reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
no katastrofa w irlandii ,szkoly pozamykane niektore,sklepy tez zamykaja wczesniej bo ludzi niema.a na dwor niema jak wyjsc z dzieckiem bo nieprzejade wozkiem hahah,wdomu zimno jak cholera jeszcze sie dach zaawali pod wplywem snieguu,bo tu nieprzystosowane nic do zimy

Wiola,u nas w sklepie ruch,ze nie nadazam z pieczeniem:szok:.Olo lata po dworze wniebowziety,a w domku mamy cieplutko.Samochodem jakos daje rade jezdzic,chociaz ciezko,jak przed toba sie ktos wlecze 10 km na godzine....Byle do wiosny-laseczki:tak:

witam,dziewczyny ale pech moj maz dzisiaj rano wychodzil z domu i fiknol orla,i ambulans musialam wzywac bo zlamal noge ,co sie okazuje ze w dwoch miejscach i jutro ma operacje i lezy w szpitalu,zaraz jade do niego do szpitala,ale numer niezle co na same swieta

O rany Wiola ogromnie Wam wspolczuje, co za pech!!!! I to na same swieta, dobrze, ze masz mame zawsze to jakas pomoc!

U nas strasznie duzo sniegu,:rofl2: Natalka zadowolona ostatnio po 3 godziny na dworze spedza, ulepila juz balwanka i konczy z tata iglo lepic.

Wiola strasznie mi przykro.Ja tez dziś na tym śniegu fiknęłam orła o mało nie wpadając pod luasa:) ale na szczescie oprócz stłuczonej dupy to nic mi sie nie stało.mam nadzieje ze opady śniegu szybko sie skończą bo wyprawy o 5 rano do pracy już mi sie znudziły.:(

reklama
dzieki renni i bryska-
wlasnie wrocilam dopiero ze szpitala szpital przy centrum,jechalam taxowka i musialam wysiasc bo korki i zamykane niektore ulice ,potem poszlam na luasa a tam luas zamkniety niejezdzi na sandyford,wiec znow musialam zlapac tax i a bardzo icezko ja zlapac ,wyszlam ze szpitala o 15 do tej godziny sie szwendalam dopiero dojechalam do domu
Jutro musze tez jechac do szpitala bo ma operacje niewiem jak ja tam dojade

Do góry