reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam w ten piekny niedzielny poranek:cool2::-):-):-)Wlasnie pije kawke,Olo bawi sie myszka-pomaga mamie pisac:-DChyba dzis sie wybierzemy nad morze:tak:W koncu wczoraj kupilam dla Ola ubranko do chrztu:-)To co Ania-jutro u Ciebie??Monika-wyslalam Ci wiadomosc na GG i echo:zawstydzona/y:Napiszcie cos,tak tu pusto:eek:Manija chyba nie dotarlas do Dunnsa,albo bylam na lunchu...Olga jak tam przedszkole:-DPozdrawiam Was wszystkie i buziaki:-D

reklama
Dziewczynki, jutro wyjątkowo nie, bo moja mamuśka przylatuje i to będzie jej pierwszy dzień u nas, trzeba ją jakoś oswoić, ugościć itp., same rozumiecie:-)

Ale ten weekend szybko zleciał, szok!:-)
To moze Ania sie gdzies wyrwie??I u ktorejs z nas spotkanko??;-)Natalka zostanie z babcia:-)
Fajnie,ze sie odezwalyscie,dobrej nocy:-)

czesc dziewczyny,
ja dzis ostatni dzien w pracy i juz mam urlop:-D a od 1/10 macierzynski, tylko nadal nie mamy internetu,:wściekła/y: juz czekamy 3 tyg i jak dzwonimy to slyszymy tylko ze wyslali i to wina poczty- juz nie moge tego sluchac:no:, a tak to ok, mala nasza jakas uparta, nie chce sie obrocic, wiec spie na prawej stronie zeby jej pomoc zobaczymy czy cos to da,a tak to jakos leci pomalutku, szykuje sie moze jakies spotkanko moze sie wybiore,:-)

czesc dziewczynki
Co to? Watek obumiera czy takie zalatane jestescie?
Ja dzisiaj wrocilam z Polski.
Gosia - przepraszam ,ze sie nie odzywalam ale nie siedzialam na kompie.
Manija - jak tam Franus sie spisuje? Zlapaliscie juz jakis rytm czy nadal cykl przystosowawczy? :)
Quiky - dziekuje za ksiazki. Jak tam kursy? Znalazlas cos?
Olga - nie wierze , ze tak malo Cie tu. Jak corcia w przedszkolu? Napisz koniecznie/. No i musimy sie spotkac zeby dokonczyc rozmowe z gg. Wiesz o czym mowie.
Aine - Mamusia juz jest? Zadowolona? Pewnie nie masz czasu na forum.

Pozdrawiam Was wszystkie. Dzis juz mnie nie bedzie bo padnieta jestem. Odezwe sie jutro. A jak ktoras ma do mnie jakas sprawe to gg wlaczone.
Buziaki.

Witam wieczorową porą.To ja Wasza już prawie brunetka:-D

Dziewczyny obiecuję , że zacznę częściej tu bywać bo faktycznie wątek jak dla umarlaków:szok:

Emwu ja faktycznie troszke zalatana.Konicznie musimy się spotkać.
Gosiu ty tez pytałaś jak mała w przedszkolu.
Ona dopiero została zapisana.Zaczyna od stycznia, ale tak jej się spodobało, że ryczała, że ona chce tam zostać i nie chce wracać z nami do domu:szok:Z językiem oczywiście nie było żadnych problemów:-)Wręcz Panie były zszokowane, że to polskie dziecko:eek:Mnie się wydawało, że dziecie tak samoistnie nabieraja tu takich zdolności,choć Panie twierdziły, że wcale tak nie jest.Nie mnie oceniać-ja sie nie znam:zawstydzona/y:

Emwu, a jak tam u Ciebie?Jak się czujesz?
Gosiu kiedy chrzest?Jesli już po to napisz jak się udał.

