Mamusia Blaneczki - M stwierdzil,ze wolalby taka typowa,twarda gondole jednak,a tym razem obiecalam Mu ze sama nie bede decydowala,bo z Nika to nic do powiedzenia nie mial
ale
dziekuje Ci bardzo.znalazlam pare opcji na ebay wiec pewnie tam kupimy wlasnie.zalezy nam glownie na gondoli jednak,bo drugi wozek - posredni mdzy gondolka a laska- postanowilismy kupic extra dopiero,tak samo z Nika bylo
jesli jednak sie zgodzisz to podpytam pare laseczek,ktore rodza niedlugo czy chcialyby ten wozek,ok?a swoja droga to O RETY!BLANECZKA JAKA MALUUUUUUUUTKA!!!!!!!szok!slicznosci!!!
mala-gorzatka- to gratuluje odwaznej coreczki,bo moja to taka niesmiala ze jak sida u fotografa to zaraz glowka na dol,oczka w ziemie a jak sie Ja namawia i zacheca to oczy raczkami zaslamnia i koniec....a w domu to widzi aparat i od razu w krzyk i z usmiechem: 'cheessss'
syla-zycze wytrwalosci i powodzenia w szukaniu!trzymam kciuki mocno!
paula - po porodzie malutka zacznie jesc za trzech i zaraz nadrobi wage
moja tez ruchliwa,ze w szoku jestem!caly czas sie wypycha i przeciaga,a myslalm ze Nika byla aktywnym dzieckiem
ale Julcia to juz kompletnie nie spi,ja nie wiem jak dam rade po urodzeniu bo pamietam ze Nice to zostal taki schemat dnia jak pod koniec ciazy
a moja Nika caly tydzien lekki katar a dzis juz prawie przeszedl a tu ni z tad ni z owad nagle 38 temperatury
ale troszke nurofenu Jej wcisnelam i zeszlo po 2godzinach i teraz z tatkiem spia smacznie.ja tez spadam,bo rano nie wstane