no może wkońcu sie coś forum ożywi po tych świetach i nowy roku jakoś cicho sie zrobiło.Sandra ja też z Kacprem chętnie wpadne tylko wszystko bedzie zależało od grafiku.Ale bedziesz informowana na bieżąco..Dziewczyny co u was?Zyjecie jeszcze?
reklama
monika1085
Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny!Ja z Julą reż bądę na urodzinach Haneczki i Antosia,bo żadnych planów nie mamy no chyba,że znowu się rozchorujemy tak jak na Mikołaja u Gaby...
S
sandrulińska
Gość
super dziewczyny! wiesieńko emwu renni olga wiola a Wam dziewczyny pasuje ? proponuje, żeby dokładną date 19 czy 26 wybrały dziewczyny pracujące kiedy będą już znały grafiki
Amelia2008
Fanka BB :)
witam,Sandra ja z checia ,ale niewiem jak to bedzie bo w wekendy opiekuje sie IGA ,coreczka Olgi ,wiec jesli Olga bedzie miala wolny wekend to bedziemy ,a jesli nie to niebedzie mnie bo bede w pracy .hahaha
Olga79
Fanka BB :)
My równiez będziemy jeśli tylko będę miała wolne.
Wiola Kochanie jak coś dam Ci wolne Cos wymyslimy;-)
Teraz sobie przypomniałam, że jeśli chodzi o 26 lutego to dla mnie nie ma problemu bo mam jeszcze urlop, natomiast 19 prawdopodobnie będe pracować, ale wtedy najwyżej jakoś dojadę w okolicach godziny 16 bo pewnie będę pracować do 15.Więc u mnie sytuacja dość jasna, ale jest tu więcej mam pracujacych więc niech wszystkie sie wypowiedzą i wtedy może coś Sandrulińska postanowisz:-):-):-)
Całusy dla Wszystkich.
Wiola Kochanie jak coś dam Ci wolne Cos wymyslimy;-)
Teraz sobie przypomniałam, że jeśli chodzi o 26 lutego to dla mnie nie ma problemu bo mam jeszcze urlop, natomiast 19 prawdopodobnie będe pracować, ale wtedy najwyżej jakoś dojadę w okolicach godziny 16 bo pewnie będę pracować do 15.Więc u mnie sytuacja dość jasna, ale jest tu więcej mam pracujacych więc niech wszystkie sie wypowiedzą i wtedy może coś Sandrulińska postanowisz:-):-):-)
Całusy dla Wszystkich.
wiesienka123
mama Asi
ja dopiero dzis dotarlam na BB, Sandra my pewnie tez jesli tylko zdrowi bedziemy:-);-) a nam obydwie daty pasuja jesli to soboty
monika1085
Zaangażowana w BB
Sandra jeśli to sobota to nam też pasują obie daty więc niech zdecyduję te dziewczyny które pracują w soboty!!!
reklama
S
sandrulińska
Gość
tak to soboty
Podziel się: