reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

nie bylo mnie tu chyba wieki cale....
i ile nowych mamusiek doszlo...
widac ze forum sie rozkreca...
ja tez sprobuje sie wkrecic na nowo-obiecuje!!!
a czy ktos mnie jeszcze pamieta??????

reklama
Witam z rana z kawka!
My juz na nogach jak zawsze od 6tej,za oknem szaro,nie wiem chyba dzis dzien na siedzeniu w domku zleci:-(,wczoraj byla u nas kolezanka na kawce z 5mies synkiem,fajnie jak jest sie z kim spodkac.

Buziaczku-masz racje trzeba tez "starsze" forumowiczki rozruszac

olis-kochana pisz jak najwiecej!Jasne ze cie pamietamy-wracaj do nas :laugh2:-Jak twoj sliczny synus?wogule pisz co u was:tak:

Pinka-Ja w sny wogule nie wierze-nie przejmoj sie to nic nie znaczy,tak to juz jest ze zawsze cos zlego moze sie nam przytrafic wiec nie doszukoj sie i nie zamartwiaj

Oj czuje ze ten dzien bedzie dluuugi

witam z kawka
nie nadazam za wami mamuski,tyle piszecie i tyle nowych mamc,ze juz nie wiem kto co i kiedy:baffled:
olis-ja.. ja.. ja.. Ciebie pamietam:-)

Ja dzisiaj mialam straszna nocke,Lucy prawie cala przeryczla i nawet nie wiem dlaczego:confused:.I jeszcze musialam biedaczke rano obudzic zeby Patryka do szkoly zawiezc,mam nadzieje ze kolo poludnia padnie spac a ja razem z nia:-p
Jutro wieczorkiem przylatuja moi rodzice wiec bede miala dwa tygodnie laby hihi,a juz w ta niedziele Patryk ma komunie,ciekawa jestem jak bedzie:nerd:

olcia,pinka,buziaczek,mamuska,pandorka itd.......buziaki dla was

przepraszam ala niedam rady wszystkim odpisac :zawstydzona/y:pa

Hejka wszystkim

Olis no pewnie ze pamietamy,wciagaj sie i pisz jak tam synus rosnie.Pewnie juz kawal mezczyzny z niego.

Pinka i jak malutka spala.Bo moj syniu to codziennie zasypia o 20 ale potem od 2 to juz sie zaczyna.

Olcia ja tez o 6 mam pobudke kazdego dnia. Podziwiam cie bo ja zanim sie podniose to troche czasu minaja.

Michaga to witaj w klubie zaspanych mam.

Dorcia to masz fajnie rodzice na dwa tyg.pewnie odpoczniesz troche.no i komunia synusia.ja tez z ran zaraz po sniadanku kawka na pobudke.

No chyba pogoda sie poprawia za oknem.
Lece bo zaraz wstanie maly brzdac i trzeba do przedszkola isc po synusia.Pa

Czy mozna mowic o wyspanej mamie malego brzdaca :-D chyba nie :-D wiec wszytskie jestesmy w jednm klubie :tak:
Dzis Nastka pieknie przespala cala noc, wogole mnie nie obudzila w nocy, nie musialam do niej wstawac, ani dac wody, ani smoczka... i wogole jakos rano nie mogla sie obudzic :szok: to ja dzis wstalam przed nia :-D

Zapomnialam wam powiedziec ze Nastka od jakiegos czasu uwielbia jedna niedawno nauczona rzecz...
gdy mowie do niej - przytul mamusie- on obejmuje mnie za szyjke i daje buziaka :-D ale to jest slodkie :-)

Wpadne jeszcze pozniej

WITAM MAMUSIE:-) MAM PYTANKO JAKI POLECACIE WÓZEK DLA MALEŃSTWA JA ROZWIĄZANIE MAM NA KONIEC LISTOPADA ALE POWOLUTKU CHCIAŁABYM SIE ZORIĘTOWAĆ W TEJ KWESTII.:happy: Z GÓRY DZIĘKUJE:-D

reklama
hej babeczki

nareszcie troszke slonka wyszlo wiec dziecie mi zasneło i kima na ogrodzie;-) a ja na BB- buszuje:tak::tak:

Dorcia -no jak miło kochana ze wpadlas:tak::-D,to moze zalozymy nowy watek MAMY W ROLI ZOMBIEGO:-D:-D ha ha

Gosia- no wiesz co ty to juz bys sie wstydzila wiesz?????????? cała noc przekimałas bez pobudki a jeszcze marudzi hehe:-):-D ty to masz dobrze:tak:
izka- no umnie mała zasnela wczoraj o 20-stej ja zanim poszłam spac to o 22-giej na snie dałam jej mleko obudzila sie o 2-giej i jazda do rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie zasypia o 22-giej i o 2 giej pobódka i do samego rana wierci sie steka itp:crazy::crazy::crazy::crazy:a wiec mamy tak samo hehe
olis- no witaj kochana parz sobie kawke i nadrabiaj zaleglosci no i fotki koniecznie hehe:-D:-D:-D
mamuska -buziaki dl atwego smerfa dzielny chłopczyk z niego:-)
olcia -obiecuje przejmowac sie nie bede, bedzie co ma byc nic na to nie poradze;-) jak synek w przedszkolu?

jak kogos pominelam to soooory i chłostę prosze hihi

Do góry