pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
mi się wydaje, że jeśli dzidź ma mniej niż 6 tyg. to serduszka nie będzie słychać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj wspolczuje! a to gdzie M pracuje? moj w gastronomii, wiec tylko pierwszy dzien swiat wolny....wczesniej mi to nie przeszkadzalo, bo sama pracowalam, ale teraz z Mlodym chcialam przynajmniej wieczor wigilijny razem...heronek- pociesze sie ze moj tez pracuje w Wigilie i w dodatku idzie w swieta do pracy na 12 h kazdego dnia
Hey.
Kwiateczek a czemu 2 lata macie wytrzymac??Wracacie do Polski czy cos??
Czesc Dziewczyny,
Juz jakies 2 lata temu zawitalam do waszego grona ale jakos tak nie moglam zorganizowac sobie czasu zeby z wami pisac.
Mam 2-letnia Oleńkę i czekamy na drugiego bąbelka. Ciążę znosze kiepsko,tak jak pierwsza ,polozna powiedziala ze zwykle historia sie powtarza. Ale pocieszam sie tym ze z Olą po 3 mies wszystko minelo,wiec jakos dam rade.
Czesc dziewczyny
Dziewczyny jakie potrawy robicie na swieta??Ja jakos w ogole weny nie mam i nie wiem co gotowac