reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

teraz ma okazje cwiczyc na sobie ;-)) zrobilam dzis kilka fotek ale samemu ciezko tym bardziej ze moja mala gwiazda ciagle mi statyw trąciła i w kadr wchodziła wiec wiecj mnie to stesu kosztowało niz zdjec wyszlo ahhahaha

musze męza wywalic z mała z domu i spokojnie sobie poklikac.....

reklama
pochodze z poznania obecnie mieszkam w Walli swansea.............

tak spodziewam sie bobaska......własnie mnie tak kopie ze zaraz wyskoczy :tak::-D:szok:

a co do fotek to nie ma sie czym chwalic... ale prosze:tak:
IMG_3785.jpg

IMG_3817.jpg

IMG_3814.jpg

IMG_3793.jpg tu mi głowe scieło:no::wściekła/y:

Załączniki

• IMG_3793.jpg
    IMG_3793.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 28
PINKA nie ma się czym chwalić?co Ty piszesz zdjęcia są rewelacyjne,piękna kobieta z Ciebie,brzusio słodziutkieeee .PIĘKNIE!!!

Wiesz już kto mieszka w Twoim brzuszku?

Dzieciątko daje znać o sobie dość mocno mówisz,fajnie masz:)

My z mężem zaczynamy starania o drugie dziecko po nowym roku,mam nadzieję że szybko nam się uda i długo nie będziemy musieli czekać:)

bedąc na usg w 15 tygodniu widzialam siusiaka natomiast pani nie chciala potwierdzic:eek: powiedziała ze na połówkowym powie wie teraz 14 mam usg mam nadzieje ze dzidzius sie pokaże ładnie i bedziemy znali płec lokatora:-D który imprezy takie odwala ze hohoho jak to mój mąz mówi w piłke juz gra zeby ojca ograc ahhahah( dlatego tak mnie niemilosiernie kopie)

to to super ze sie zdecydowaliscie trzymam kciuki za szybkiego Gola:-p
nam po 2 miesiacach sie udalo wiec szybciutko....

aaa to jeszcze nie gratuluję synka poczekam do Twojego usg aż się potwierdzi:))

Ciekawa jestem jak to będzie u nas :eek: ale czas pokaże :-)

No nic uciekam pod prysznic i spać,postaram się zajrzeć jutro :tak:

PINKA miło było Cię poznać i dziękuję za pogaduchy.
Dobranoc

Wiecie może, ile się oczekuję na WRS, gdy jest zmiana pracodawcy?? Bo rozumiem, że już nie tak długo jak za pierwszym razem??
Byłabym wdzięczna jakby ktoś napisał :)

O Agnieszka, Ty też tu? ;>

reklama
Witam

Dzieki dziewczyny za rady,nastepnym razem napewno bede wiedziala juz co robic.Olivka na nastepny dzien po napisaniu tamtego posta jak sie przyssala do piersi to znow pija kilka razy dziennie wiec wychodzi na to ze bylo to przez chorobe.
Heronek problem w tym ze ona nie za bardzo chce pic soki i herbatki jesli juz to wode ale tez wezmie zawsze kilka lyczkow i balam sie ze sie moze odwodnic jesli nic nie bedzie chciala pic.A jogurty daje jej od kilku dni:-)
Kwiateczek mleka modyfikowanego nie chce pic jak na razie a o kaszkach to juz nie wspomne-zaczelam jej dawac jak miala 5,5 miesiaca i wogole nie chciala ich jesc,prubowalam rozne smaki i nic,wolala owsianke a teraz nawet owsianki nie chce wiec zaczelam jej dawac Weetabix,ktory rozrabiam wlasnie z mlekiem Aptamil.:-)

Pinka moze na poczatek zostawiaj drzwi do pokoju otwarte i jak Pandorka napisala kup jakas ladna lampeczke,z czasem napewno sie przyzwyczai:-)Nie ma co sie martwic na zapas:-)

Izka
dobrze ze wszystko ok,ale czy beda dalej dochodzic dlaczego masz te bolesci?

Agnieszka.kk witaj

Lilith to zalezy od tego jak sie wyrabiaja w HO bo moja kolezanka czekala z 3 miesiace bo powiedzieli jej ze sa z wszystkim do tylu i musiala czekac ale jesli wyslesz w ciagu miesiaca od zmiany pracodawcy to i tak wstawia date do tylu wiec bedziesz miala ciag.

Do góry