reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam z pochmurnego Opola!
Przyjechalismy z malym w srode i szczerze mowiac to juz chce wracac:baffled:A wszystko przez moja alergie na kota,ktorego maja rodzice.Normalnie tragedia,nie moge oddychac,nos mnie juz piecze od wycierania,spac sie przez ten katar nie da i najgorsze jest do ,ze nic mi nie pomaga.Jak juz z trudem zasne to akurat maly sie budzi i takim sposobem jestem mega niewyspana:no:
Macius lot zniosl rewelacyjnie,pomijajac dwie kupy,ktore strzelil w samolocie.Zawsze kupke robi rano,a tu jak na zlosc rano nic a pozniej w samoloce dwie.I musialam biedaka budzic,zeby przebrac co mu sie zbytnio nie podobalo.Ledwo co wrocilam na miejsce a tu nastepna:wściekła/y:No ale ogolnie to nic nie plakal i sie do wszystkich usmiechal.
Wozka mi oczywiscie nie podstawili:no:Pytalam sie stewardessy jak to jest z wozkami i powiedziala,ze jak bedzie autobus to wozkow nie bedzie,a ajk auutobusu nie bedzie to wozki podstawia.I co,wychodze patrze a tu ani autobusu ani wozka:no:Ale sie wscieklam.Na szczescie sa jeszcze uprzejmi ludzie na tym swiecie i mi pomogli.

Mam pytanie-czy ktorac wie jakie mleczko w Pl jest odpowiednikiem Cow&Gate?
Narazie daje malemu Hipp,ale chce zmienic i chcialabym wlasnie na Cow&Gate.Slyszalam,ze Bebiko to to samo,ale nie jestem pewna.Jak nie to kupie Bewbilon,bo to to samo co Aptamil.

reklama
Madzia737- ooo swietne pytanie zadalas, bo ja wlasnie tez sie zastanawiam. Olivieras jest strasznie wybredny i tylko to mu podchodzi. Kiedys bylo inaczej- tolerowal Aptamil, wiec jak bylam w Polsce to kupowalam Bebilon i nie bylo problemu. Ale od jakiegos czasu obrazil sie na Aptamil i tylko pije Cow& gate. Teraz jade do Polski 15- ego i nie mam pojecia jakie mleko mu kupic, jak tam bede,zeby bylo odpowiednikiem Cow&gate... :baffled::confused:
Iza- :-D:-D:-D Kolinek bezbledny z tymi pytaniami...:-D:-D. A swoja droga, ciekawa jestem co mu odpowiedzialas....:-D:-D:-D
Marta- no to dobrze, ze w pracy poszlo ok. No to czyli zostajesz w Polandii....:-D;-):-)

hej laseczki!!
witaj sobotnio, my juz po sprzataniu i maly ma drzemke a ja z kawką sobie podczytuje;-)

Madzia super ze dotarliscie i wspolczuje alergii:no::wściekła/y:a bierzesz na to jakies leki??
z wozkiem nie komentuje, kolejny przykład ze wszystko zalezy od lotu.obys wracajac miala wieksze szczescie:tak:;-)
co do mleka to sie nie orientuje bo my bylismy na SMA i mielismy je tez przez cale wakacje w PL(dodatkowo cyc)a pozniej przeszl na hippa a ono jest i w pl i w uk:tak:
po roku za to zmienilismy na nestle junior:cool2:

alex no raczej zostaje, chociaz umowe mam na okres probny - 3 miechy no i zobacze czy caly czas bedzie tak rożowo:-D:-D

Martucha- aby tak juz zostalo w pracy jak jest na poczatku :tak: A synus... powinnas sie cieszyc ze nie rozpaczal za toba bo moja jak ja lub tatus wychodzi z domu to ostatnio beczy ze nie mozna jest uspokoic:-(

Gunia260 - ciesza mnie wiesci ze u was juz lepiej, Unas troszke tez, juz malej nie leci z nosa-no czasem cos kapnie...ale noc mialam do KITU !

Madzia- fantastycznie ze malutki byl grzeczny w samolocie :) a te kupy w samolocie to chyba jakas tragedia co ? Bo my ledwo Nastke przebieralismy gdy miala tylko mokro i nosi te pieluchy majtkowe :szok: No a z wozkiem- ja mam tak za kazdym razem :tak:

Kobitki,nie wiem co sie dzieje z moim malym szkrabem ale od jakis 2 tygodni noce amy fatalne. Tak jak nam pieknie sypiala tak teraz 4 HISTERIE w nocy to norma. Juz nie wiemy o co chodzi. No dzis moge to wytlumaczyc, bo ma nos zapchany choc nie powinnam ego tak tlumaczyc gdyz ona tak histeryzuje juz od jakies czasu. Budzi sie co godzine lub dwie i sie normalnie drzew nieboglosy. Nie ma juz spania w lozeczku. Ale gdy wezme ja na reke i posadze na kolanku od razu SPI !:szok:

mala-gorzatka28 to wspólczucia może twoja mała czegość się wystraczyła i teraz się boi jak jest ciemno i jest sama?
Moja to nawet przy katarku spała naszczęscie dobrze, budziła sie jak zwykle tylko na jedzenie i pozniej zaraz zasypiała

witam niedzielnie i zmykam na spacerek bo pogoda ladna,tzn slonce swieci choc pewnie temperatura niska:cool2:

Pinka a ty co sie nic nie odzywasz?? zawsze przed praca chociaz cos skrobnelas;-)

Gosia moze przechodzi jakis okres buntu??:confused:kurcze nie mam pojecia, pamietam ze u nas po pol rocznym calkowitym przesypianiu nocy tez byl jakis czas pobudek(okazalo sie ze to zeby;-))no ale u was faktycznie mogla sie czegos przestraszyc.

reklama
Do góry