reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witajcie:)
Mam na imię Agnieszka i obecnie mieszkam w UK.
Jestem mamą prawie czterolatka synka Alana,pracuję,prowadzę dom i dużo czasu także poświęcam mojej rodzinie.Od dwóch lat jestem szczęśliwą mężatką:)
Czy mogłabym do was dołączyć?

witaj i zapraszamy serdecznie.............

Izka- dobrze ze u ciebie wszystko ok teraz czas czekac co dalej odpoczywaj.......
Gosia- to cie chorubsko dopadło no????? mm nadzieje ze z ty spaniem bedzie tak jak mówisz a co dp przedszkola to moja tez chciala isc bardzo i nawt pierwsze dni nie płakała ,dopiero kiedy taki chłopczycz zaczoł ja bic to zniesmaczyła sie do przedszkola....
Kwiateczek- ja ci współczuje bo ty to juz wogóle masz jazde z małym nasza sie obudzi w nocy jeszcze ale to przez jakis sen lub jak do nas sie gramoli.......

ide zjesc kolacje bo mi burczy.....

widze ze focisz???????? no ja tez lubie pstrykac foteczki co prawda nie sa jeszcze tak dobre jak twoje ale ale ucze sie heheheh

Dzięki:)
Tak w wolnej chwili zajmuję się fotografią oczywiście amatorską.
Moje prace można obejrzeć na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl

Zdjęcie które masz pod postem jest śliczneeeeee:)
To Twoja córeczka?
Zdjęcie Twojego autorstwa?

Tak to moje autorstwo i moja córcia heheh............ ja tez czasu za bardzo nie mam ale jesli znajduje chwile to staram sie cos pstrykac kolezankom znajomym na nich cwicze......

to moja stronka i kilka fotek za duzo ich nie ma bo strona ma mała pojemnosc musze zwiekszyc bo zdjec ma mam wiecej.....
Strona główna

dzieki duzo musze jeszcze potrenowac heeh zazwyczaj mam tak jak natrafia sie okazja na dobre zdjecie to aparatu przy sobie nie mam ........jutro wybieram sie w ramach relaksu na wieczorny wypad z aparatem,moze cos ciekawego wypatrze....

reklama
dzieki duzo musze jeszcze potrenowac heeh zazwyczaj mam tak jak natrafia sie okazja na dobre zdjecie to aparatu przy sobie nie mam ........jutro wybieram sie w ramach relaksu na wieczorny wypad z aparatem,moze cos ciekawego wypatrze....

heh Ja z reguły dalsze wycieczki mam zaplanowane i aparat pakuję wtedy jako pierwszy :tak:
czasami na małe wypady aparatu nie zabieram bo jest duży i ciężki i momentami żałuję że nie mam go przy sobie bo świetne chwile życia uciekają i zostają tylko wspomnienia :-)
Twoje zdjęcia są na prawdę dobre,pięknie wyostrzone,w kadrze i są pełne pomysłów :tak:
Fajnie że jest osoba która ma takie same zainteresowania :-)

Do góry