reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

no może wkońcu sie coś forum ożywi po tych świetach i nowy roku jakoś cicho sie zrobiło.Sandra ja też z Kacprem chętnie wpadne tylko wszystko bedzie zależało od grafiku.Ale bedziesz informowana na bieżąco..Dziewczyny co u was?Zyjecie jeszcze?

reklama
super dziewczyny!:tak: wiesieńko emwu renni olga wiola a Wam dziewczyny pasuje ? proponuje, żeby dokładną date 19 czy 26 wybrały dziewczyny pracujące:tak: kiedy będą już znały grafiki:tak:

witam,Sandra ja z checia ,ale niewiem jak to bedzie bo w wekendy opiekuje sie IGA ,coreczka Olgi ,wiec jesli Olga bedzie miala wolny wekend to bedziemy ,a jesli nie to niebedzie mnie bo bede w pracy .hahaha

My równiez będziemy jeśli tylko będę miała wolne.

Wiola Kochanie jak coś dam Ci wolne:-D:-D:-D Cos wymyslimy;-)

Teraz sobie przypomniałam, że jeśli chodzi o 26 lutego to dla mnie nie ma problemu bo mam jeszcze urlop, natomiast 19 prawdopodobnie będe pracować, ale wtedy najwyżej jakoś dojadę w okolicach godziny 16 bo pewnie będę pracować do 15.Więc u mnie sytuacja dość jasna, ale jest tu więcej mam pracujacych więc niech wszystkie sie wypowiedzą i wtedy może coś Sandrulińska postanowisz:-):-):-)

Całusy dla Wszystkich.

reklama
Do góry