reklama
wiesienka123
mama Asi
Witojcie lasecki!
Dzis Aine i Sandrulinska stworzyly cuda i oto efektydzieki WAM DOBRE KOBIETKI
Dzis Aine i Sandrulinska stworzyly cuda i oto efektydzieki WAM DOBRE KOBIETKI
Amelia2008
Fanka BB :)
wiesienka-super fotki
aine-mnie to moze za miesiac jak schudne haha,bo peknie ci aparat
aine-mnie to moze za miesiac jak schudne haha,bo peknie ci aparat
monika1085
Zaangażowana w BB
Witam moje kochane Babeczki!!!
My już wróciłyśmy z Polski po długim leniuchowania....ale tylko na troszkę bo w niedziele znowu wylot!!!
hmm od czego zacząć?!
aine piękne zdjęcia ale ja Ci to już mówiłam,że masz talent!!!!mam nadzieję,że dla mnie też znajdziesz miejsce w swoim kalendarzu?
sandrulińska jeszcze trochę i z aine zaczniecie podbijać Dublin!!!
wiesienka no no no z Asią to jak profesjonalne modelki!!!pięknie!!!
gosia współczuję tego strasznego przeżycia na szczęście wszystko dobrze się skończyło!!!uważaj na siebie!
renni piękny ten Wasz piesek!!!
amelia powodzenia na diecie!!!
bryska,emwu a wy gdzie się podziewacie????
My już wróciłyśmy z Polski po długim leniuchowania....ale tylko na troszkę bo w niedziele znowu wylot!!!
hmm od czego zacząć?!
aine piękne zdjęcia ale ja Ci to już mówiłam,że masz talent!!!!mam nadzieję,że dla mnie też znajdziesz miejsce w swoim kalendarzu?
sandrulińska jeszcze trochę i z aine zaczniecie podbijać Dublin!!!
wiesienka no no no z Asią to jak profesjonalne modelki!!!pięknie!!!
gosia współczuję tego strasznego przeżycia na szczęście wszystko dobrze się skończyło!!!uważaj na siebie!
renni piękny ten Wasz piesek!!!
amelia powodzenia na diecie!!!
bryska,emwu a wy gdzie się podziewacie????
emwu76
ja jestem ale jakos nie mam weny do pisania.
Gosiu - straszna przygoda ale wazne ze wszytsko ok
renni - super psiak. szkoda ze my nie mozemy sobie pozwolic na zwierzaczka
Wiesienka - super fotki, juz pislam na fb
Monia- witaj back
Amelia - ja na Dukanie od miesiaca. Ja schudlam tylko 4,5kg ale moj Michael 9kg.
Gosiu - straszna przygoda ale wazne ze wszytsko ok
renni - super psiak. szkoda ze my nie mozemy sobie pozwolic na zwierzaczka
Wiesienka - super fotki, juz pislam na fb
Monia- witaj back
Amelia - ja na Dukanie od miesiaca. Ja schudlam tylko 4,5kg ale moj Michael 9kg.
Amelia2008
witam
monia- fajnie ze juz wrocilas,ale mowisz ze znow wylatujesz,tobie to dobrze!!!!
emwu- gosiu napisane jest ze im mniej masz do zrzucenia kg,tym wolniej chudniesz,to moze dlatego tyle tylko schudlas w miesiac
aine-ja niekokietuje ty masz talent,moge do tv cie zapisac jak chcesz ,hahahahha
kasia5110- amasz juz opiekunke?ja jestem w razie co chetna do opieki nad dzieckiem.roznie placa
monia- fajnie ze juz wrocilas,ale mowisz ze znow wylatujesz,tobie to dobrze!!!!
emwu- gosiu napisane jest ze im mniej masz do zrzucenia kg,tym wolniej chudniesz,to moze dlatego tyle tylko schudlas w miesiac
aine-ja niekokietuje ty masz talent,moge do tv cie zapisac jak chcesz ,hahahahha
kasia5110- amasz juz opiekunke?ja jestem w razie co chetna do opieki nad dzieckiem.roznie placa
reklama
gosia7267
No witaj Monia !!!Dziewczyny-moze jutro sie spotkamy??Tylko nie w plenerze,bo mam teraz lekka schize,ehhhh.Co proponujecie?
Wiola wezme sie za dietke,jak dojde do siebie.Wiesienka-sliczne modelki z Was))Ania,Sandra ja tez z Olem chetna....A Olga gdzie???Reni jak tam "biszonek"?Monia-Emwu,a Ty kobito z czego sie odchudzalas??!!
Wiola wezme sie za dietke,jak dojde do siebie.Wiesienka-sliczne modelki z Was))Ania,Sandra ja tez z Olem chetna....A Olga gdzie???Reni jak tam "biszonek"?Monia-Emwu,a Ty kobito z czego sie odchudzalas??!!
Podziel się: