reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hejo dziołchy, ale nas bedzie hihihi.Mikołaj juz zwarty i gotowy, cwiczy "ho ho ho" przed lustrem:D pilnujcie sie jutro dziewczyny, bo te niegrzeczne bedzie rozga po gołych dupach lał:D

reklama
witam,
noi moja amelcia przez ta pogode sie przeziebila,ma temperature,rzezi jej cos w oskrzelach,ma katar i kaszel ,i niestety bardzo bym chciala ale niepojade
bardzo zaluje ze mnie niebedzie i amelci,.prosze wszystkich pozdrowic od nas noi zycze milej i udanej zabawy ,noi czekam na zdjecia te cudne z mikolajem
a propo dluga ta rozga bedzie?
olga podalam ci na gg telefon

Kochana niech Amelka nam zdrowieje...a juz myślałam,że zobaczę nasza laskę, a tu nic z tego.Szkoda, no lae mam nadzijee, że nastepnym razem się uda:-)
Dziekuję za numer.To wystarczy:tak:

Ostatnia edycja:
Olga,wiesz gdzie ja mieszkam,jak bedziesz wysiadac z autobusu,zadzwon to pojdziemy razem do Gabi.Szkoda Wiola,ze Cie z Amelka nie bedzie.:-(Aniu mam dla Ciebie oriflame,przez te sniegi dostawa szla od 24listopada:wściekła/y:Do zobaczenia!!!

aniu - powiedz mikolajowi ,ze ja bylam baaardzo niegrzeczna w tym roku :-p
I nie zjadlam dzis calego sniadania ! :-)

Ja zabieram Olge i bedziemy tak na 15.
Michael bedzie dzis ze mna jak nie macie nic przeciwko.
:)

heloł heloł dzieki dziewczyny za wczoraj ja sie świetnie bawiłam mam nadzieje ze wy również.Kacper do dziś przezywa mikołaja i bawi sie prezencikiem.Wiekie DZIEKI dla Rafała za super zagranie Mikołaja no i wam za przybycie.czekam Aniu na fotki mozesz je dograc do płytki mojej.Aha któraś gwiazda zostawiła sobie złotą bluzeczke wiec przy najbliższej okazji postaram sie oddać

reklama
Do góry