mala-gorzatka28
Fanka BB :)
aha..zapomnialam sie pochwalic ze od kilku dni dzidzia juz puka od srodka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super gratulacjeaha..zapomnialam sie pochwalic ze od kilku dni dzidzia juz puka od srodka :-)
a bo nie wiem czy ja mam pecha (raczej hihi) ale za kazdym razem zamiast morza bylo bloto (odplyw) a jak po paru godzinach wrocilam na rzekomy przyplyw to tez niewiele sie to mialo z morzem hihi i te srajace osly na plazy hahah
bylam pare razy z drugiej strony anglii nad morzem i zupelnie inny klimat. Cudownie i czysto. DLatego mowie ze juz sie tam nie wybieram bo ja tam wiesz glownie morze jade zobaczyc a nie zwiedzac miasteczko heh
aha..zapomnialam sie pochwalic ze od kilku dni dzidzia juz puka od srodka :-)
Czesc Dziewczyny !
Jestem w 40 tygodniu ciazy , tak bardzo chcialabym juz urodzic ale malenstwu nie spieszy sie na swiat. Tak bardzo niechce miec wywolywanego porodu, znacie jakies sprawdzone metody Bede rodzic w Queen Charlote na White City, macie jakies doswiadczenia zwiazane z tym szpitalem ,oby byly to mile opowieci.
Chcesz wiedziec kto tam mieszka czy wolisz niespodzianke?aha..zapomnialam sie pochwalic ze od kilku dni dzidzia juz puka od srodka :-)
U mnie wywolywanie akurat nic nie pomoglo tak jak i metody domoweCzesc Dziewczyny !
Jestem w 40 tygodniu ciazy , tak bardzo chcialabym juz urodzic ale malenstwu nie spieszy sie na swiat. Tak bardzo niechce miec wywolywanego porodu, znacie jakies sprawdzone metody Bede rodzic w Queen Charlote na White City, macie jakies doswiadczenia zwiazane z tym szpitalem ,oby byly to mile opowieci.
Nie wiem czy wiesz ale w The Sun byly takie TOKENy do zbierania i mozna sie przejechac gdzies na weekend lub dluzej za naprawde sieszne pieniadze. Moja kolezanka juz 3 rok z rzedu z nimi jedzie. Ja w tym roku 1 raz to zbieralam, wyslalam i czekam na odpowiedz. Glownie wybralismy okolice Devon. Daleko od nas bo prawie 6h jazdy, ale mam nadzieje ze wartolatem chce jechac na druga stronne Anglii,nad ocean.mam nadzieje ze damy rade.biezremy slu w lipcu,jak zostanie troche wolnego to na pare dni moze uda nam sie wyskoczyc
a ja nie wiem?! Na jakis glupi pomysl ktos wpadl zeby robic przejazdzki na oslach, tudziez kucykach po plazy. To ich "znak rozpoznawczy" (tej miejscowosci mam na mysli). hihiAsiunia/Kwiateczek a skad osly na plazy sie wziely??
Asiunia mieszkam w devon i moge ci powiedziec ze warto sie wybrac.Kornwalia jest tez piekna ale to jeszcze dalej bo treba cale devon przejechac.