Ah......mało nas tutaj, ale Aine ma mamusie w domu więc logiczne, że zajęta;-)Z kolei nasza podpiczowa panienka Wiolcia wygrzewa się w promykach portugalskiego słońca:-)Kochaniutka ciekawe kiedy wracasz?Czekam na wakacyjna relację.Pewnie Amelusia jest zachwycona.
Ah wakacje......My jeszcze tylko do Polski pojedziemy w tym roku i na tym koniec.Tak to jest jak się wykorzysta cały urlop:zawstydzona/y:No, ale cóż nie można mieć wakacji przez cały rok.A szkoda....

Wiesienka-trzymam kciuki żeby malutka się obróciła.
Manija-jak tam?Mamusia jeszcze jest czy juz sama zostałaś na polu bitwy?
Quiky-Kobieto tak blisko siebie mieszkamy i co, jakoś nie udało nam się do tej pory umówić.Musimy to nadrobić.Co do muzyki i bajek dla dzieci ja również mam mały zbiór.Możemy się jakoś powymieniać.

Dziewczynki bardzo to wszystko chaotyczne co napisałam, ale ostatnio faktycznie tak jak juz wspominaam nie starcza mi czasu:zawstydzona/y:Wczoraj nie dośc,że miałam lekcje angielskiego w domu to szłam na noc do pracy.Wróciłam dziś o 7:20 rano:szok:Następnie posiadziałam w wannie, zjadłam sniadanie i już musiałam się zbierać na kurs:szok:Z kursu wróciłam o 12:30.i w końcu mogłam położyc się spać:-)Pospałam do 18.Byłam wykonczona.Tyle godzin bez snu, ale co zrobić.Czasem tak to bywa.Jeszcze do to wsztkiego dzwonił do mnie personalny czy przypadkiem dodatkowo nie moge dzisiaj przyjść na nc do pracy.Na szczęście spłałam. Odeba mój mężuś i oczywiście powiedział, że nie mogę:-)Ja pewnie bym się zgodziła teraz zamiast pisać tu do Was siedziała bym w pracy.Więc jestem dziś tutajdzięki mezusiowi:-)

Kobietki kochane musimy zorganizować jakieś spotkanko!;-)Z chęcią Was ugoszcze.Trzeba tylko wybrać jakis termin.Co Wy na to?:-)

DOBRANOC:-)

Ostatnia edycja:
UMARLAKI GDZIE JESTEŚCIE!!!!:szok::-D
Jestem,jestem:-)Cos mi laptop,a raczej Vista ostatnio szaleje i mi zawiesza sie:wściekła/y:Musze kogos znalezc,zeby zrobil z tym porzadek:tak:Na 15 ide do Ani:-D:-D:-DOLGAchrzest mamy teraz w sobote,mam nadzieje,ze pogoda sie utrzyma!!!:cool2:No,mozesz byc dumna ze swojej coreczki,brawo:-D
Wczoraj,chcialam sobie kupic cos na chrzciny,zeby jakos wygladac;-)Z kuzynka zlecialam cale centrum i nic,wszedzie cekiny,futerka i swetry:no:MASAKRA!!!Dopiero w secondhandzie znalazlam kopertowa bluzke.:laugh2:Co to za moda teraz??
Monia do zobaczenia jutro,ciekawe jak Ci brzuszek urosl??:wink:

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny,
ja w końcu jestem polaczona ze swiatem, dzis przyslali modem okazalo sie ze od wczoraj lezal na poczcie tylko nie dostalismy wczoraj zadnego awizo, a jak dzis zapytalismy listonosza czy cos ma dla nas- to nic a potem znalezlismy awizo w skrzynce- paranoja, ale najwazniejsze ze juz jest,
wczoraj na wizycie w szpitalu lekarz dal malej czas - 2 tyg jesli sie nie obroci, to za 3 tyg czeka mnie cesarka:-(, ale pocieszam sie tym ze moja siostra przylatuje a potem mama wiec bede miala pomoc, a jeszcze jest maz:-), ktory boi sie coraz bardziej,

Do góry