reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Witajcie
Mam wycięte dwa tygodnie z życiorysu przez ten remont, w dodatku narobiłam się jak wół ale w końcu pokoik dziewczynek skończony :-):rofl2: co prawda pare dni po urodzinkach ale jest ;-):-D A poza tym to sprzątam cały czas i końca nie widać, dobrze chociaż że pogoda piękna :-)
Co do Surmaczowej to ja się nie wypowiadam :-D

reklama
cześć Kobietki, mam do Was pytanie odnosnie dr. Witycha , jakie słuchy na miescie o nim chodzą?Ja mieszkam niedaleko Tychów(Tych;-)), chodziłam do niego w tamtym roku ale niestety ciąża zakonczyła sie duuuzo za wczesnie, w szpitalu witych był ok dla mnie ale docierają do mnie słuchy ze taki super to on nie jest jednak.Teraz chciałabym isc na kontrole no i nie wiem czy do niego?Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

hejka
Zaliczyliśmy wczoraj gastrologa, dostaliśmy listę badań do zrobienia i troszkę mnie lekarka uspokoiła. mam nadzieje, że wyniki wyjdą ok i kłopoty brzuszkowe już za nami.
Anula33 zupełnie mi z głowy wyleciało, przecież pisałaś. Dziewczyny pewnie zachwycone. Jak podział łóżka piętrowego?
znikam robić sałatkę, chce sobie jutro do pracy wziąć, bo zarz po jadę z Igorem do Nibylandii na urodziny.

Witajcie
ja dziś od 4 na nogach posprzątałam łazienke na błysk pranie powstawiałam adhd wróciło :-D wiosnaaaa :-D

Annaoj trzymam kciuki będzie dobrze ;-)
Co do łózka to najstarsza śpi na górze z nimi a Wiki na pojedyńczym boje się troche o tą buźke jej więc wole dmuchać na zimne
A to pokoik :-)

Ostatnia edycja:
annaoj i jak tam w poradni?
anula wow ale piękny pokój:-)
Sławuś kwęka i stęka...mimo że kupki robi rzadkie to stęka przy tym okropnie:baffled:... a starszaki straciły zainteresowanie bratem- taka pogoda że ciągle siedzą na polu ;-) a ja wzięłam się za mycie okien ale jakoś kiepsko mi to idzie:baffled:...

Zeberka u nas też częste stękanie przy kupce, aż się zastanawiam, czy to nie przez coś co zjadam, ale nie potrafię zidentyfikować. Z resztą mamy wieczne wysypki i ostatnio zaczęło się wielkie ulewanie. Lekarka kazała mi przejść na dietę bezmleczną.... buu Ja uwielbiam wszystko co z mleka. Niebawem już nic nie będę mogła jeść.

Pokoik słodki :)

mibo no właśnie Sławek też dostał jakiejś wysypki ale tylko na główce i we włoskach i też nie wiem po czym... no i też ulewa mimo odbeknięcia ale nie są to wielkie ilości i też się zastanawiam czy nie zrezygnować z nabiału...a ja bez niego żyć nie mogę:eek:...

Zeberka też tak myślałam, ale czego się nie zrobi dla swojego dzidziusia :) Jak nie pozbędziemy się tych wysypek to nie zaszczepią Franka, a i tak ma już przesunięte szczepienia z racji niskiej wagi urodzeniowej, więc szukamy winowajcy dalej...

Anetkka gratuluję, dopiero teraz doczytałam

reklama
hejka
ja dzisiaj niestety w pracy, ale muszę urlop oszczędzać, więc trudno. Najgorsze to, że ja nienawidzę się w pracy nudzić:baffled:
Wczoraj mieliśmy imprezkę z okazji 2 urodzin Alicji, najbardziej zachwycona była rowerkiem. Nie kładłam jej w południe spać i od nadmairu wrażeń padła o 19.
Zeberka w poradni panie super, byliśmy tam ponad 2h. Panie orzekły, że szkoda go w przedszkolu zostawiać, ale najlepeij by było jakby trafił do klasy z większością 6latków. Teraz rozważam vczy go nie dać do zerówki przy szkole. To już nie przedszkole, zajęcia codziennie na 8:15, w szkole, co prawda nie tej do której pójdzie, ale to chyba najlepsze rozwiązanie. W szkole bardzo nas namawiają, ale sama nie wiem.
Moje dzieciaki też bardzo ulewały. Alicja nawet jakiś zagęszczacz dostała, ale to było bezsensu, bo po nim miała problemy z wypróżnianiem się. Jak miała około 7 miesięcy samo przeszło.
uciekam

Do góry