reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

WITAM WANDZIE I CZESIA jasne mozesz byc na 11 my akurat zakupy zrobimy

WIESIENKA- w sobote o 10 na st.green.pojdziemy po kaszaneczke i serek a potem pojdziemy do pubu hahahhaz dziecmi !
!koniecznie musimy isc na piwko czyli wezmiemy sobie kupimy piwko i pojdziemy do praku ,to wezcie dziewczyny kocyki i prowiant posiedzimy sobie w parku

monika1095-prawda trzeba isc rano ,ja bede z kolezanka magda,moze justyna dolaczy jak sie wyspi teraz leniu****e do 12 spi niema alexa bo jest u mamy w polsce.

reklama
nosz kurna chata:zawstydzona/y:
ja teeeeeeeeeeeeeez chce:ale tylko na pare godzinek bym przyjecchala bo tosiek chory jednak antybiotyk ma na ten katar a jutro na komunie juz po 9 jedziemy wiec hmmm:dry:
a tak po 20 bo wtedy by juz moja dzieciarnia spala:sorry2:
a jak ja was tam znjade dziewuchy?:dry:
a czym jedziecie?:dry:
ja poprosze szwagra zeby mnie podrzucil bo A ma na noc moge zabrac ze soba jakas babke:tak:

No i ja moge wpasc :) - skora tak nalegacie ha ha
A powaznie to o 19 czy o 20? bo nie bedziemy przeciez kwitly pod tym st.green przez godzine :)

I gdzie dokladnei? pod glowna brama?

ja bede po 20 nie dam rady wczesniej:sorry2:
moze jesli wam nie robi to roznicy:blink: to umowmy ie o 20 pozekacie na mnie chwilke:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znowu owdołuje paplanine :zawstydzona/y: antos jeszcze biegunki dostal do tego wszytskiego :sorry2::dry: goraczkuje i wyglada fatalnie nie mam serca go tak zostawic:-(
bawcie sie !

Hej Laski!:-)

Sandrulinska-buuuuuu,:-( szkoda, ze Cie nie bedzie, zdrowka dla Antosia!:tak::tak::tak::tak: Natalka tez jest jeszcze przeziebiona, ale widze, ze powoli chorobsko sie wycofuje!

A co do spotkania to mi o 20 pasuje! Jupi! Strasznie sie ciesze!!!!:happy2::happy2:

aine- Monika1085 zaproponowala pod Stephen's Green Shopping Centre, ale mysle, ze mozemy spotkac sie w srodku TGI Fridays.
Bo jak wszystkie nie zjawia sie o czasie, to zeby nie sterczec pod shopingiem jak te glupie piczki....:-D:-D:-D

Co myslicie?????

A i wyslijcie mi swoje telefony, bo mam tylko do moniki1085!!!!!

reklama
hej babeczki, ja już jestem;) ciekawe, jak długo jeszcze weteranki Moniki siedziały:D faaajnie było,renni i monika, miło było Was poznać!!;) powtarzajmy to jak najcześciej:p

Do góry