reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dziewczynki Kochane witam :-)

Staram się od czasu do czasu Was poczytać, ale z tym czasem licho.

Po pierwsze Igusia zaczyna szkołe.Jestem tym bardziej zdenerwowana bo ona jeszcze taka malutka.Więc to taki mały czteroletni pierwszoklasista.

Po drugie w ostatnim czasie cały czas mamy jakieś zajęcia z Igusią. Doszło jeszcze pożegnani w przedszkolu.Oczywiście był tort z Dorą :-)Do tego wszystkiego cały czas, któreś z dzieci przedszkolnych miało urodziny.Zazwyczaj organizowane w Fun Fitness więc weekendy mielismy z głowy bo przecież trzeba było ją tam zabrac i poczekac na nią:-)

Po trzecie Igusia zaczyna oprócz primary school szkołe baletowa i muzyczną, język hiszpański i little singers.Trzeba było wszędzie jechac pozałatwiac formalności, strój na balet i mundurek, a także dodatki do szkoły lunchbox, tornister itd.
Piszę tyle o tym bo jestem podekscytowana:-D

Po czwarte mamy strasznie duzo roboty w pracy więc pracuję 5 dni po 8, a nawet 9 godzin uff...:szok:

Po piąte i ostatnie mamy w środe przeprowadzke na wieksze mieszkanko:-D więc mamy co robić.

Zawsze tak to jest, że wszystko zbiega sie w czasie, ale jak już będziemy na większym to robię imprezę.Mam nadzieje, że uda się nas zebrac w kupę:-)

Co do spotkania w tym tygodniu to odpada więc bawcie się dobrze Kobitki.

Całuję Was mocno.

reklama
hejka,
Sandrulisnka - jak tam Haneczka? wiem ze dopiero w srode ale to juz tuz tuz, trzymam kciuki bedzie ok;-):tak::-D
Olga 79- Ty to faktycznie busy woman jestes, ale jak czlowiek siedzi i nic nie robi to kota idzie dostac :-D powodzenia i buziaki dla Igusi, oby sie szybko zaklimatyzowala, a gdzie sie przeprowadzasz moze bliżej mnie:laugh2:
a ja lece do Pl w pazdzierniku na kilka dni z Asia, korzystam z ostatnich dni urlopowych i do tego bank holiday dojdzie wiec frrrrrrrrrrrr i lecimy:happy2::happy2::happy2::happy2:
udanego spotkania wam zycze ,
uciekam DOBRANOC MAMUSKI

olga- no to faktycznie masz urwanie glowy ,ja tez bym byla podekscytowana jakby moja amelia szla juz do szkoly .
wiesienka-olga przeprowadza sie pietro wyzej ,czyli w tym samym budynku bedzie.
a ktorego lecisz do pl ?bo ja tez w pazdzierniku lece tylko ze 28 mego

to faktycznie daleko:-D ta przeprowadzka
Amelia2008- ja lece 21/10 ale tylko do 25/10 akurat jest bank holiday, nie mam juz urlopu i dlatego tak krotko:-(
gosia - leci, leci, moja w niedziele 11m-cy a smiga za pchaczem gdyby nie sciany to wszedzie by poszla :-)

no to wy szalenie zajete kobitki jestescie.
Ja tez mam troszke na glowie ostatnio.
Dzisiaj na dodatek zgubilam ( a raczej mi ktos buchnal) telefon.
wrrr.... wszystkie numery szlag trafil. Jak ja teraz odbuduje liste kontktw to nie mam pojecia.
Juro musze kupic nowa karte i podam zainteresowanym swoj nowy numer.

Pozdrawiam cieplutko.

oj emwu - to szkoda,przykro mi ,najgorsza jest zawsze ta lista kontaktow,ja jestem zainteresowana twoim numerkiem?hahahah
wiesienka- to juz ten malutki czocherek ma 11meisiecy?ojej ,ale szybko mi ja ten czas ,to kiedy do zoo idziemy ?to bank holiday jest 25?oki powiem mezowi to wezmie wczesniej urlop
gosia-obejrze katalog sobie oriflame zobacze ,a OLO juz 2 latka fajnie wyprawiasz cos?Moja Amelka w polsce w hallowen bedzie konczyla 2 latka akurat bedzie miala wten dzien chrzest .

Witam Laski!:-)

Olga-powodzenia przy przeprowadzce!!!!! No i buziaczki dla Twojej zdolniutkiej Niuni!:tak:
Wiesienko-sliczny avatarek!!!;-):tak:
Monika-super, ze wyjazd sie udal!
Emwu- tez bym sie wkurzyla,jak by mi buchneli fona, ja zawsze sobie obiecuje, ze wszystkie kontakty przepisze do notesu, ale jakos nie moge sie do tego zabrac, chyba dzis to zrobie na wszelki.
Gosia- no tak nasze maluchy rosna, czas leci i my coraz starsze,ehhhhhhh...:sorry2:
Amelia, Wiesienka- fajnie, ze sobie lecicie do PL, ja tez sie przymierzam do kupna biletu na pazdziernik:tak:

A to nasza niunka, troszke podrosla.
DSC03793.jpg

Milego dnia!!!:tak:

Emwu-wyrob sobie duplikat karty,przynajmniej numer bedziesz miala ten sam!!! Wiesienka,ale ten czas leci juz 11miesiecy,a jeszcze niedawno taka kruszynka byla!!!! Wiola robimy kinder bal,tylko dziewczyny,kiedy Wam pasuje??Moze czwartek w pzyszlym tygodniu??Dajcie znac kto bedzie... Reni my ciagle mlode to dzieci sie nam starzeja,hi,hi!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
czesc laski:) sandra, jak tam po dzisiejszym dniu w przedszkolu?
jeju spotkajmy sie jakos babki!
wiesienka milo mi, ze dalas to zdjecie Asi w awatarku:D

Do góry