reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
dziewczyny wybaczcie mi ale zamieszam jeszcze bardziej:zawstydzona/y: Adam mi dziś uświadomił , że skoro lecimy 28 lutego do polski i on ma urlop od 28 to nie dostanie dnia wolnego na bank 26 , a ja nie wyobrazam sobie ogarniecia takiego party bez niego:sorry2: wiec dziś już napisze , ze w gre wchodzi tylko 19 luty:tak: przepraszam za zamieszanie i zapraszam 19 lutego na impreze tośka i hani:-)

Dziewczynki
Mam prosbe.

6 lutego bede wysylala paczke do pewnej rodzinki polskiej w potrzebie.
Jesli macie jakiekolwiek ciuszki, kosmetyki, cos dla faceta, mamy, i trojki dzieci , ktore sa Wam niepotrzebne to dajcie prosze.
Wszystko co moze sie przydac do zycia ludziom , ktorzy w tej chwili poza paroma groszami na jedzenie, leki i wegiel nie maja nic.
Zalatwilam juz bezplatny charytatywny transport tej paczki wiec nic nikogo nie kosztuje ten dobry gest.

Podjade i zabiore jesli cos macie.

Podaje wiek i rozmiary

mama - 169cm, 68kg
tata - 187cm , 85kg, rozm XXL
dziewczynka - 7.5 lat , 134cm
chlopiec - 6 lat , 110-116cm
chlopiec -13 mies (taki jak max) 82-86 cm

Zawsze oddaje sie ciuszki dla dzieci ale przeciez rodzice tez cos potrzebuja.
Tak wiec jakis kosmetyk , ktorego nie uzywacie, jakas bluzeczka la mamy czy koszulka dla taty...

Ja juz swoja szafe przebralam :)

Dzieki i dajcie mi znac jak szybko sie tylko da.

emwu ja też przeszukam i podam to co znajde aine bo będę się z nią jutro widzieć , żebyś nie musiała aż do bray jechać

emwu znalazłam pare naprawde fajnych rzeczy , a zabawki też wchodzą w gre? tylko niestety nie zobacze sie dziś z aine ale będe wwe wtorek najparwdopodobniej w dundrum , a Ty mieszkasz niedaleko tak? to może Ci to podrzuce ?

reklama
Do góry