laski, ja mam do Was dziwne pytanie hiihih, sluchajcie, ktora ostatnio do mnie przyniosla takie pączki z dżemem i bitą śmietaną w środku? ranyy byly takie pyszne, chcę je kupić a nigdzie nie widzialam.no i zapomnialam, kto je przyniosl
reklama
Aine jak to ktoś mądry kiedyś powiedział-nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi heheh to ja przyniosłam pączki.kupiłam je w Dunnsie są mrożone wiec szukaj w lodówkach na dziale z lodami a tak pozatym to również dziekuje za spotkanie
Monika-jak Kacper wrócił do domu opowiadał ze był u dzieci i dzidziuś miał gołe stopy,przed zaśnięciem również poruszył ten temat,chyba przez te emocje nie mógł zasnąć
dziewczyny spokojnego lotu życze i wracajcie szybciutko na kolejne spotkanie
Gosia-wielkie dzięki za transport:*
Monika-jak Kacper wrócił do domu opowiadał ze był u dzieci i dzidziuś miał gołe stopy,przed zaśnięciem również poruszył ten temat,chyba przez te emocje nie mógł zasnąć
dziewczyny spokojnego lotu życze i wracajcie szybciutko na kolejne spotkanie
Gosia-wielkie dzięki za transport:*
gosia7267
Fanka BB :)
Hej laski!!!Ale dzis zimno bylo rano,szron na autach,brrrr....Jak ktoras chce cos z oriflame,to zbieram zamowienia,a tu avon Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from home katalog 17.Wczoraj kupilam Olowi stroj smoka na halloween ,super wyglada hi,hi....Pozdrawiam cieplutko....
wiesienka123
mama Asi
Wpadłam tylko sie przywitać, wróciłam z Polski chora:-(, na szczęście Asia jest zdrowa. Jutro chyba pójdę do lekarza
renni
Fanka BB :)
Witam na irlandzkiej ziemi!
Wyjazd sie udal, az zal bylo sie ze wszystkimi rostawac.W Pl zimno jak cholera, ale na szczescie wrocilysmy zdrowe.Lot byl spokojny, Natalka jak zwykle spala, wiec mialam luzik.
Wiesienko-przykro mi, ze wrocilas chora, trzymaj sie dzielnie!
No nic ide rosol grzac bo Nati pewnie glodna jest.
A i chyba jeszcze jakas dekoracje halowenowa musze zrobic, bo az wstyd, na osiedlu tylko moj dom jest nie przystrojony.
Wyjazd sie udal, az zal bylo sie ze wszystkimi rostawac.W Pl zimno jak cholera, ale na szczescie wrocilysmy zdrowe.Lot byl spokojny, Natalka jak zwykle spala, wiec mialam luzik.
Wiesienko-przykro mi, ze wrocilas chora, trzymaj sie dzielnie!
No nic ide rosol grzac bo Nati pewnie glodna jest.
A i chyba jeszcze jakas dekoracje halowenowa musze zrobic, bo az wstyd, na osiedlu tylko moj dom jest nie przystrojony.
reklama
Podziel się: