reklama
gosia7267
Fanka BB :)
Boze,dziewczyny wczoraj myslalam,ze dostane zawalu!!!Mlody przylecial z opakowaniem tabletek,bardzo silnych przeciwbolowych otwartym i pustym!!!Probowalam,zeby zwymiotowal nie chcial.Dzwonilam do cioci-jest pediatra i powiedziala,zeby go obserwowac,bo jesli cos sie zacznie dziac to do szpitala.na szczescie opakowanie bylo puste,uffff.Ale mam nauczke,posprawdzajcie wszystko,czy nie ma czegos w zasiegu malych raczek,bo ciekawosc dzieciakow jest ogromna...jeszcze 9 dni w pracy i 2 dni wolne.
Milego dnia...
Milego dnia...
Amelia2008
oj gosiu- to mialas stracha ,to niewziol tych tabletek!!no trzeba uwazac ,moja tez zawsze chce wziasc moja kosmetyczke z lekami,i jak ja biore leki to ona mniam mniam ,jej tlumacze ze to niewolno ale ona i tak mniam mniam zawsze,pozamykane mam w polce wysoko wiec narazie niedostanie bo za mala jest.
wiesienka123
mama Asi
mamy dwie górne trojki
halloooooo jest tu kto?
halloooooo jest tu kto?
Rany jak tu cicho ostatnio.co z wami?Dla ożywienia forum opowiem wam mo dzisiejszy poranek kojota
Śpie sobie dziś w najlepsze i przez sen słysze że Kacper juz biega po domu(jesteśmy na wakacjach u rodziców i akurat babcia robiła mu śniadanie)wiec śpie dalej.Nagle słysze "Mama otwórz buzie"i w tym momencie mały wylał na mnie kubek wody.Nawet oczu nie otworzyłam tylko zaciskając zęby poczekałam aż wszystko spłynie mi po szyji na i tak już mokre łużko.Kacper zadowolony odwrócił sie i wyszedł do kuchni mówiąc"Mama wypiła wode","Kacper dał mamie pić".
NIe minęło kilka minut jak wpadł znowu do pokoju mówiąc"Mama nie śpij,obudź sie!!"wiec otworzyłam oczy a on zadowolony wlazł na łużko i z tej radości że nie śpie rzucił sie na mnie naciskając sobie na brzuszek.Odbiło mu sie wtedy i całe śniadanie jakie zjadł(jakieś mleczne)wylądowało mi na twarzy i na włosach.fuj!!nie ma to jak miły początek dnia;/ aż chce sie żyć;/
Śpie sobie dziś w najlepsze i przez sen słysze że Kacper juz biega po domu(jesteśmy na wakacjach u rodziców i akurat babcia robiła mu śniadanie)wiec śpie dalej.Nagle słysze "Mama otwórz buzie"i w tym momencie mały wylał na mnie kubek wody.Nawet oczu nie otworzyłam tylko zaciskając zęby poczekałam aż wszystko spłynie mi po szyji na i tak już mokre łużko.Kacper zadowolony odwrócił sie i wyszedł do kuchni mówiąc"Mama wypiła wode","Kacper dał mamie pić".
NIe minęło kilka minut jak wpadł znowu do pokoju mówiąc"Mama nie śpij,obudź sie!!"wiec otworzyłam oczy a on zadowolony wlazł na łużko i z tej radości że nie śpie rzucił sie na mnie naciskając sobie na brzuszek.Odbiło mu sie wtedy i całe śniadanie jakie zjadł(jakieś mleczne)wylądowało mi na twarzy i na włosach.fuj!!nie ma to jak miły początek dnia;/ aż chce sie żyć;/
Amelia2008
aine- no niestety puchy sa ,moze jakies spotkanko ??w przyszlym tygodniu
reklama
gosia7267
Mam wolny wtorek i srode...Jak ktos chce avonki to do wtorku zbieram zamowionka Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from home katalog 14.
Podziel się: