reklama
emwu76
Fanka BB :)
Gosiu - ja rowniez dziekuja za spotkae. To se dzieciaki poszalaly ;-):-)
Ja tez tego faceta nie zauwazylam (jak same zauwazylyscie ) :-)
Powaznie - wcale sie nim nie przjelam.
Asia jest super.
Wiola - wielki buziak !!!!!!
Zycze Ci poprostu wszystkiego najlepszego. cmok cmok.
Ja tez tego faceta nie zauwazylam (jak same zauwazylyscie ) :-)
Powaznie - wcale sie nim nie przjelam.
Asia jest super.
Wiola - wielki buziak !!!!!!
Zycze Ci poprostu wszystkiego najlepszego. cmok cmok.
Amelia2008
dzieki dziewczynky za wspaniale zyczenia noi za pamiec.
juz po urodzinkach ,nic szczegolnego sie niedzialo ciasto i po piwku i spac hahaha
juz po urodzinkach ,nic szczegolnego sie niedzialo ciasto i po piwku i spac hahaha
hej laski, ja żałuję, ale nie dotarłam na spotkanko, mała wstała bardzo późno, potem 2 godziny karmienia, masakra ostatnio z tym jedzeniem! wybrzydza, pluje, a ja się martwię, że za malo je moze cos poradzicie?zaczęłam jej dawac taki apatizer, ale nie wiem, czy to coś pomaga...
ps. mieszkanko na bank nasze jupi! ale to dopiero pod koniec lutego przeprowadzka mam nadzieję, że wprosicie się na kawkę
ps. mieszkanko na bank nasze jupi! ale to dopiero pod koniec lutego przeprowadzka mam nadzieję, że wprosicie się na kawkę
wiesienka123
mama Asi
Ania to gratulacje, pewnie ze przyjadę tylko ja 10/03 lecę do Pl
dziewczyny od razu mówie ze jak tylko wróce z PL to organizuje spotkanie u siebie,wiec juz prosze zaklepać sobie jeden dzień urlopu bo chcę,pragnę i żądam żebyście wszystkie sie pojawiły fajnie by było,nie?tyle bab i tyle dzieciaczków..ahhh..marzenia...ale co do spotkania to mówie całkiem serio i moze być tak w pierwszym tygodniu żeby sie jeszcze wisienka załapałamiejsca jest duzo wiec na pewno sie zmieścimy
Amelia2008
bryska- oki ja jestem chetna ,ale tez lece 7mego marca do Polski na 40dni hahaha nareszcie
aine-super ze juz masz swoje gniazdko
aine-super ze juz masz swoje gniazdko
Amelia2008
aine-kuba ze mna leci na 2 tyg ,aja zostaje ze wzgledu na to ze dokumenty musze powyrabiac ,poleczyc zeby,i innych lekarzy odwiedzic,a to sie schodzi
reklama
wiesienka123
mama Asi
oj schodzi, schodzi, ja lece na m-c z czego Paweł będzie z nami 3 tyg na dłużej nie dostał urlopu a po drugie powiedział ze nie wytrzymałby bez nas
Dostałam dziś na pocztę książkę kucharska z przepisami dla dzieci, jeśli któraś chętna to wyśle na maila, przepisy są od 6m-ca do 4 roku życia dziecka
Dostałam dziś na pocztę książkę kucharska z przepisami dla dzieci, jeśli któraś chętna to wyśle na maila, przepisy są od 6m-ca do 4 roku życia dziecka
Podziel się: