reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
dziewczyny ja jutro wybywam do Portlaoise wiec mnie nie bedzie na gg i bb ale odezwę sie wieczorkiem zanim pojadę z mężem do kina, jutro mamy 2 nianie:-D do Asi, znajomi sie zaoferowali zostać z nią jak uśnie wiec my będziemy w kinie jupi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej kochane!!!Mnie na spotkanku nie bedzie,bo pracuje,buuuSzkoda Monia,ze akurat w poniedzialek masz szczepienie,bo bym przyjechala.Dzis pracuje od 7.30 do 19,bo mamy remanent w sklepie,mam nadzieje,ze wytrzymam.O mlody sie obudzil ,robie mu butle.
Avon przychodzi 7lutego.
Pa,lece.....

cześć laski:)
u nas trochę sajgon z tym szukaniem domku, wszystko, co do tej pory obejrzeliśmy, to jakaś pomyłka, masakra! zdjęcia na dafcie nijak się mają do rzeczywistości!! za 3 godz. oglądamy kolejne, ech...

aine- juz Ci Kochana wspolczuje, my jak szukalismy to tez masakra, a do tego mieszkania tez zdjecia zrobione takie sobie, a mieszkanie od razu nam sie spodobalo
emwu 76 - zobaczymy co graja wieczorem, jeszcze nie wiemy dokladnie, ale wazne ze idziemy:-D
gosia7267- szkoda ze Cie nie bedzie:-(
Ok uciekam szykowac sie do znajomych, milego dnia

My tez chetnie sie spotkamy tylko nie wiem wisienka gdzie mieszkasz.jak któraś dostała juz od wisienki adres przekażcie na moje gg12810941 postaram sie znaleźć na mapie i jeśli nie bedzie problemów z dojazdem autobusowym-nie dorobiłam sie jeszcze samochodu;/to wpadniemy:)

reklama
Dziewczyny mam tez takie niedyskretne pytanie.Moze któraś ma jakieś paragony na zabawki,ubranka czy cokolwiek co ma związek z dzieckiem i są jej niepotrzebne?:sorry2:mam 2 tygodnie na zebranie jak najwiekszej ilości takowych paragoników.sa mi dość potrzebne:-(.piszcie jak macie albo jak planujecie jakieś duze dzieciowe zakupy:D

Do góry