reklama
Olga79
Fanka BB :)
Ania, a dużą ma tę rózgę?
Dziewczynki bo ja tez jestem wczesna niech, któraś bo nie wiem, która zagladnie na forum poda mi adres i tel do organizatorki na priva.
Dziewczynki bo ja tez jestem wczesna niech, któraś bo nie wiem, która zagladnie na forum poda mi adres i tel do organizatorki na priva.
Olga79
HALOOOOO ratunku dziewczynki niech mi któraś poda adres, telefon i napisze jak tam dojechać!!!
Amelia2008
witam,
noi moja amelcia przez ta pogode sie przeziebila,ma temperature,rzezi jej cos w oskrzelach,ma katar i kaszel ,i niestety bardzo bym chciala ale niepojade
bardzo zaluje ze mnie niebedzie i amelci,.prosze wszystkich pozdrowic od nas noi zycze milej i udanej zabawy ,noi czekam na zdjecia te cudne z mikolajem
a propo dluga ta rozga bedzie?
olga podalam ci na gg telefon
noi moja amelcia przez ta pogode sie przeziebila,ma temperature,rzezi jej cos w oskrzelach,ma katar i kaszel ,i niestety bardzo bym chciala ale niepojade
bardzo zaluje ze mnie niebedzie i amelci,.prosze wszystkich pozdrowic od nas noi zycze milej i udanej zabawy ,noi czekam na zdjecia te cudne z mikolajem
a propo dluga ta rozga bedzie?
olga podalam ci na gg telefon
Olga79
Kochana niech Amelka nam zdrowieje...a juz myślałam,że zobaczę nasza laskę, a tu nic z tego.Szkoda, no lae mam nadzijee, że nastepnym razem się uda:-)
Dziekuję za numer.To wystarczy
Dziekuję za numer.To wystarczy
Ostatnia edycja:
Olga79
Gosiu super Dziękuje za telefon.Ja to jakaś jeszcze śpiaca jestem.Jakoś nie wpadłam na to, że Gabrysia mieszka gdzieś obok Ciebie.O ja durna
emwu76
aniu - powiedz mikolajowi ,ze ja bylam baaardzo niegrzeczna w tym roku
I nie zjadlam dzis calego sniadania ! :-)
Ja zabieram Olge i bedziemy tak na 15.
Michael bedzie dzis ze mna jak nie macie nic przeciwko.
I nie zjadlam dzis calego sniadania ! :-)
Ja zabieram Olge i bedziemy tak na 15.
Michael bedzie dzis ze mna jak nie macie nic przeciwko.
heloł heloł dzieki dziewczyny za wczoraj ja sie świetnie bawiłam mam nadzieje ze wy również.Kacper do dziś przezywa mikołaja i bawi sie prezencikiem.Wiekie DZIEKI dla Rafała za super zagranie Mikołaja no i wam za przybycie.czekam Aniu na fotki mozesz je dograc do płytki mojej.Aha któraś gwiazda zostawiła sobie złotą bluzeczke wiec przy najbliższej okazji postaram sie oddać
reklama
S
sandrulińska
Gość
ja też dziekuje za super zabawe! i brawa dla rafała:-)
bryska to sweterek haneczki
bryska to sweterek haneczki
Podziel się: