reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam!

Amelia- no tak faceci przewaznie lubia wieksze psy, moj J dal sie jakos namowic.

Gosia-wspolczuje Ci strasznie! Biedna ale sie wycierpialas!

Milego dnia!!!

reklama
Witam moje kochane Babeczki!!!
My już wróciłyśmy z Polski po długim leniuchowania....ale tylko na troszkę bo w niedziele znowu wylot!!!
hmm od czego zacząć?!
aine piękne zdjęcia ale ja Ci to już mówiłam,że masz talent!!!!mam nadzieję,że dla mnie też znajdziesz miejsce w swoim kalendarzu?
sandrulińska
jeszcze trochę i z aine zaczniecie podbijać Dublin!!!
wiesienka no no no z Asią to jak profesjonalne modelki!!!pięknie!!!
gosia współczuję tego strasznego przeżycia na szczęście wszystko dobrze się skończyło!!!uważaj na siebie!
renni piękny ten Wasz piesek!!!
amelia powodzenia na diecie!!!

bryska,emwu a wy gdzie się podziewacie????

ja jestem ale jakos nie mam weny do pisania.
Gosiu - straszna przygoda ale wazne ze wszytsko ok
renni - super psiak. szkoda ze my nie mozemy sobie pozwolic na zwierzaczka
Wiesienka - super fotki, juz pislam na fb :)
Monia- witaj back
Amelia - ja na Dukanie od miesiaca. Ja schudlam tylko 4,5kg ale moj Michael 9kg.

witam
monia- fajnie ze juz wrocilas,ale mowisz ze znow wylatujesz,tobie to dobrze!!!!
emwu- gosiu napisane jest ze im mniej masz do zrzucenia kg,tym wolniej chudniesz,to moze dlatego tyle tylko schudlas w miesiac
aine-ja niekokietuje ty masz talent,moge do tv cie zapisac jak chcesz ,hahahahha
kasia5110- amasz juz opiekunke?ja jestem w razie co chetna do opieki nad dzieckiem.roznie placa

reklama
No witaj Monia !!!Dziewczyny-moze jutro sie spotkamy??Tylko nie w plenerze,bo mam teraz lekka schize,ehhhh.Co proponujecie?
Wiola wezme sie za dietke,jak dojde do siebie.Wiesienka-sliczne modelki z Was;)))Ania,Sandra ja tez z Olem chetna....A Olga gdzie???Reni jak tam "biszonek"?Monia-Emwu,a Ty kobito z czego sie odchudzalas??!!

Do góry