reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Czesc Dziewczyny,
Juz jakies 2 lata temu zawitalam do waszego grona ale jakos tak nie moglam zorganizowac sobie czasu zeby z wami pisac.
Mam 2-letnia Oleńkę i czekamy na drugiego bąbelka. Ciążę znosze kiepsko,tak jak pierwsza ,polozna powiedziala ze zwykle historia sie powtarza. Ale pocieszam sie tym ze z Olą po 3 mies wszystko minelo,wiec jakos dam rade. :)

ja sie tlumacze, jestem naprawde busy. ostatnie 3 dni latwilam sprawy z bankiem, wczoraj dentysta dzieci, dzisiaj bylam z moim srednim u lekarza i niespodzianka, dowiedzialam sie zakonczyli sprawe, zrobili komisje specjalistwo i orzekli, ze mlodemu nic nei dolega, a dokturka jeszcze do mnie, ze jak sa problemy z zachowaniem, to moze jakas terapie. noz tak mi cisneinie podneisli, ze chyba bylo to widac. chociaz staralam sie byc opanowana.
bylam w szkole, szkola wielkie oczy, ze jak to zrobili bez raportu od nich i bez pytania mnie, maja po swietach to zalatwiac, w tym spotkanie z tym psychologiem, ktoremu tak pod ogonem sie palio.
mozg mi paruje, ide do kuchni.

Witajcie!

kik oj to sie nakomplikowalo, oby szybko sie wyjasnilo!

Witaj mamo z uk!

My dalej walczymy z pobudkami w nocy, mam nadzieje, ze to kolejne zeby, bo od stycznia wracam do pracy i raczej nie wyrobie jak tak dalej pojdzie...:-( Do tego ida swieta i jakos tak smutno mi, ze nie bedzie nikogo z nami, do tego M pracuje w wigilie do 11 wieczorem...ech...

Milego Wieczorku!

Czesc dziewczyny

Mama z uk witaj :-)

Kik wspolczuje Ci miec do czynienia z takimi "specjalistami". Trzymam kciuki,za szybkie zalatwienie wszystkiego.

Heronek,Gosia wspolczuje wam obydwu.Chociarz my co prawda bedziemy razem cale swieta,ale ich w ogole nie czuje,tym bardziej ze nawet choinki nie bedzie bo nie mam miejsca.Mialam jechac do Polski i jak zwykle nie wypalilo-szwagierka chce zebysmy do niej pojechali na wigilie ale my nie chcemy bo u nich wigilia jest zawsze do d....y:-(

Dziewczyny jakie potrawy robicie na swieta??Ja jakos w ogole weny nie mam i nie wiem co gotowac

reklama
Hey.

Kwiateczek a czemu 2 lata macie wytrzymac??Wracacie do Polski czy cos??

Tak ,mamy zamiar wracac do Pl.jeszcze ok 3lat.zobzczymy co nam przyniosa.

Czesc Dziewczyny,
Juz jakies 2 lata temu zawitalam do waszego grona ale jakos tak nie moglam zorganizowac sobie czasu zeby z wami pisac.
Mam 2-letnia Oleńkę i czekamy na drugiego bąbelka. Ciążę znosze kiepsko,tak jak pierwsza ,polozna powiedziala ze zwykle historia sie powtarza. Ale pocieszam sie tym ze z Olą po 3 mies wszystko minelo,wiec jakos dam rade. :)

Witamy nowa mame i gratuluje babelka od razu:-)

Czesc dziewczyny

Dziewczyny jakie potrawy robicie na swieta??Ja jakos w ogole weny nie mam i nie wiem co gotowac

Nie wiem jeszcze bo tez mialam byc sama z Kondziem ale moze bedzie szanas ze G sklonczy ok 16tej w wigilie.Jak zwykle ci sami maja wlne w swieta:angry:powinni dzielic juz w zeszlym roku a tu znowu to samo:angry:oczywiscie ze g byl na chorobowym to juz w ogole.:no: wiec co do gotowania,bedzie grzybowa(lub pieczarkowa)G chce barszcz bo znow u niego jest barszcze z uszkami,ryba(nie karp),ziemniaczki,moze kapusta z grochem,ryba po grecku,bigos(juz zrobiony i zamrozony)salatka warzywna i tyle.N 2gi dzien mysle o rosloe(u mnie zawsze byl)i kurczak w piekarniku.tyle.nie wyglupiam sie bo nikt jadl nie bedzie.
Mamy miec kolege G na Wigilii i do niego zona przyjedzie wiec 5tka nas bedzie.:tak:
Co do choinki to musi byc,choc troche inny klimat jest,taki swiateczny.Moze choc taka malutka kup:tak:jakkolwiek aby tylko byla:tak:

Do góry