reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziekuje:)

A my dzis na pieszo wrocilismy ze szpitala i zahaczylismy o fajowy plac zabaw,bardzo duzy znalezlismy i Nika wyszalala sie z chlopczykiem w swoim wieku:-DBiegali jak poparzeni i wlazili na ploty:baffled:Jakos lepiej bawi sie z chlopcami:-D
Alex- zazdroszcze wyjazdu do PL!!!!!Juz sie za rodzinka tez stesknilam....

Jedziecie na swieta?Znacie jakis tani sposob podrozowania?Bo ja codzienniensprawdzam bilety ale ponizej 400£ nie schodzi:wściekła/y:

reklama
Kasia - wspaniale wiesi dzis nam napisalas :tak: Bardzo sie cieszymy ze wszytsko OK

Gabids- taki wariant nie wchodzi w gre gdyz bym musiala z nia siedziec na gorze poki nie pojde spac, nawet tak naprawde siku bym nie mogla isc bo w kazdej chwili moze sie obudzic, poraczkowac na lozko i nie daj boze spasc :no:

Sama nie wiem co robic...czyta sie roznie, jedne matki spia z dziecmi poki ze tak powiem dzieci same nie zainteresuja sie wlasnym lozekiem (moja bratowa spala ze swoim synkiem prawie do 4 roku zycia :szok:), inne wprowadzaja te metody kladzenia podloszenia czy lekkiego uspokojenia i wychodzenia z pokoju... co jedna to okropniejsza metoda. Nie wiem. Moj mam wrazenie mysli ze troszke przesadzam z tymi nocami -tylko on pracuje na zmiany- a jak sie go spytam co moglibysmy zrobic, to slysze zawsze NIE WIEM... zreszta o cokolwiek sie go spytam jesli dot. Nastki to jest NIE WIEM :-( Czasem to mam ochote krzyczec... no ale to zle emocje wiec moga zle wplynac na dziecko :-p

Lece- mala spi, pewnie zaraz zacznie swoj koncert zyczen... :baffled: a ja musze pomys gary i cos zjesc

Martuchaa ale Ty zapracowana.. cos Ci praca nie sluzy zaniedbujesz kolezanki HiHi, ale jak trzeba to trzeba :)

gusia260 siedz poki mozesz jeszcze sie w zyciu napracujesz

Katarzyna :) No to mamuska dzidzius rosnie rosnie :)bedziesz rodzic to Cie odwiedze w szpitalu no i BB dzidziusia :)

alex3 ja uzywam tych kaszek i naprawde nie narzekam.... nie liczac niektorych dni to Filip zasypia mi ok 19-20 i wstaje 7-9.

mal-gorzatka... tak jest zalezy to od dziecka ja z m-c temu mialam problemy z Filipem w nocy ale trwalo to z 2 tyg... i minelo :) na szczescie

katarzynka s, super wiadomość!:tak::tak::tak: Ja chciałam o Ciebie pytać ostatnio, ale troszkę się bałam. Chociaż w głębi serca wierzyłam, że wszystko będzie dobrze i też się pomodliłam w ten dzień, w którym o to prosiłaś :-) Dużo zdróweczka dla Ciebie i fasoleczki. Dbaj o Was.

mała-gorzatka bardzo Ci współczuję, kochana. Ja podobny problem z kładzeniem do łóżeczka miałam z moją Oliwcią po porodzie. Jak się ją kładło do łóżeczka, to jk poparzona od razu się budziła, płakała i nie chciała za nic w nim spać. Skończyło się na tym, że przez prawie 4 miesiące większość czasu (nawet w dzień) spała u mnie na rękach albo kolanach, albo u męża na rękach, do tego non stop na cycusiu była. Więc ciężkie miałam początki :sorry2: Ale wiem, że ona potrzebowała naszej bliskości. Może Twoja Niunia też potrzebuje Twojej bliskości :confused: Pewnie jej to minie...

Iwoneeczka super, że wysłałaś te benefity :tak: Ja to nie lubię tych angielskich papierów wypełniać, no ale czasem trzeba.

Co do kaszki, o której piszecie, to ja też się na nią skuszę i spróbuję na noc małej dawać, to może dłużej pośpi.

Oki, ja mykam prysznic wziąć i wcześniej dziś do łóżeczka. Dobrej nocki Wam życzę.

reklama
A ja kolejna, dopiero wstalysmy:-p
Znalazlam bilety na swieta dla mnie i Niki za 265£!!!!I juz mialam kupic a patrze list pod drzwiami-rozliczenie Council Tax....I 300£ miesiecznie przez 3 miesiace!!!No i po biletach bo nie damy rady:-(Toz sie wkurzyc mozna!Co za pech!!!!!!!!!!!!Planuje zadzwonic do Council'u ale Oni raczej nie chetni na rozkladanie platnosci:wściekła/y:

Do góry