krześle i miała w zwyczaju kołysać sie:angry: nie ram mówiłam zeby siedziała normalnie bo sobie glowę rozwali no i rozzwaliła jak sie odepchneła nogami od ziemi tak trzasneła o kant ławy która za nią stała:wściekła/y::wściekła/y: krew sikala na wszystkie strony.............lekarz powiedziała ze miała szczęscie bo gdyby trafiła wyżej to byłby trup..............:crazy:

:szok::szok:boshh ja bym chyba padla:no:mi dzis sie snilo ze Kondzio na czyms stanal i w tym momencie z drugiej strony cos na niego spadlo.tzn na glowe i mial dziure,tu gdzie ciemie sie zarasta:no:boshhhh obudzilam sie mokra:no:

Co do wypadania wlosow ja tez przeszlam po porodzie i bralam belisse:tak:po 2 tyg juz byla poprawa,dobre sa te tabletki:tak:

Gosia jeszcze troche ci zostalo,powodzenia,zycze by bylo szybko:tak:
Iza zdrowka zycze.

Ja dzis doszlam do siebie ale wczoraj bylo rano bardzo zle,brzuch mnie bolal ale strasznie:sorry:

Izka- nie pamietam nazwy ale wydaje mi sie ze wystarczy zajrzec do takiego sklepu i spytac o wypadajace wlosy i czy maja cos na wcieranie w scalp. Pamietam ze jeszcze szampon do tego byl...

PInka- rany !!! Mam nadzieje ze to ja czegos nauczylo :tak: A maz...wlasnie dzis rozpoczyna nowa prace i tak mysle ze idealnie byloby jakby porod byl wieczorem lub w nocy, bo tak to nie wiem czy zdazy dojechac do domu. Teraz bedzie jezdzil po south Anglii, po szpitalach i serwisowal sprzety medyczne. Czyli dostanie wezwanie i jedzie, a wiadomo...korki, moze utknac i kaplica itd. Tak sie sklada ze jeszcze wszyscy znajomi stad w lipcu wyjzedzaja na wakacje wiec zostanie mi tylko karetka jakby co, a jak nie zdazy zajechac to nie wiem co bedzie z Nastka bo normalnie nie mamy gdzie jej zostawic... :-(

kwiateczek co cię tak ten brzuch boli na @ czy co???????? duzo osób mówi ze belissa im pomogła zamówiłam i zobaczymy....:tak:
Gosia- to w takim razie trzymam kciuki za wieczorny bądz nocny poród....... kurcze jak sobie pomysle o swoim to kazda minuta była na wagę złota.............

reklama
Do góry